pracuje w ksiegowosci. Przy zwrotach vat masz kontrole za kontrola z US wiec o czym tu gadac. Firma jest czysta skoro dostaja zwroty. Ladnie pojechali po firmie ktos grubo sie obłowil a my leszcze mozmey tylko patrzec.
Panie Josek, bądź Inwestor (występuje Pan tutaj pod rozmaitymi nickami - wystarczy zwracać uwagę na IP) od początku Pana. komentarze mają negatywny charakter i najwyraźniej na celu odstraszenie potencjalnych inwestorów i wystraszenie obecnych. Czy naprawdę pomówienia, insynuacje i działanie na szkodę spółki jest normalnym postępowaniem prawdziwego inwestora? Wydaje mi się, że tak postępują ludzie, którzy mają w tym swój ukryty, tylko im znany interes, którego my możemy się tylko domyślać. Proszę więc uważać na Pana piszącego z numeru z końcówką IP 123.84 - najwyraźniej jest naganiaczem na spadki, o czym świadczy m.in. zmiana nicków
I co? " lewe faktury wystawiał lombard, sieć zielona. Ale też Klondike i sławny Jurczak. Panie Piotrowski myśli Pan że nie wiemy co kombinujecie teraz?
W 2016 byłem zastraszany, nekany esemes ami, z tego co policzyłem to w mieszkaniu policja była 18 razy. Tak zwana mafia Złotnik ów ma szerokie ramiona. Tylko jeden Opal okradł państwo na 120 mln, Mennica Polska 360 mln. Powołują sędziów i swoich policjantów. Mają prokuratorów na telefon. Redaktor pulsu biznesu został zastraszony.Nie tylko mnie nekali ale i rodzinę.