Nie wiem , czy to upadnie , ale na pewno to osiagnie kosmos http://m.pierwszymilion.forbes.pl/fachowcy-pl-internetowa-zyla-zlota,artykuly,197136,1,1.html
Dnia 2015-07-30 o godz. 10:47 ~WN napisał(a): > Nie wiem , czy to upadnie , ale na pewno to osiagnie kosmos http://m.pierwszymilion.forbes.pl/fachowcy-pl-internetowa-zyla-zlota,artykuly,197136,1,1.html
300 banieczek przychodu rocznie , prawdziwi Fachowcy a nie bankrut typu Mirka !
Miraculum ma bardzo dużą klientelę , problemem nie jest popyt ,a podaż niestety... Musimy zwiększyć produkcję , bo w każdym sklepie powinno nas być nzacznie więcej....popyt jest.
Porównując wyniki pierwszego półrocza 2015 do 2014 można odnieść wrażenie, że wyniki w Spółce się pogorszyły. Uwzględniając jednak: Skutki braku inwestycji w marketing i sprzedaż oraz całowitego wycofania sięz produkcji w latach 2013 i 2014 marek Miraculum, oraz transakcję z podmiotem Le Magnifique, który zakupił w pierwszym półoczu 2014 roku produkty od Spółki na kilka milionów złotych, po czym w II połwie 2014r. niestety zwrócił prawie cały towar
Dlaczego zwrócili ??????? Jak już kupili, to jak zwrócili..."widziały gały co brały" ..nie rozumiem tego...
A dlaczego mieli produkować wybielający krem dla murzynów? Obawiam się, czy takich kwiatków z okresu panowania Rrrr... może się jeszcze kilka pokazać. Masakra, że takie rzeczy się dzieją w spółkach z GPW. Zero świętości. ;)
Dzięki Bogu ,że Nowakowska to wzięła , bo inaczej bez szans... Teraz są małe także ,ale pod rządami Rubiconu , to chyba zerowe... Szkoda ,że Nowakowska ma mimo wszystko mały pakiet akcji..
Na giełdzie liczy się to za ile dan akcje można kupić lub sprzedać. Jeżeli duży inwestor wchodzi kupując akcje po 3 zł. tj. więcej niż dzisiaj są wyceniane na giełdzie, to gdzie ta zła wiadomość. Gdyby akcje były kupowane taniej, to byłaby zła wiadomość, tutaj jest odwrotnie.
Tzn czas na zakupy. Jak miałeś okazje i smiałosc kupować po 1,20zł to kiep z Ciebie jak nie kupujesz po 4 grosze bo się boisz. Jakby spolka padala nie byłoby produktów Miraculum na pólkach sklepowych. Rok temu widziałem tylko 1 produkt teraz jest ich dużo i w rożnym asortymencie.
Tylko kiep kupi po obecnej cenie :)) 2,00 zł ( 0,04) Przy takim spadku wartości akcji...mamy c/wk na poziomie 1,30 !!!!! (akcje przewartościowane ). To świadczy ,że źle się dzieje w spółce , przez ten czas nie zbudowała wartości..urosły długi, sprzedaje marki , drukuje akcje..itp :)) Zakupy tutaj można robić prz c/wk na poziomie 0,20 ,a to oznacza cenę kursu akcji na poziomie 0,90 groszy za papier....i nawet ta cena będzie obarczona badzo duzym ryzykiem...
Nikt nie wie co działo się w 4q , to pokażą dopiero wyniki. Co do zdobywania nowych rynków zbytu, to ja nie wieży na słowo...,muszę zobaczyć cyferki w raporcie , tylko to do mnie przemawia :) Pani Prezes już wiele dobrego tutaj mówiła...nawet przy kursie 1.20... ,a jak się skończyło wszyscy wiemy :) Moja opinia jest taka ,że musimy osiągnąć właściwą wycenę na poziomie 1,00 zł za akcje , inaczej popytu nie będzie.