Już czas rozliczyć się z deklarowanej przez ciebie ceny 1 zł za akcję na koniec lipca. Co masz do powiedzenia w tej sprawie ubranym, którzy dali się nabrać na aktywną nagonkę? Jeszcze jesteś na forum czy zmieniłeś nick albo zniknąłeś bezpowrotnie?
przyjdzie czas i na biomaxa kwestia czasu nauka duzo kosztuje sam sie tez uczę cierpliwosci a na takich tez czas przychodzi co wielki cwaniak. Do raportu niedaleko jak bedzie dobry jest szansa odrobić z nawiązką.
Popieram akcję i wzywam do rozliczenia z deklaracji i obietnic wszystkich naganiaczy, ktorzy od dwoch miesiecy widzą kazdego dnia 15 gr, 10 gr oraz 7 gr na kursie. I to przy takim wolumennie, ze nas tu wszystkich potopi. Prosze bardzo. Co macie do powiedzenia w tej sprawie? Jestescie jeszcze na forum czy zmieniacie nicki jak rower-rewers?
Kowal - zrozum, ze tutaj juz naprawde nie ma ludzi, ktorzy kupowali biomaxa w twoich czasach 4 lata temu po 5 zl. Aktualni uczestnicy tego forum sa obkupieni w biomaxa w okolicach 14-20gr, wiec twoje tezy o "ubranych" to takie troche naciagane pod twoja sytuacje są, wiesz? No ale oczywiscie masz prawo do dzielenia sie swoimi problemami. Nic tu po mnie :)
Po drugie - nie wszyscy grają na biomaxie. Jest tutaj sporo osob, ktore spokojnie moga sobie poczekac w dlugim terminie. A ze jeden oszolom chcial zarobic tutaj 2 mln zl w pol roku i teraz ma do wszystkich pretensje, ze to sie nie spelnilo, no to sorry.. Nie moja bajka.
Powyższy 12345 to nie ten, którego wywołuje kowal2200. Panie kowal2200, pisałem sugestywnie o własnych, spodziewanych założeniach. Te założenia cenowe wciąż są przed nami. Nie ja poprawiam skład produktów przewidzianych do sprzedaży, tylko firma, a to może potrwać.
Pan kowal chyba zyje w przekonaniu, ze inwestycja gieldowa to to samo, co lokata bankowa. Czyli wykladam kapital na zakup akcji i po scisle okreslonym czasie kapital sie powieksza o scisle okreslony procent na scisle okreslonych warunkach. A jak zmienia sie trajektoria lotu ku wielkim zyskom i trzeba troszke cierpliwosci ( czego nalezy miec absolutna swiadomosc jeszcze przed zalozeniem rachunku maklerskiego), to wtedy nastepuje ekspolzja syfów i mamy gotowy "efekt krisa" :)