czytam wasze posty i może zamiast biadolić złożymy pozew zbiorowy? może knf zareaguje wreszcie jak kilkudziesięciu drobnych podpisze się pod pismem procesowym? piszcie co sądzicie, a jeśli będzie taka wola zakładam skrzynkę na gmailu i skrzykujemy się mailowo
Na Polcolorit jest już częściowe zwycięstwo, na Hutmenie niedługo rozprawa... a tutaj dacie się tak łatwo? Kolega wątpiący ~uyfd to może jakiś Mzykowy agent?
KNF na razie bada sytuacje ale nic nie wiadomo. Mam obawę że może to jeszcze potrwac więc uważam że nadszedł czas pozwu zbiorowego. Przypominam że założyłem specjalne konto: monikamarszalek99@gmail.com gdzie moga zgłaszac sie chętni do zbiorowego i współpracy. Uważam że mamy szansę na zwycięstwo, najgorsze to biernie sie przyglądac jak kurs jest dołowany, spółka czyszczona z kasy (pisał kros o tym na forum), ff nie daje szans na jakikolwiek ruch papierem. Dodam że zgłosiło se juz kilku akcjonariuszy i zaczynamy pracować nad zbiorowym.
witam wszystkich zainteresowanych pozwem - kilka dni mnie było, ale teraz zaczynam już działac przy temacie. Jest już nas sensowana grupka - jeśli sa chętni proszę pisac na mail: monikamarszalek99@gmail.com
Jedyne wyjście to działanie w grupie. W końcu po kolejnym wezwaniu i nowym wniosku do KNF wycofają to z giełdy, ale w sądzie będzie można powalczyć o wartość godziwą za wasze akcje.
gnojenie , gnojenie nikt tego nie kupuje bo każdy się boi skutków wycofania spółki z giełdy, MZ robią sobie z ludzi balona... oni płacili za akcje po 34 zł by spółka się rozwijała a teraz zostali na lodzie, czy tak postępują ludzie z klasą....