"Chcemy stworzyć największą na świecie globalną mikrospołeczność. Chcemy, aby w jednym miejscu, czyli na speakbe.com ludzie i firmy tworzyły mikrospołeczności i komunikowały się w nich ze sobą. "
pogonili Niemca ( jak w legendzie) i nagle wszytkim wydaje sie tanio.Kupujta ,kupujta, bo ja sie wzbogace ze te nerwy moje stalowe i wytrzymalosc mi sie nalezy
poza mna nikt sie nie podnieca ;(( co wy za handlarze! wygglada na to ,ze paru maluchow bedzie chcialo sprzedac ponizej 11.80 i wg mnie to tyle. trend sie ewidentnie odwrocil bo pojawili sie wieksi (mimo ze tak samo hytrzy chetni) i beda probowac podebrac do 11.8 mysle ,ze za chwile bedzie juz za pozno na dobranie papieru ponizej 12. To chyba mile. bardzo lechta moja proznosc
eeeeee Kacper powinienes mnie pochwalic.. wala piecsetkami na Kupnie czego chcesz przeciez tu sie latami nic nie dzialo. to juz nie drobnica. Wyprognozowalem w ciagu pol godziny dwunastke za pare dni a tu juz po dwunastce. Nie badz Taki malkontent
nie ma co narzekac. batonow na S nie ma. przygotuja troche forsy, pomysla i zaczna kupowac dalej ..a Speakbie nie odgrywa tu zadnej roli..ta 10 % Ipopema dodala otuchy
Speakbe - klient jak klient - nie pokładałbym w nim wielkich planów. Jeżeli im się nie uda mówi sie trudno - beda jaki mały lub duży klient dla OKTA. Ale jeżeli uda im się i będa sie rozwijać mega szybko to w krótkim czasie podziękują OKTA - bo dużo lepiej i taniej bedzie stworzyć własne centrum danych (serwerownie itd....)
Więc chyba dla nas jako akcjonariuszy byłoby ok gdyby ich ten sukces nie była na miarę twittera i facebooka ;)
K2 za posrednictwem OKTAWAVE z hostingu kase z hostingu Speakbe.com
Ważniejsze jest to że kurs dał sygnał do przelamania dwuletniego trendu bocznego i drugiej fali wzrostu po 4rech latach spadków. Przeszkód brak. Właściwie wszystkie wiadomości wskazują na dzidę . W lutym 25 pln czemu nie? Do 15 pln raczej nikt ze starych udziałowców nikt nie będzie wychodził. Skoro czekali 4 lata to jeszcze pół roku poczekają.
Do 31 insiderzy mają zakaz kupna więc musi ktoś z poza układu dobierać, co tez jest niezłą informacją. Wyniki za 1 kwartał powinny lepsze niż w zeszłym roku.