• był tu jeden co na forum robił robotę Autor: ~as [83.31.138.*]
    czy taki , oszust też powinien ponieść konsekwencje , niech los się nad nim ulituje , a oszukanych będzie mniej
  • Re: był tu jeden co na forum robił robotę Autor: ~niezrzeszony [91.192.165.*]
    Niektórzy obsługują tyle spółek, że tracą kontrolę nad zleceniami co prowdzi czasem do zabawnych sytuacji:

https://www.bankier.pl/forum/temat_dni-policzone,16240789.html
  • Re: był tu jeden co na forum robił robotę Autor: ~as [83.31.138.*]
    i dziś pracujesz , to dobra spółka, prawda ,tylko biedaków oszukali , przecierz to nie miałem na myśli ciebie
    Zaglądnąłem z ciekawości, a tu prawie pełna obsada. Powrócił nawet z zagranicy syn wodza plemienia wywodzącego się z ludu Wa-Hima.

PS
    To nie był wpis kierowany do Ciebie tylko do Twoich pracodawców.
  • Re: był tu jeden co na forum robił robotę Autor: ~as [83.31.138.*]
    problem jest taki , że mnie oskubali ,stąd moja niechęć do oszustów , i nie darzę szacunkiem tych ala biznesmenów to jest zwykła szumowina to jest cała prawda
    Problem w tym, że Narkiewicz był tu dawno temu. Swoje osobiste akcje sprzedał w 2012 roku, a jakikolwiek związek utracił w październiku 2013 wraz z odejściem CTC. Zabrał ze sobą całe towarzystwo, a kurs spadł do poziomu 5 gr pod koniec roku. Znane jest powszechnie co pozostawił po sobie w firmie.
    Ja mam obecnie ok. - 83% ale nie biegam z siekierą po forum i nie stawiam szubienic bo potencjalna strata pozostałych 17% już mnie nie rusza. GPW to nie jest zabawa dla małych dzieci i trzeba umieć pogodzić się z ewentualną stratą, która w tym przypadku nie jest taka pewna. Dajcie możliwość wypowiedzieć się sądowi w tej sprawie gdyż posiada on daleko bardziej szczegółową wiedzę na temat obecnego stanu spółki niż ktokolwiek na tym forum.
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.