• ach ... te marzenia ... Autor: ~sylwuś [83.20.144.*]
    potrafia zabic ...
  • Re: ach ... te marzenia ... Autor: ~qq [83.29.239.*]
    A ja dodam - tak uważam- że marzenia to taka intencja , mechanizm, dzięki któremu duch przekształca się w materialną rzeczywistość. I wolę myśleć i marzyć, że gdzieś tam na końcu jest jednak światełko w tunelu.Choć powiem Ci Sylwus, że czuję o co Ci chodzi bo sam się łapię na strachu i smutku co aż łapie za gardło.Wtedy natychmiast zmieniam front myśli bo bym chyba zwariował.Ale popatrz...można mieć miliardy ale przed śmiercią człowiek się nie wykręci...ach te nocne dywagacje! Pzdr!
  • Re: ach ... te marzenia ... Autor: ~baca [178.216.139.*]
    wy tu marzycie , a na allegroszu handel akumulatorami westy coraz wiekszy
  • Re: ach ... te marzenia ... Autor: ~wojtek [164.126.63.*]
    ,,,a czym by było życie bez marzeń?,życie bywa przewrotne i często nam płata figle i można planować to czy tamto i tak pisze swój scenariusz,,,   owszem pieniądze są ważne ale najważniejsze mieć obok siebie osobę ,która Cię kocha,  na którą zawsze można liczyć ,która Ci powie--nie martw się ze wszystkiego można się podnieść-dosłownie, a reszta,,,pozdr
  • Re: ach ... te marzenia ... Autor: ~chpiotr [79.173.3.*]
    Święte słowa Wojtek , pozdrawiam
  • Re: ach ... te marzenia ... Autor: ~obcy [83.6.55.*]
    Sierpień miesiąc trzeżwości tak że nie ma co liczyć na wiadomości , raport itp.w tym miesiącu pozdr.
  • Re: ach ... te marzenia ... Autor: ~kerk [83.6.229.*]
    dobre
     tak naprawdę ciężko coś powiedzieć brak słów można snuć różne domysły bez konkretnych wiadomości
    tylko to pozostaje
  • Re: ach ... te marzenia ... Autor: ~qq [79.191.27.*]
    Odświeżam wątek bo mam wrażenie , że nie ma nas juz na forum bo stronki znaleźć nie umiałem... i jeszcze ten gorąc z nieba...ciężki czas! Pzdr!
  • Re: ach ... te marzenia ... Autor: ~koper [83.6.84.*]
    tu nie ma co odswiezac. tu bedzie jak na , jak mu tam było, ten słowenski bank. rano sie budzisz i ...nie masz juz akcji ani pieniedzy. a wszystko w swietle prawa i dla dobra akcjonariuszy.
  • Re: ach ... te marzenia ... Autor: ~jaro [83.6.227.*]
    Cisza na temat podpisu prezydenta odnośnie kredytów 5 hrw .sa 1$ . 12 sierpnia ma być w usa .spotkanie ukrainy i MFW w sprawie
    umorzenia części długu może coś to da i w naszej sprawie szczegóły na ukraińskiej stronie .
  • Re: ach ... te marzenia ... Autor: ~obserwujący [83.6.54.*]
    Na tym forum nie ma mądrych żeby skomentować obecną sytuację na tej spółce ,zero wiadomości z każdej strony
    czy ta firma jeszcze istnieje h.wie zdrowia życzę.
  • Re: ach ... te marzenia ... Autor: ~sylwuś [79.184.216.*]
    szkoda bo był dobry temat i dobry towar robia , do wszystkich samochodow kupuje akumulatory westy - po niedzieli musze do toyoty 2 kupic wiec zobacze czy sa dostepny - napisze co mi powie dystrybutor pozdr
  • Re: ach ... te marzenia ... Autor: ~kerk [83.6.230.*]
    Co panowie myślicie ,jakie są dalsze scenariusze może ktoś będący w temacie ze dwa zdania na temat dalszej
    egzystencji i losów WESTY ( naszych akcji ) osobiście skończyła mnie się amunicja - zdrowia życzę.
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.