• 4 rocznica gogantycznej porażki Autor: ~Gerg [85.193.222.*]
    Dzisiaj mija 4 rocznica gigantycznej porażki związanej z debiutem firmy Luxima na giełdzie.
    Cały czas w kolumnie "Najnowsze informacje" znajduje się haniebny wpis "Kurs akcji Luxima spadł podczas debiutu na rynku NewConnect o 49 proc."
    4 lata to długi czas na giełdzie. W tym czasie kurs został zmasakrowany niemal do zera, a firma doprowadzona na krawędź bankructwa. Nie pomogły ruchy kadrowe i zasiadanie kilku cwaniaków tu i ówdzie. Jeden z nich naganiał na zakup akcji Luximy w IPO po 1 zł. Czyli wiadomo po co tam był. I włos mu z głowy nie spadł, chociaż ludzie potracili naprawdę duże pieniądze. 

Co będzie teraz? Nie wiem. Ale wiem, że trzeba być ostania ofermą, albo zwykłym przestępcą gospodarczym, aby z takiej firmy w takim czasie, nastawionym na OZE i wszystko co oszczędza energię, zrobić niemal bankruta.

Co zrobi nowy Prezes? Nie wiem. Dobrze, że został stary prezes w randze vice.

• Re: 4 rocznica gogantycznej porażki Autor: ~razdwatrzy [145.237.2.*]
    Napisałem do firmy kilka dni temu, o braku podpisów na oświadczeniach, odpowiedź do mnie natychmiastowa, a później korekta do raportu.
    Niby nic ale szybkość działania duża..................
  • Re: 4 rocznica gogantycznej porażki Autor: ~Gerg [85.193.222.*]
    To dobrze - znaczy sekretariat działa. Mam nadzieję, że produkcja też.
    Miesiąc mija a ze spółki ani mru mru
  • Re: 4 rocznica gogantycznej porażki Autor: ~antysyf [46.77.124.*]
    Miesiąc? Czy Zarząd tego czegoś pracuje czy się opier.... pracy? Za co ta gromada bierze kasę? Za zadłużenie i wykańczanie spółki.? No za co?
    Zarząd najwyraźniej nic nie robi, bo nic nie widać. Od niemal roku żadnych informacji. Wstyd i żenada. Wkrótce zapewne spółka skończy swe dotychczasowe istnienie.
  • Re: 4 rocznica gogantycznej porażki Autor: ~poszkodowany [109.241.116.*]
    Wiele osób jest poszkodowanych w tej spółce - niby miało być fajnie bo pomysł tak jak w dawnym e-energo i zrobili to samo . Osoba odpowiedzialna za naganianie to Jarek Rewucki z łomży- i jego powinno sie ścigać bo okradł wielu ludzi. On oczywiście będzie sie wybielał ale jak ludzie by zaczeli pisac pisma i powiadamiac odpowiednie wladze to minka by im skwaśniała. MOŻE TRZEBA TO ZROBIĆ.
    POZA TYM TRZEBA BY ROZLICZYĆ PREZESA I RADĘ NADZORCZĄI W LUXE I W E-ENERGO PODOBNE NAZWISKA I.......
    Kto chętny aby zacząć nagonkę może ktoś z okolic Łomzy bo tam trochę ludzie potracili
  • Re: 4 rocznica gogantycznej porażki Autor: ~gorg [176.221.124.*]
    Jakie macie srednie?
[x]
LUXIMA 0,00% 0,01 2018-11-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.