• ucando Autor: ~stas [37.7.231.*]
    zastanawiam się czy możę ucando /wejscie na polski rynek/ i sprzedaz foty mają ze soba coś wspólnego.............................................
  • Re: ucando Autor: ~Rychu [62.111.173.*]
    Ucando - Interteam
  • Re: ucando Autor: ~bb [89.74.163.*]
    Rychu jestes w bledzie , ucando to spolka helli. Hella ma wiecej kasy niz fota.
  • Re: ucando Autor: ~Major [94.254.198.*]
    Co to za firma napisz kilka słów.
  • Re: ucando Autor: ~przemko [83.8.193.*]
    Ucando to sklep internetowy z częściami samochodowymi. Z tego co widziałem ceny mają przystępne i asortyment szeroki. Myślę że pozostałe sklepy tej branży mogą się obwiać tej konkurencji:)
  • Re: ucando Autor: ~dominik [37.248.254.*]
    Moim zdaniem ceny są dramatycznie wysokie w porównaniu z ofertami, które są na allegro. Dostępność części żenująca, do mojego samochodu nie idzie tam nawet kupić klocków hamulcowych...
  • Re: ucando Autor: ~anonim [194.88.225.*]
    Potwierdzam. Ceny to lekko obniżony detal z innych hurtowni, na allegro kupisz dużo taniej. Części dostępne w ciągu 2-3 dni, czyli nie mają swojego magazynu, kupują tam gdzie najtaniej i wysyłają. Ogólnie dużo kasy na reklamę wydali, ale z takimi cenami to rynku nie zawojują.
  • Re: ucando Autor: ~tirynatory [93.174.31.*]
    Undaco jest tańsze od allegro w wielu przyypadkach.
    Ma własny magazyn bo przecież to interteam.

Jeśli nie mają klokców do porsche 997 turbo no cóż widocznie wszystkiego nie mają...
    Do Tga Ecamów też nie mają, czy do Chińczyka klokców Knorr-a na przód (czyli jurdi-a bądź ferrodo)...

Ha ha
  • Re: ucando Autor: ~cecece [85.237.190.*]
    Miej litość... wyłożyli się na aku do Fabii II.
  • Re: ucando Autor: ~Lesio [5.172.237.*]
    Co do ich cen to na tle innych tego typu sklepów to rzeczywiście mają nie wysokie, w wielu miejscach zamawiałem części samochodowe. Co do tego sklepu ucando to mam dobre zdanie, zeszłym tygodniu trzy razy u nich zamawiałem części, nic nie nawalili, towar przyszedł na czas.
  • Re: ucando Autor: ~Jn [88.156.128.*]
    Jutro uuupppp
  • Re: ucando Autor: ~xxx [37.128.32.*]
    Co to znaczy uuupppp ????  uuuppppadłość ??? masz na myśli ???
  • Re: ucando Autor: ~michas86 [46.113.46.*]
    korzystam ze sklepu internetowego UCANDO i jestem mega zadowolony ^^ szybko przysyłają części, mogę zapłacić przy odbiorze i zawsze wszystko ładnie zapakowane :)
  • Re: ucando Autor: ~jerry [46.113.59.*]
    a ja kupuje czesci w Focie duzo taniej:)
  • Re: ucando Autor: ~anonim [194.88.225.*]
    Też mi coś,
    w FOTA DIRECT, też dostaniesz części w kartoniku lub na palecie, prosto do Twojego domu, płacąc przy odbiorze, albo przelewem jak się dobrze dogadasz! No i ceny są dużo niższe.

• Re: ucando Autor: ~JAN [88.156.128.*]
    Kiedy uuupppp ???
  • Re: ucando Autor: ~hyhyhy [85.237.190.*]
    To w Focie zatrudniają teraz studentów reklamy i marketingu na praktyki? Oczywiście bezpłatne...
  • Re: ucando Autor: ~michas86 [46.113.151.*]
    ja wolę kupować w UCANDO, ponieważ mam pewność co do tego, że zamwiane przeze mnie części są na pewno oryginalne :)
  • Re: ucando Autor: barboch73 [89.69.41.*]
    a ja od 3 lat kupuje kagara foty i jest git
  • Re: ucando Autor: ~mało [79.110.196.*]
    No to jak kagara to musi być w porządku.
  • Re: ucando Autor: ~auto_auto [46.112.102.*]
    mmm róznie to bywa, ja w UCANDO znalazłem wiele części znacznie taniej niż gdzie indziej, a dodatkowo, jak zrobiłem na ucando pierwsze zakupy to mi się mega opłaciło, bo nie dość, że super ceny to jeszcze dali mi 10% zniżki na następne zakupy :D także będę u nich często kupować
  • Re: ucando Autor: ~tiry_na_tory [93.174.31.*]
    Co to jest kagara?
    Znam tylko kager-a..
  • Re: ucando Autor: ~puf_puf [46.112.102.*]
    ja tam jednak wolę UCANDO, doskonały sklep - konkurencyjne ceny, terminowa dostawa i przy pierwszych zakupach dostałem rabat na kolejne, także dla mnie najlepsi!
  • Re: ucando Autor: ~Mario [89.71.183.*]
    Chłopie, przestań reklamować niemieckiego UCANDO - widać po IP ile postów w tym temacie pracownik pisze. A polska FOTA musi wyjść z problemów i będzie git. Wszyscy będą zadowoleni, szczególnie gdy zamkną układ.
  • Re: ucando Autor: ~Mirkos [5.172.239.*]
    Zamawiam w ucando już od jakiegoś czasu, taniej mnie wychodzi niż miałbym t robić w sklepie stacjonarnym. Zadowolony jestem.
  • Re: ucando Autor: ~Misiek [91.150.183.*]
    No różnie bywa, to racja ale prawda jest taka, że w sieci mamy duży wybór jeśli chodzi o sklepy motoryzacyjne. Ja osobiście cenię sobie iparts który w mojej ocenie wypada dużo lepiej od ucando pod względem asortymentu i cen.
  • Re: ucando Autor: ~ferdek [83.8.137.*]
    Zgadza się jest tych sklepów trochę i według mnie to dobrze. Sam korzystam z opcji zakupów online. Ostatnio kupowałem żarówki Night Breaker Osram i olej 10W40. W takich sklepach można zrobić zakupy taniej niż w stacjonarnych sklepach.
  • Re: ucando Autor: ~Fix [88.156.141.*]
    Testowałem program iParts ale czas kiedy otrzymujesz prowizje jest masakrycznie długi... bardzo nie korzystne dla współpracującego. Pozdrawiamy FixMyCar 
  • Re: ucando Autor: ~Umoczony [185.237.140.*]
    Ludzie co z Tobą.Nie ma nowych newsów.Firma dalej działa.Co jest ??
[x]
FOTA -57,14% 0,03 2018-01-12 15:22:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.