Zarząd otrzymał premie w formie akcji po 4000 sztuk na głowę, które wcześniej firma skupiła z rynku. Za co ta premia skoro firma ma kiepskie wyniki finansowe i topi środki w zmarnowane projekty? Nikt nie kontroluje tego motłochu, a zarząd sra na łeb akcjonariuszom. Banda pajaców.
Dnia 2015-08-03 o godz. 15:23 ~lipa napisał(a): > Zarząd otrzymał premie w formie akcji po 4000 sztuk na głowę, które wcześniej firma skupiła z rynku. Za co ta premia skoro firma ma kiepskie wyniki finansowe i topi środki w zmarnowane projekty? Nikt nie kontroluje tego motłochu, a zarząd sra na łeb akcjonariuszom. Banda pajaców.
Jakie premie? Jakie slabe wyniki? Brazylia nie wypalila?...zdarza sie
chociazby za to, co sie dzieje ostatnio na rynku pozytywnego dla Seco/Warwick - wystarczy sie troche interesowac i poczytac troche na stronach spółki (i nie mam tu na mysli pieców do grafenu). Pogadamy po wynikach za Q2! Po Q1 już widac poprawę.
Twój komentarz jest w zasadzie pusty, wiec trudno dyskutować - nic pozytywnego sie nie dzieje. Wtopa za wtopą. Powiem tylko jedno, co do zasady premie wypłaca sie za coś rzeczywistego, a nie z góry za wyniki, których jak sam zauważyłeś nie ma. I na pewno nie będzie przy takich złodziejskich praktykach. Najpierw premia potem wyniki - trzeba być idiotą albo oszustem zeby tak robić. Zarząd ściąga premie motywacyjną przed zrobieniem wyników, a jak nie osiągnie to pewnie odda, bo to tacy uczciwi ludzie. Śmieszne i niepoważne. Banda prostaków, a co najgorsze nikt bydła nie jest w stanie upilnować! Przy 28 płn sprzedałem co jeszcze trzymałem i sie ciesze. Ta firma to dno.
"...nic pozytywnego sie nie dzieje. Wtopa za wtopą." - napisz w takim razie na podstawie czego te wypociny piszesz, bo na pewno nie na podstawie ostatnich raportów bieżących ze spółki. "co do zasady premie wypłaca sie za coś rzeczywistego, a nie z góry za wyniki, których jak sam zauważyłeś nie ma." - poczytaj raporty bieżące i wtedy oceniaj. Wyniki będą znacznie lepsze - wystarczy prześledzić podpisane kontrakty (i własnie za to otrzymali te premie), dlatego pisałem pogadamy po wynikach za Q2!. "Przy 28 płn sprzedałem co jeszcze trzymałem i sie ciesze. Ta firma to dno." - to co tu robisz, skoro sprzedałeś, nie kupiłeś przy 20 i płaczesz? Tak to jest, jak sie kupuje na pałe, nie czytajac raportów i nie sledzac tego co sie u nich dzieje.