Widze mądralo, tylko ostatnio nie zaglądałem i nie wiem dlaczego jest zawieszony, czy to znowu brak raportu i zawiesili, czy widłowy zablokował, był jakiś komunikat że zawieszą coś mi uciekło?
Pierwszy raz widzicie zawieszenie obrotów? Nikt nie powinien być zaskoczony będzie kilka spółek zawieszonych to i komunikat się opóźni. 30 września kwalifikacja i od października jednolite - mam wrażenie, że się powtarzam. Doradcy się pojawili, jeden już oficjalnie z zagranicy powrócił z pobytu stałego. He he he.
Miałeś wyjechać na początku sierpnia bo dostałeś wizę. Zapomniałeś jednak, że potrzebna jest do tego "zielona karta". Z takimi kwalifikacjami pozostaje tylko zmywak lub "doradzanie na forach" za grosze. Z podstawowym kariery nigdzie nie zrobisz. Ale mimo wszystko życzę powodzenia.
pierdzielu papiery potrzebne do wyjazdu mam wszystkie, ale taki ch,uj.ek jak ty wie lepiej...., co ty cwelu myślisz, że miałem zamiar pracować na nie swoją emeryturę :))))), cha cha....a dokładnie wykształcenie do którego się odnosisz polski kmiocie umożliwiło mi legalny wyjazd i pracę, o której bardzo wielu Kanadyjczyków może marzyć, nie mówiąc o wynagrodzeniu i firmowej chałupie :))) Widzisz fallusie, niektórych nawet z zakichanej Polski zapraszają na inny kontynent i w tym celu osobiście kilkukrotnie przyjeżdżają nad Wisłę, by zrekrutować właściwą osobę - a teraz zawistniku skarż się moderatorowi, tyle twojego :))))
pajacuj dalej, wiesz tyle, co ci napiszą w necie :))), powiedz poważnej surowcowej korporacji, że ty wiesz lepiej i nie mogą oczekiwać wizy na pobyt stały od pracownika z zagranicy :)))), czytaj uważnie, wyjeżdżam na stałe :)))), wiza tymczasowa już mnie mnie nie interesuje, a zdziwiłbyś się, jak w praktyce wygląda udzielenie zgody na taki pobyt....kto to przeszedł wie - tak pewnie też inwestowałeś w MSX :))))...bez odbioru zawistny śmierdzielu
To brakuje im "chłopów" do łopaty przy wydobyciu? Przecież już wyjechałeś na stałe na początku sierpnia. Nawet pożegnanie robiłeś czym tłumaczyłeś pomyłki we wpisach na forum. Kolejny z braci Grimm.
Kupiłem z podpowiedzi blogera : Kopahaus po 0,05 dzisiaj 0,01 leży MSX po 2,60 bo to była okazja Petrol po 0,20zł bo miał być po150zł do końca 2016r. JDB dzisiaj SILEZIA po 0,04 dzisiaj 0,02. I kilka innych już nie pamiętam na każdej zwała. Ślepa kura też czasem w ziarno trafi. Ten trol internetowy schowany za krzaczkiem jałowca , nieznany z imienia i nazwiska namieszał wielu osobom na rachunkach. No racja nie musiałem kupować każdy decyduje na własną rękę.
ile umoczyłeś "inwestorze" (nie chodzi o moczenie kija, bo do tego trzeba mieć i kij i żródełko.....che che), nie zakrzyczysz prawdy spekulancie - było łazić po polu minowym che che