• zaczyna się nagonka... Autor: ~Analityk78 [77.115.64.*]
    ... by w razie odwieszenia jak najwięcej osób wysypać. Zaczyna sie ciekawa rozgrywka bo jak przedłuża termin co w mojej ocenie jest pewne to będzie można po taniości zakupić ile się będzie chciało papierka:)

kredyt ciągle w grze nie zapominajmy....

pozdrawiam
  • Re: zaczyna się nagonka... Autor: ~wawiok [77.254.152.*]
    Następna zabawa w ciuciubabkę.
    pół roku mieli na analize a jeszcze pare dni temu odrzucili projekt na walnym.
    Wiedzą że ich wywalą to proponują analize.
    Odpadnie im w sądzie podstawowy zarzut stawiany przez akcjonariuszy że nie chcieli zrobić audytu.

• Re: zaczyna się nagonka... Autor: ~adam [83.30.105.*]
    W jakim sądzie ? Jesteś kolejnym z tych, którzy nic nie mogą , ale po forach się panoszą. Wy tylko przeszkadzacie. Audyt będzie, spółka będzie notowana, w końcu będą jazdy w górę, dół, górę, będzie można zarabiać a jak przyjdzie kredyt to 20 krotny zysk w moment. Tyle w temacie dzieciaki
  • Re: zaczyna się nagonka... Autor: ~4-5procent [89.229.180.*]
    Was już nikt i nic nie wyleczy.
  • Re: zaczyna się nagonka... Autor: ~Inwestor [185.18.142.*]
    Zmień leki. Sam nie wierzysz w to co piszesz. Po co komu taka "spółka"? Tylko nie pytaj po co tu piszę skoro nie mam papieru. Bo to tak samo żałosne jak "zaniżanie przed odpałem, wyleszczanie, odpał " itd. Gdyby ludzie słuchali np. 4,5 i innych to by kasy nie stracili ale zaślepienie szybkim zyskiem (fatamorgana) zrobiło swoje. Tomusie, Bartusie i jakieś inne wizjonery - milionery... a spróbowałbyś coś źle o spółce napisać to zaraz w kajdany, sądy... przecież trzeba było na walne jechać co? Ech...
  • Re: zaczyna się nagonka... Autor: ~Analityk78 [31.1.47.*]
    spółka taka jak co najmniej 30% notowanych na bananowej...

nie bardzo rozumiem co chcesz przekazać swoim postem.

• Re: zaczyna się nagonka... Autor: ~4-5procent [89.229.177.*]
    Dnia 2015-08-29 o godz. 20:02 ~Analityk78 napisał(a):
    > spółka taka jak co najmniej 30% notowanych na bananowej...
    >
    > nie bardzo rozumiem co chcesz przekazać swoim postem.
    >

Gdybym to ja miał odpowiedzieć, to napisałbym tym postem chcę przekazać, że gdzieś postradałeś przynajmniej jedną półkulę mózgową. "Kredyt ciągle w grze" :)))) Popytaj sąsiadów, może ktoś widział na parkingu?
  • Re: zaczyna się nagonka... Autor: ~Mario [77.255.72.*]
    Ja nie wiem czy jeśli ktoś pisze o 'realnym kredycie' to to jest żart czy głupota, bo naiwnością czy niezdrowym optymizmem tego nazwać nie można

spółka od kilku lat 'załatwia' kredyt, nie potrafi przez rok zrobić audytu narzuconego przez giełdę, który kosztuje kilkanaście tysięcy a niektórzy jeszcze tu piszą o kredycie?

ja marzę żeby wróciła na giełdę (co i tak się nie stanie), a potem żeby sprzedali tą spółkę komuś kto zupełnie zmieni jej profil działania. Notowana spółka akcyjna to wartość sama w sobie, łatwiej komuś kupić niezadłużoną spółkę, która już jest na gpw niż wprowadzać od zera swoją.

dlatego też nei wiem czemu główny akcjonariusz do spółki z zarządem robią takie cyrki z tym audytem i czemu zachowują się tak jakby chcieli zeby spółka wypadła z rynku. Jedyne wytłuamczenie że narobili takich wałków że boją się żę to teraz wyjdzie, a tak ściągną firmę z giełdy i po cichu pozamykają bez kontroli tłumaczenia audytów itp.

innego powodu nie widzę

• Re: zaczyna się nagonka... Autor: ~Mario [77.255.72.*]
    Przejęcie tej spółki przez kogoś nowego kto chce faktycznie coś robić i rozwijać firmę a nie tylko bajdurzyć o kredycie z kosmosu to jedyna szansa na to żeby te akcje były kiedyś cokolwiek warte.

jeśli giełda się zgodzi, zrobią audyt i uruchomią notowania, to te akcje w ciągu tygodnia spadną na 5gr.
  • Re: zaczyna się nagonka... Autor: lucekpl [89.71.195.*]
    Mario zgadzam się z Tobą, dokładnie mam takie same przemyślenia odnośnie działań "władz" spółki.
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.