Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,24 zł , zmiana od tamtej pory: 4,17%

Re: zaczyna się nagonka...

Ja nie wiem czy jeśli ktoś pisze o 'realnym kredycie' to to jest żart czy głupota, bo naiwnością czy niezdrowym optymizmem tego nazwać nie można

spółka od kilku lat 'załatwia' kredyt, nie potrafi przez rok zrobić audytu narzuconego przez giełdę, który kosztuje kilkanaście tysięcy a niektórzy jeszcze tu piszą o kredycie?

ja marzę żeby wróciła na giełdę (co i tak się nie stanie), a potem żeby sprzedali tą spółkę komuś kto zupełnie zmieni jej profil działania. Notowana spółka akcyjna to wartość sama w sobie, łatwiej komuś kupić niezadłużoną spółkę, która już jest na gpw niż wprowadzać od zera swoją.

dlatego też nei wiem czemu główny akcjonariusz do spółki z zarządem robią takie cyrki z tym audytem i czemu zachowują się tak jakby chcieli zeby spółka wypadła z rynku. Jedyne wytłuamczenie że narobili takich wałków że boją się żę to teraz wyjdzie, a tak ściągną firmę z giełdy i po cichu pozamykają bez kontroli tłumaczenia audytów itp.

innego powodu nie widzę

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.