nie mniej niż 28 gr dla ścisłości d upy nie urywa, mogło by być drożej ale może chociaż płynność się zwiększy i coś się ruszy na kursie ciekawe kto się ujawni i czy będzie to realny, polski inwestor, czy jakiś krzak z cypru albo z delaware i na co ARI tę kasę przeznaczy, czy w ogóle przeznaczy, czy może rozwali
osobiście uważam że emitowanie akcji po 28 gr podczas gdy 3 lata temu emitowali po 50 gr jest kuestwem wobec drobnych (choć widziałem już nieporównywalnie większe przewały) ja mam średnią jeszcze niższą więc nie rozpaczam ale szału nie ma i spółka nie buduje zaufania w ten sposób jak w tym roku nie osiągnie zysku na poziomie co najmniej 0,25 mln zł , żegnam się nią
hahaha kolejny dzieciak ktory nie trzyma cisnienia ...
pewnie oblatywales jako przedstawiciel handlowy przez pol roku z zupkami chinskimi, to co ci wyplacili zainwestowales w "europejska" spolke ... i pojechali z toba wiadomo jak z kim
26 to ile dostal krawiec to widac byla okazja, bo emisja poszla po 18,5 a omega pisal ze po 26 i ze mu nic nie urwalo, teraz pewnie mu urwalo ... hahaha