• Wszystko się zgadza Autor: ~sla [79.184.127.*]
    Wystarczy tylko połączyć kilka faktów i stanie się jasne, że w poniedziałek lub we wtorek będzie up.
    Przynajmniej mnie tak "wychodzi" ;)
    Pięknie wygląda druga połowa sierpnia - tzn. zapowiada się ;>
  • Re: Wszystko się zgadza Autor: blazkowicz [87.205.77.*]
    Dopakowałem przedwczoraj do wora po 3,36, trochę pośpieszyłem ale po dzisiejszej obserwacji widzę że nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem z perspektywy wzrostu jaki się szykuje na dniach patrząc na to co się dzisiaj dzieje : )
  • koniec korekty Autor: ~elo [178.37.173.*]
    Wracamy na szczyty
  • Re: koniec korekty Autor: ~elo [178.37.173.*]
    A nie jednak nie koniec..
  • Re: koniec korekty Autor: ~oj [176.96.166.*]
    na monnari rekomendacja zadziałała super , ciekawe kiedy zadziała na bytom ,bo tu akumulacja akumulacja i jeszcze raz akumulacja
  • Re: koniec korekty Autor: ~Pablo [109.207.101.*]
    i te wczorajsze obroty... poziom jak na wybiciu. Jest ciśnienie na tej spółce :)
  • Re: koniec korekty Autor: ~CKM [159.205.89.*]
    Na monnari przez jakiś czas nic sie nie działo stąd ten wystrzał. Bytom ostatnio urósł i pytanie czy jest nadal wiara we wzrosty?
  • Re: koniec korekty Autor: blazkowicz [77.253.48.*]
    1 Fakty: Zyski/raport powyżej oczekiwań, informacje od prezia nt. planów rozwoju i prognozy wzrostów na 15/16r, dotychczasowa solidność/rzetelność spółki i do tego dwie świeże rekomendacje na 4zł+ od ING i WBK = ja tam wierzę (wiem).
    2. Spekulacja: Obserwacja kursu z ostatnich dni - pt kurs rósł cały dzień elegancko w górę, aż na fixie zwalenie w jednej minucie o 7gr i zebranie batonem 70k na ukryciaku na 3,3 - obstawiam, że ktoś grubszy blokuje kurs i chce dobrać na tym poziomie bo widzi dużą perspektywę wzrostów, ciekawe tylko czy ma co chciał i puści od pon/wt do góry, czy jeszcze będzie próbował zbić i straszyć.
    Ja oczekuję stabilny poziom 3,5-3,6 na koniec tyg, jak będzie się zobaczy : )
  • Re: koniec korekty Autor: ~Ja [37.128.14.*]
    ING dało rekomendacje na 4+ ?
  • Re: koniec korekty Autor: blazkowicz [77.253.48.*]
    Przepraszam za błąd:
    Trigon http://stooq.pl/mol/?id=5451
    ING http://stooq.pl/mol/?id=5435
    Ale powyższe rek są sprzed raportów (które okazały się lepsze) i jak to było określone "ING zaczął wydawać rek(...)", zobaczymy czy podniesie w najbliższych tygodniach.

WBK http://www.parkiet.com/artykul/7,1437255-Bytom-wyceniony-na-4-zl.html
  • Re: koniec korekty Autor: ~Ja [37.128.14.*]
    Mhm, w tej chwili mamy rekomendacje 3,5 , 3,8 i 4,0.
    to pewnie jeszcze nie koniec.
    ale ja boje sie ze upalny sierpień będzie miał zły wpływ na sprzedaż w tym miesiącu
  • Re: koniec korekty Autor: ~oj [176.96.166.*]
    moze nie bedzie tak zle z tym sierpniem , dopiero połowa i kto musil kupic marynare to kupil , niezalenie od pogody....., a zreszta niektorzy woleli klimtyzowane centra handlowe niz gorace np.działki...
  • Re: koniec korekty Autor: ~anonim [87.207.152.*]
    nie same marynary BTM sprzedaje...
  • Re: koniec korekty Autor: ~CKM [159.205.89.*]
    W lipcu tez były upały. Spółka idzie w dobrym kierunku.
[x]
BYTOM 2,61% 2,75 2018-11-28 16:49:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.