• dwoją się i troją !!! Autor: ~brunon [83.31.148.*]
    żeby kupić akcje jak najtaniej.
  • Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~edek [89.191.152.*]
    może coś już ktoś wie o ewentualnej hali:)
  • Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~rix [31.63.150.*]
    Hala Mirowska pozdrawia.
    pozdr too:)
  • Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~ninka [84.227.254.*]
    o matko ilez musieliscie wtopic ,zeby tak nadawac na temat tej wydmuchy.Hala,trawnik,schody wybudowali? juz pomalowali sciany ?dziecinada. kto madry dal juz noge i lize rany.Spekula podbije cene by wyjsc z najmniejsza strata.a gdy trzeba bedzie pokazac Jakis konkretny wynik/fakty/Produkt a nie chciejstwo i zamiary bedziecie lametowac,ze grabiez i oszustwo. no ale gielda jest bezlitosna..bedzie bolalo
  • Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~Br [83.27.68.*]
    Dnia 2015-08-30 o godz. 20:53 ~ninka napisał(a):
    > o matko ilez musieliscie wtopic ,zeby tak nadawac na temat tej wydmuchy.Hala,trawnik,schody wybudowali? juz pomalowali sciany ?dziecinada. kto madry dal juz noge i lize rany.Spekula podbije cene by wyjsc z najmniejsza strata.a gdy trzeba bedzie pokazac Jakis konkretny wynik/fakty/Produkt a nie chciejstwo i zamiary bedziecie lametowac,ze grabiez i oszustwo. no ale gielda jest bezlitosna..bedzie bolalo

no no popisałeś się naganiaczu.
  • Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~Ovi [31.63.153.*]
    Ninka Swiss i inne Trole
    Biedaczysko na wygnaniu... Musiał wyjechać, bo tu zgliszcza i ruina ;-)
    I tęskni i obsmarowując, obrzydza i maci.

• Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~ninka [84.227.254.*]
    a tu jak zawsze,doszukiwanie sie troli,i tym podobne ..i zawsze ci sami agenci ,ktorzy melduja sie gdy braster rosnie (mi ten papier wisi nie maialem,i nie bede mial) ale prowokujecie glupota wiec chetnie was draznie i nie ukrywam..glupote ,ktora sie upublicznia trzeba zwalczac.Jadem walicie na wszystkie strony jak jakies dewoty.A propo szwajcarii..no watpie czy ze waszymi inteligentnymi prognozami dostalibyscie tu Jakis Job w sortowni poczty w jakims banku.Piszcie lepiej o postepach i wynikach badan (udowodnionych) a nie wykrzykujcie hasel jak baby na straganie.
  • Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~pAUL [188.122.9.*]
    WISI CI TEN PAPIER? A INTERESUJESZ SIĘ JAK NIC,NIBY DLA JAJ? WEŹ SIĘ CHŁOPCZYKU ZA SIEBIE.....PIÓRNIK I OŁÓWEK DO SZKOŁY KUPIONY?
    najpierw hala, wtedy kurs wyrwie sie ponad 15 i zaneguje trend, pozniej info o udosknaleniu i poprawa czulosci i swoistosci, wtedy ponad 20 zl i poleci
  • Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~Joker [83.5.51.*]
    Dnia 2015-08-30 o godz. 22:55 ~ninka napisał(a):
    > a tu jak zawsze,doszukiwanie sie troli,i tym podobne ..i zawsze ci sami agenci ,ktorzy melduja sie gdy braster rosnie (mi ten papier wisi nie maialem,i nie bede mial) ale prowokujecie glupota wiec chetnie was draznie i nie ukrywam..glupote ,ktora sie upublicznia trzeba zwalczac.Jadem walicie na wszystkie strony jak jakies dewoty.A propo szwajcarii..no watpie czy ze waszymi inteligentnymi prognozami dostalibyscie tu Jakis Job w sortowni poczty w jakims banku.Piszcie lepiej o postepach i wynikach badan (udowodnionych) a nie wykrzykujcie hasel jak baby na straganie.

ninka czy jak tam tobie jest przebierańcu ,
    Szkoła jutro otwiera drzwi ,zgłoś się masz szansę trochę nadrobić zaległości ,
    to nie wstyd do Gimnazjum uczęszczać ,
    ale wstyd głupio pisać .
    Pozdrawiam.
    Joker.
  • Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~ninka [194.158.250.*]
    no jak widac nikt sie za waszym superpapierem nie zabija..a ja juz do szkoly nie chodze ..mowilam ,ze pracuje na zmywaku.
    Zachowajcie zimna krew.. i wymieniajcie sugestywne ohy i ahy pomiedzy soba wkrotce nikt was nie bedzie chcial sluchac..geniusze (moj Vigosystem nie wytwarza pary i to widac..co tu duzo gadac u nas na zmywaku  mamy lepszych analitykow)
  • Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~Kier [46.77.124.*]
    Spamer Ninka Swiss z Pariba Oerlilkon "przypuszcza atak"
    Jedynu mądry taki i we Szwajcarii pracuje Ochh!
    Zgadzam się, że Vigo jest bardzo dobrą firmą
    Prof. Piotrowski super gość
    Ale mamy tu małą dolinę krzemową i Braster jest jej elementem
    Przyszłość pokaże, czy mam rację.
    Więc daj spokój z tym trolowaniem i opluwaniem

