Na pewno robią wrażenie. Charakteryzują się w większości ich produktów, zaokrąglonymi rogami. Co jest dość ciekawe. Inni producenci mebli mają stały zestaw, projekt i robią praktycznie to samo. Szkoda tylko, że meble Pagedu są bardzo drogie. To pewnie przez jakość wykonania.
Stoły i krzesła - torpeda, reszta jak z innej epoki. IMO powinni skupić się na stołach, krzesłach, meblach kontraktowych i HORECA a resztę zamknąć, sprzedać. Inaczej zawsze będzie na granicy rentowności
Massaro, No przecież nikt nie mówi, że krzesła są wygodne ;) .. jedynie o tym co widać i jakie może mieć to przełożenie na ewentualną atrakcyjność wśród klientów. O designie nie umiem się wypowiedzieć.. Moim zdaniem Paged powinien chwalić się swoją historią i że są polską firmą.. Z drugiej strony może to jest właśnie kulą u nogi.. Najlepiej jak będą robić klasyczne i nowoczesne meble - tak jak np. Meble Bydgoskie.. Drogie cholernie, ale często słyszę, że ktoś sobie kupił
Krzesła są mega fajne, mam 8 lat, jak nowe. Stół - to samo.
Reszta - chciałem kupić łóżko - takie sobie. Najgorsza sprawa - wiedza nt. ich produktów u sprzedawców np. w Agata Meble. JA wiedziałem wiecej z folderu niż oni...