• Protokół z Walnego Autor: ~jw [83.13.238.*]
    Raport EBI
    typ raportu
    Raport Current
    numer
    28/2015
    data dodania
    2015-07-28 08:53:24
    spółka
    Depend Spółka Akcyjna
    Protokół z Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Depend S.A.
    Zarząd Depend S.A. w załączeniu do niniejszego raportu podaje do publicznej wiadomości wyniki głosowań nad uchwałami w czasie Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki w dniu 23 lipca 2015 roku w Warszawie ..

Podstawa prawna:
    § 4 ust. 2 pkt 7), 8) i 9) Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".

Załączniki:

Osoby reprezentujące spółkę:
    Henryk Kluba - Prezes Zazrądu
  • Re: Protokół z Walnego Autor: ~Fifarafa [31.178.67.*]
    niby -prezes...zapomniał dodać, że uczestnicy zgromadzenia powzięli informację o zakończeniu kadencji i wygaśnięciu mandatów członków rady nadzorczej oraz zarządu Depend S.A. Nastąpiło to najpóźniej z dniem odbycia niniejszego zgromadzenia.

już niedługo będzie wpisany w KRS...
  • Re: Protokół z Walnego Autor: ~pasza1 [188.146.173.*]
    Nic dziwnego, że zapomniał :). Na walnym też bardzo wielu rzeczy nie pamiętał. Może warto wyjaśnić nieobecnym na walnym, dlaczego pełnomocnik Kukolewskiego czyli były prezes Kluba nie mógł głosować pomimo posiadania ważnego pełnomocnictwa? To będzie kolejny dowód na jego profesjonalizm.
  • wg tego co Autor: ~_olo_ [194.181.188.*]
    w protokole, gość (kukolewski) został wyłączony ze względu na zmianę stanu posiadania
  • a właściwie Autor: ~_olo_ [194.181.188.*]
    jego pełnomocnik; brawo SII
  • widac że gość z SII sie wyrobił szkoda że nie pojechał tak z rudym Autor: ~pswCAPITAL [83.22.94.*]
    dwa lata temu :/
  • Re: widac że gość z SII sie wyrobił szkoda że nie pojechał tak z rudym Autor: ~_olo_ [194.181.188.*]
    wtedy nikt nie wiedział, że taki numer zrobią teraz już wie i ma na to sposób
  • na SPC rudemu tez pewnie sie akcje nie zgadzają bo tam chyba wza niebyło Autor: ~pswCAPITAL [83.22.94.*]
    jw
  • Re: wg tego co Autor: ~Fifarafa [31.178.67.*]
    nie z tego powodu, ale dlatego, że posiadał nie takie jak trzeba pełnomocnictwo...

• Re: wg tego co Autor: ~siwy [5.60.160.*]
    no to ladnie zamieszaliscie w kotle.....to kluba jest czy nie teraz prezesem? a jeśli nie to kto zwola walne? sii widać skutecznie szacha tutaj dalo......tak to jest jak się prawa nie zna.
    no właśnie jak się nie zna to się nie powinno pchać na żadne stołki - w tym w radzie nadzorczej
    zapewniam Cię, że będzie miał kto zwołać walne...
  • Re: wg tego co Autor: ~_olo_ [194.181.188.*]
    nie miała wyboru
    "Art. 410. § 1. Lista obecności zawierająca spis uczestników walnego zgromadzenia z wymienieniem liczby akcji, które każdy z nich przedstawia, i służących im głosów, podpisana przez przewodniczącego walnego zgromadzenia, powinna być sporządzona niezwłocznie po wyborze przewodniczącego i wyłożona podczas obrad tego zgromadzenia.
    § 2. Na wniosek akcjonariuszy, posiadających jedną dziesiątą kapitału zakładowego reprezentowanego na tym walnym zgromadzeniu, lista obecności powinna być sprawdzona przez wybraną w tym celu komisję, złożoną co najmniej z trzech osób. Wnioskodawcy mają prawo wyboru jednego członka komisji."
  • Re: wg tego co Autor: ~siwy [5.60.160.*]
    jak dla mnie to pięknie pokazano ze akcjonariuszy trzeba szanować.....czy Kluba po całym tym zamieszaniu kontaktowal się z wami i ma zamiar wziąć się do roboty? Bo to ze wojny niewiele daja wie każdy ale czasem trzeba komus "pokazac" ze nie jest panem i wladca.....teraz zobaczymy jaka jest "prawdziwa" prawda. I zapomniałem dodac....dobra robota Panowie:)
    z Klubą nie wiem czy jest sens o czymkolwiek rozmawiać, chyba że depend wchodziłby w branżę powieści fantasy, poza tym kim on jest ? nie jest akcjonariuszem, nie jest prezesem, więc aktualnie sprawa go nie dotyczy...później oczywiście będzie:)))
  • Re: wg tego co Autor: ~gracz [176.0.11.*]
    Czytam wszystko i szczeka mi opadla. Panowie z Porozumienia brawo! A to co zrobilscie z Kluba - MAJSTERSZTYK!!!!
  • Re: wg tego co Autor: ~gracz [176.4.36.*]
    Jedyne co mnie nurtuje, to czy Kluba nie bedzie wciaz pelnomocnikiem juz z prawidlowym upowaznieniem - jak pisze Fifarafa i nie pojawi sie na walnym jak upior, bo usilnie walczyl na WZA o usuniecie spolki z GPW? Zastanawiam sie jakie kary sa przewidywane za sprzedanie czesci akcji przez BK bez informowania o tym rynku. Kolejna sprawa - dostep do kont firmy celem sprawdzenia faktycznego stanu posiadania. Niemniej naprawde jestem pod wrazeniem calej akcji. Szkoda,ze nie moglem zobaczyc twarzy Kluby w momencie zakomunikowania mu, ze zostal tylko kibicem.
    ps
    Za ujawnienie danych osobowych to chyba kolejna kara Klube czeka. Przyjdzie i czas na niego.
  • Re: wg tego co Autor: ~wawiok [77.254.144.*]
    Gratulacje firafara.
    A więc kukul te dwa wehikuły nie posiadają więcej niż 2mil z hakiem
    tak właśnie myślałem.

• Re: wg tego co Autor: ~skrzat [46.204.53.*]
    czy ktoś kiedyś na walnym spotkał kukolewskiego? może trzeba sprawdzić podpis pod upoważnieniem ?
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.