Koniec karmienia
    rynwk jwst tak slaby,zen moze byc 10 w chwile
  • Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~robert [109.241.38.*]
    a Ty ile chcesz kupić,ze tak trollujesz? to inwestycja długoterminowa, pierwsze zyski najwcześniej za rok, jak sie komuś spieszy to ma 400 innych spółek.
  • Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~brunon [83.31.148.*]
    z końcem sesji coraz drożej trzeba płacić za Brastera.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [194.158.250.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~brunon [217.99.252.*]
    skup trwa !
  • Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~No-comments [109.9.6.*]
    No co jest , brać!!! Ooooo nikt nie kupuje :-O 
    Przecież można brać po 14.81, 14.87 …. 14.88 
    ale nikt nie chce !
    Dlaczego ??
    No właśnie … dlatego, że mali kupuja, a Grubas za chwile zbije kurs

• Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~xxx [5.172.247.*]
    Dnia 2015-09-18 o godz. 13:26 ~No-comments napisał(a):
    > No co jest , brać!!! Ooooo nikt nie kupuje :-O 
    > Przecież można brać po 14.81, 14.87 …. 14.88 
    > ale nikt nie chce !
    > Dlaczego ??
    > No właśnie … dlatego, że mali kupuja, a Grubas za chwile zbije kurs
    >

placz dziecko dalej

PA PA
  • Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~No-comments [109.9.2.*]
    I sprawdziło się! Fałszywe wybicie, musi zejść niżej i jest mała szansa, że się odbije, ale musi być info aby ruszyło ostro.
    Uważam, że Gruby zwalił cene, było to widać, potem sama poleciała. Jak jeszcze raz Gruby przyciśnie, to wpadamy do kanału spadkowego. To byłoby potwierdzenie fałszywego wybicia. Dlaczego Gruby by sprzedawał - On chwilowo sprzedaje, a potem dusi cenę i mali oddaja. Teraz jak ludzie zobacza, ze cena w kanale spadkowym ponownie sie znajduje, to znowu bedzie podaż i popyt umrze.
    Zobaczymy co będzie w przyszłym tygodniu, oj chyba będzie się działo na giełdach całego Świata. Ja z kasiora czekam, 90% sprzedałem wszystkiego co miałem (mówieę o wszystkich papierach nie tylko Brastera) tyle, że nie dziś sprzedawałem, tylko w kilka dni się do tego przygotowywałem. Będzie, co ma być. Miłego weekendu :)
  • Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~Ro [83.25.48.*]
    kogo to intersuje gosciu?
    jakis anonimowy typ pisze ze sprzedal bo dostal bieg..unki..
    idz leczyc swoje kompleksy gdzie indziej...
  • Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~no-comments [109.9.2.*]
    nie mam kompleksów, a teraz sam masz biegunkę hihi :)

a jak pisałem przed weekendem, tydzień zapowiada się ciekawie!

• Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~robi [77.254.120.*]
    Pomyśl dobrze grubi kupili po 15 to dlaczego maja sprzedawać taniej a niedługo pierwsze infa które umocnią trent wzrostowy
  • Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~optypesymista [95.40.241.*]
    cały czas ten sam problem - jeżeli ktoś chce kupić większą ilość papieru to nie ma takiej możliwości, bo nie ma wystarczającej płynności. Bez podbicia kursu nie kupi, albo bez gwałtownego spadku nie kupi. Stąd właśnie bierze się szarpanie kursem. Największa podaż będzie w okolicy 15 zł - cena emisyjna przy której jest dużo chcących wyjść na zero. Ale wystarczy podciągnąć cenę ponad 14 zł i już pokazuje się podaż - to niecierpliwi, którzy nawet nie czekają na wyjście na zero, ale godzą się oddać papier z małą stratą. Dlatego jeżeli ostatnie wzrosty mają się jeszcze utrzymać to do ok. 15 zł - tam jest silny opór, od którego spadki powrócą.
    No i właśnie opisany wcześniej scenariusz realizuje się na oczach - w okolicach 15 zł jak na razie podaż nie do pokonania przez kupujących, bo na wzrostach kupują mali.
  • Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~Ro [79.186.40.*]
    to sie zdiziwsz...zadziwiaja mnie takie teorie wsrod doroslych ludzi inwestuajcych na gieldzie.....
    przeciez te poziomy sa do wysmiania i zadna podaz czy to po 15 czy 20 tego pociagu nie zatrzyma w obliczu zblizajych sie poxytwynych inf ze spolki i czasu pozostalego do komercjalziacji urzadzenia...aech
  • Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~gruby [37.249.22.*]
    podbiłem i ubrałem teraz znowu 12 zł he he
  • Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~optypesymista [5.60.75.*]
    Bardzo typowe zagranie na sprzedaż akcji. Duży wolumen na piątkowej sesji (jeden z kilku największych w ciągu kilku ostatnich miesięcy) na wzroście +7-8% i zamknięcie w pobliżu otwarcia, czyli brak siły kupujących do dalszego podnoszenia ceny. W poniedziałek nikły wolumen (do godz. 14.50) potwierdza piątkową wyprzedaż i kontynuację trendu spadkowego.
  • Re: dwoją się i troją !!! Autor: ~Ro [87.204.92.*]
    wez juz przestan pisac na forum tej spolki analytyku !!!!

[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.