A ja dodam - tak uważam- że marzenia to taka intencja , mechanizm, dzięki któremu duch przekształca się w materialną rzeczywistość. I wolę myśleć i marzyć, że gdzieś tam na końcu jest jednak światełko w tunelu.Choć powiem Ci Sylwus, że czuję o co Ci chodzi bo sam się łapię na strachu i smutku co aż łapie za gardło.Wtedy natychmiast zmieniam front myśli bo bym chyba zwariował.Ale popatrz...można mieć miliardy ale przed śmiercią człowiek się nie wykręci...ach te nocne dywagacje! Pzdr!
,,,a czym by było życie bez marzeń?,życie bywa przewrotne i często nam płata figle i można planować to czy tamto i tak pisze swój scenariusz,,, owszem pieniądze są ważne ale najważniejsze mieć obok siebie osobę ,która Cię kocha, na którą zawsze można liczyć ,która Ci powie--nie martw się ze wszystkiego można się podnieść-dosłownie, a reszta,,,pozdr
tu nie ma co odswiezac. tu bedzie jak na , jak mu tam było, ten słowenski bank. rano sie budzisz i ...nie masz juz akcji ani pieniedzy. a wszystko w swietle prawa i dla dobra akcjonariuszy.
Cisza na temat podpisu prezydenta odnośnie kredytów 5 hrw .sa 1$ . 12 sierpnia ma być w usa .spotkanie ukrainy i MFW w sprawie umorzenia części długu może coś to da i w naszej sprawie szczegóły na ukraińskiej stronie .
Na tym forum nie ma mądrych żeby skomentować obecną sytuację na tej spółce ,zero wiadomości z każdej strony czy ta firma jeszcze istnieje h.wie zdrowia życzę.
szkoda bo był dobry temat i dobry towar robia , do wszystkich samochodow kupuje akumulatory westy - po niedzieli musze do toyoty 2 kupic wiec zobacze czy sa dostepny - napisze co mi powie dystrybutor pozdr
Co panowie myślicie ,jakie są dalsze scenariusze może ktoś będący w temacie ze dwa zdania na temat dalszej egzystencji i losów WESTY ( naszych akcji ) osobiście skończyła mnie się amunicja - zdrowia życzę.