jestem zawiedziony przepływem informacji między spółka a investorami - miał być komunikat o redukcji 26.08.2015 i nic w BOS banku biuro malkelrskie nic nie wiedza zadnej informacji która powinna być nikt nic nie wie poprostu ściema i roszczarowanie - redukcja chyba 95% niestety - wychodzę i zapominam o tej spółce tragedia informacyjna /i zaznaczam ze nie chodzi mi o redukcję tylko przepływ informacji zgodnie z podanym harmonogramem nikt nic nie wie - TRAGEDIA/ i tak jak sądziłem wydymali małych a duzi dopchali kieszenie
Trochę to dziwne bo zgodnie z harmonogramem to dziś powinni wykonać zbiorowy przelew. Wczoraj spółka miała potwierdzić przydział akcji to powinni dać również informację. Trochę dziwnie wygląda ta historia z wezwaniem - cena w trakcie wezwania osuwała się i to na poziomach znacznie niższych od wezwania.
Jak myślicie... biorąc pod uwagę aktualnie taką popularność akcji twórców gier i aplikacji... czy warto się zainteresować tym papierem? https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=JUJUBEE-PD