• Herkules - powrót do trendu Autor: ~luqas87 [83.20.178.*]
    Mijający tydzień prawdopodobnie zakończy się niewielką stratą. Mimo tego nadal pozostaje to spółka zaliczana do „gorących”, przede wszystkim ze względu na dynamiczny trend wzrostowy. W najbliższym czasie można spodziewać się zakończenia korekty. Cena spada bowiem do kilkumiesięcznej linii trendu wzrostowego oraz na poziom kluczowego wsparcia jakim jest poziom dwóch poprzednich dołków i dwóch szczytów. Warto oczekiwać na sygnał kupna właśnie w tym rejonie. Pierwszy raz o wzrostach pisaliśmy 26 listopada ubiegłego roku.

http://comparic.pl/herkules-hrs-colian-col-gorace-spolki-dnia/
  • Re: Herkules - powrót do trendu Autor: ~obserwator [5.172.247.*]
    Mam nadzieję ten baran Mieszkało już nie ma akcji. Bo jak sprzedawał to zdołował kurs.
    Ale potem akcje szybko odbiły z wielką nawiązkom, a baran jak to baran oddał za grosze. 
  • Re: Herkules - powrót do trendu Autor: ~robert [31.183.144.*]
    coś tu jest grane, tylko ciekawe co????
    najprawdopodobniej Ci którzy coś zarobili to już oddali, Ci którzy mieli stoplosy to też raczej puściło.
    A zostali nieudacznicy i twardziele długoterminowi.
    Spółka z wielkimi perspektywami,nie ma co ukrywać, ale ostatnio spada dość mocno tego też nie można ukrywać, chociaż zazwyczaj spadała na małym wolumenie, a rosła na dużym, dziś nieco inaczej.
    Znam spółkę od lat wielu jeszcze jak to żurawie były i tak sobie analizując to co się teraz dzieje
    to bym się nie zdziwił jak jest teraz cicha, nieoficjalna walka o liczbę posiadanych akcji, miedzy władzami spółki, funduszami i Corleonis Arkadiusz Ertel.
    Na koniec się, może okazać, taka mała paranoja, że herkules ledwo przejął Budopol, a tu nagle Corleonis Arkadiusz Ertel ma ileś % akcji herkulesa i chce się wymienić na akcjie budopolu
    Coś jest na rzeczy. Ale twoja wersja wydaje mi się mało realna. Ktoś niewątpliwie sprzedaje od paru sesji, ale przed dywidenda ( małom bo małom) i wynikami. A może w nich jest jakiś problem.
    Sorry

Małą oczywiście
    To nie jest spółka gdzie się gra na dywidendę, to jest spółka z dużymi perspektywami i tu się gra o przyszłość.
    Teoretycznie mogą być największą firmą w centralnej europie z takim sprzętem, ale teoretycznie mogą też paść.
    Jakieś mam głupie wrażenie, że ten hekules mocno i to mocno odbije ale musi się jeszcze trochę spraw wyjaśnić.
    I nie naganiam ani w jedną ani w drugą stronę.
    Ja mam wrażenie, że za niedługi czas ktoś z Niemiec powie delikatnie mam ileś tam % i powoli przejmuję spółkę, bo pamiętajmy, że herkules też w Niemczech działa.
    Tu może być mocny kosmos lub niewielki spadek tak jak dziś ale mam wrażeni, że to spadek pod zbieranie tak jak były wzrosty po 4 % i akcje ktoś pozbierał i arkuszu zleceń ich brak.

• Re: Herkules - powrót do trendu Autor: ~zur [77.91.5.*]
    Biedny miś ukrył się ze swoim wiaderkiem  na 4,15 i zgarnia.
    z drugiej strony to może te spadki i wzrosty z ostatniego miesiąca to jego sprawka i ciekawe kto to
    może Corleonis Arkadiusz Ertel
  • Re: Herkules - powrót do trendu Autor: ~zyga [37.152.18.*]
    miałem ustawione na sprzedaż po 4,65 i się wycofałem ,a wiedziałem że opór jest na około 4,70,ale zemnie frajer czułem że odkupię taniej a teraz mam stresa mając 60 tys akcji, jestem pewien że przebije poziom grubo powyżej4,70
    No, no nieźle przeczyścili. Dla zdrowotności, miejmy nadzieje:)
    Zobaczymy czy menda od zbijania kursu jest dziś obecny na stanowisku.
    Zbierani z ukrytego wyraźnie trwa i trwa mać.

Ukryty skup na poziomie 3,80 i tu trzymają trzymać kurs żeby zebrać jak najwięcej.
    W piątek było podobnie, oczywiście przy wyższym kursie.
[x]
HERKULES -3,01% 1,45 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.