Mnie ciągle jedno zastanawia, dlaczego jak nie było raportu KNF zawiesił notowania, później odwiesił na chwilę i znów zawiesił a tymczasem dalej nie ma raportu a akcje MSX są w obrocie mimo braku raportu - gdzie tu sens?
wprowadzanie ludzi w błąd i pomaganie oszustom jednocześnie uniemożliwiając akcjonariuszom nabitym w butelkę wyjście po po godziwej cenie (jednym słowem pozbawili ludzi tej możliwoiśći i to instytucja która powinna stać na straży akcjonariuszy mniejśzościowych ) , jak można być w kontakcie ze spółką i nie wiedzieć że taki wałek idzie ? odpowiedzialni za przekręt zgarneli kase ale zabrakło im wyobraźni jakie konsekwencjie mogą ich czekać
pisałem idzie drogą ganta , teraz nastąpi wyżucenie z tego rynku , spadek na 2 gr kolejny etap ,a dalej domyślcie się sami , to był zaplanowany przekręt , dziwi mnie tylko instytucja KNF w jakim celu to istnieje , stołki dla koleś władzy , a naprawdę czy to nie pomaga biznesmenom , w przenośni
pańczyk staniszewski do rozliczenia jak się nazywa jak ktoś nie dopilnował aby rzetelnie sprawdzići podpisać umowę gdzie w grę wchodziło 0, 5 mld dodatkowo wciskająć kit przyszłym akcjonariuszom ?