• Sprzedaż po PKC Autor: ~Marcin34 [5.172.247.*]
    Witam mam prośbę.Proszę mi wytłumaczyć jak działa sprzedaż po PKC z limitem aktywacji. Od dwóch dni miałem ustawioną sprzedaż po PKC akcji Bytomia z limitem aktywacji 3,15 myślałem ,że się zabezpieczę przed spadkami,a tu nic nie sprzedałem .Czy chodzi o to ,że powstała luka cenowa .Na Aliorze zrobiłem PKC z limitem aktywacji po 82 i też nie sprzedałem.O co chodzi?
  • Re: Sprzedaż po PKC Autor: ~kurde [89.79.84.*]
    Po każdej cenie wali CI w rynek wszystko, ale do tego limitu, czyli musiała być luka jakaś.
  • Re: Sprzedaż po PKC Autor: ~Kamil [37.248.254.*]
    Limit aktywacji miałeś ustawiony na 3,15 , a otwarcie dzisiejszej giełdy na Bytomiu był 3,10. To jest ten powód.Luka cenowa :)
  • Re: Sprzedaż po PKC Autor: ~Marcin34 [5.172.247.*]
    OK z Bytomiem tak jak myślałem , powstała luka cenowa,ale panowie powiedzcie mi dlaczego nie zostały sprzedane moje akcje Aliora,które miałem ustawione po PKC z limitem aktywacji 82zł , cena spadła do 78,40 ,a kurs otwarcia to 83,40 czyli luki cenowej nie było,więc jak to wytłumaczyć?
  • Re: Sprzedaż po PKC Autor: ~oj [194.63.135.*]
    nie macie wiekszych zmartwien?
    mi sraczka nie chce przejsc po dzisiejszym dniu i jak mysle o jutrzejszym !
  • Re: Sprzedaż po PKC Autor: ~PKC [37.248.254.*]
    Bo ktoś wiedział że kurs alioru zamknie się powyżej 82-dwóch złotych i poszedł Ci na rękę :)
  • Re: Sprzedaż po PKC Autor: ~Marcin34 [83.27.159.*]
    No widzę,że zamknięcie powyżej 82 złociszy,ale nie rozumiem samego zjawiska-dlaczego to zlecenie nie zostało zrealizowane.
  • Re: Sprzedaż po PKC Autor: ~król [83.19.201.*]
    bo przed tobą w kolejce, było takich więcej i nie zdążyli sprzedać gdy zmieniła się cena.
  • Re: Sprzedaż po PKC Autor: ~kurde [89.79.84.*]
    Wydaje mi się że król ma rację. Wczoraj był na wszystkich spółkach ogromny spadek, a bardzo mały obrót na początku, bo wzyscy chcieli sprzedawać a nikt nie chciał kupić.
    Dzisiaj odbicie, Panie i Panowie. Chyba!
  • Re: Sprzedaż po PKC Autor: ~król [83.19.201.*]
    Tzn gwoli doprecyzowania: przed tobą w kolejce było takich więcej, którzy chcieli po cenie takiej jak wystawiłeś, sprzedać. Części byc może sie udało , a gdy zmienila się cena, twoja oferta juz nie zdążyla się załapać. I byc może ktoś na arkuszu zleceń przed tobą, też juz nie zdążył.
  • Re: Sprzedaż po PKC Autor: ~Marcin34 [83.27.159.*]
    Wielkie dzięki panowie za odpowiedź,ale jeszcze jedno pytanko:) to jakie zlecenie trzeba ustawiać, by zabezpieczyć się najlepiej przed spadkami,myślałem że jak ustawie PKC z jakimś limitem aktywacji to sprzedam na pewno, nawet dużo poniżej mojego limitu aktywacji?.
[x]
BYTOM 0,75% 2,75 2018-11-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.