• czy to oznacza... Autor: ~Analityk78 [95.40.147.*]
    ... że jak spółka dostanie ostateczny harmonogram wypłaty kredytu to nie upubliczni o tym informacji? nie odpowie BoA na jakąkolwiek korespondencje?

czy to oznacza że nie będzie kasy z USA?

Fifa coś ty zrobił...

Tak na poważnie to nie bardzo rozumiem jak można było tak zszargać swoję imię panie b.k. (celowo z małej litery)

no ale zachowanie typowego polskiego pseudo milionera.... ciekawe jak się skur...wiel dorobił tego majątku, pewnie tak samo jak kulczyk, czarnecki i inni agenci...
  • Re: czy to oznacza... Autor: ~Zalamany [94.254.129.*]
    Tego się właśnie obawiam, ze te pieniądze ostatecznie przepadną. A trzeba było poczekać, az w przyszłym tygodniu rozpocznie się audyt, skoro został już wybrany audytor i w połowie sierpnia byśmy wrócili na giełdę. A tak wszystko stracone. I pieniądze z kredytu i pieniądze zainwestowane przez każdego z nas.
  • Re: czy to oznacza... Autor: ~dokladnie [83.8.135.*]
    dokladnie tak jest i nie ma co zganiac na spółkę, syf wokol niej zrobilo kilku pacjentow jakich nalezy rozliczyc
  • Re: czy to oznacza... Autor: ~Fifarafa [31.178.67.*]
    o jakich pieniądzach mówicie???????????????? jaki wybór audytora? co casting pół roku trwał???? tylu chętnych było????
    trzeba było pofatygować się na walne...po tym co byście usłyszeli nie mielibyście wątpliwości

a co do kredytu - to nie Kluba się o niego ubiega tylko Spółka...dobrze pamiętam?
  • Re: czy to oznacza... Autor: ~gracz [176.0.36.*]
    Tu jeszcze sa wciaz naiwni. Ja tez bylem do pewnego momentu. Fifarafa robcie swoje, zwolac NWZA, wybrac nowe wladze, nakreslic nowe plany, zainteresowac jakiegos inwestora. Klube sie i tak rozliczy. Jesli nas wywala to Prokuratura i sad z mej strony pewne.
  • Re: czy to oznacza... Autor: ~wawiok [77.254.144.*]
    to nie sa naiwni to po prostu krety.
    Podburzają aby nie dobrał sie im nikt do skóry próbują skłócić osoby próbujące utrzymać spółkę na giełdzie.
    Myślę że w spółce niema tyle pieniędzy co deklarują w raportach i to jest powód ucieczki z gpw.
    Spółka się ubiega, ale co będzie jak przyjdzie Pismo z boa, powiedzmy za tydzień i nikt nie będzie mógł tego pisma ani przeczytać ani na nie odpowiedzieć?
    spółka zgodnie z informacjami HK nie prowadziła korespondencji z BoA...
  • Re: czy to oznacza... Autor: ~wawiok [77.254.144.*]
    a co oni na znikniecie PCG
  • Re: do wawioka, co oni na zniknięcie PCG. Autor: ~pasza1 [89.64.161.*]
    Z prywatnej rozmowy przed walnym z byłym prezesem.
    - PCG zapytane o zniknięcie ich strony internetowej miało podobno odpowiedzieć, że żadna firma nie ma obowiązku posiadania takiej strony.
    I jeszcze jedno. Nikt ze spółki nigdy nie spotkał się z przedstawicielami pośredników (AITI i PCG). Wszystko było ponoć załatwiane drogą listowną i mailową.
    No wiadomo, ze z PCG.
    zapomniałeś, że jeszcze musieliby je przetłumaczyć:)))))
    Ty masz ubaw, a ja się martwię:( To wszystko źle wygląda.
    gdybyś był na walnym to byś się śmiał...przez łzy...ale ja wierzę, że jeszcze wyjedziemy na prostą, co więcej mam nadzieję, że w sierpniu GPW opublikuje dla nas istotny komunikat...związany z działaniami porozumienia.
    GPW by musiała dac nam trochę więcej czasu na to, żeby zwołać NWZA, żeby wybrać nową RN i zarząd i żeby zrobić audyt. Inaczej ciezko się będzie wyrobić w czasie.
    dokładnie masz rację... i na tym skończę
  • Re: czy to oznacza... Autor: ~adasko [94.254.198.*]
    Załamany powiem ci tak: byłem na walnym i wysłuchał em tłumaczeń prezesa razem z innymi. Jak byś usłyszał to byłbyś załamany 100 razy bardziej niż pewnie jesteś. Także może dla swojego spokoju ciesz się ze nie miałeś tej wątpliwej przyjemności wysłuchiwać tego.
  • Re: do Załamany Autor: ~pasza1 [89.64.161.*]
    Pisanie, że Fifarafa i pozostali uczestnicy Porozumienia doprowadzili do obecnej sytuacji w spółce jest totalną bzdurą. Gdyby spółka oczekiwała pozytywnego zakończenia epopei kredytowej nie doprowadziłaby do sytuacji, w której nie ma osób zarządzających. Zadbano by o to, aby nowe władze zostały wybrane w odpowiednim czasie. A wygląda na to, że czekano z utęsknieniem na walne, aby dzień po nim nie musieć nic robić. Ale za wcześniejsze działania i zaniedbania trzeba będzie odpowiedzieć.

• Re: do Załamany Autor: ~gracz [176.0.117.*]
    Prawdziwe klopoty p.Kluby dopiero przed nim. Jesli sie okaze,ze wyprowadzono kase nie informujac akcjonariuszy i GPW to jest juz nawet przestepstwo karno-skarbowe. Najwazniejsze teraz to przejac spolke, oby jak najszybciej i doprowadzic do odwieszenia notowan. Nawet oferta sprzedazy spolki notowanej na GPW moze sie okazac dobrym pomyslem, chyba zeby znalezc inwestostora i z nowym biznesplanem rozpoczac nowy etap dzialania. Jak mantre bede powtarzal, ze absolutnie mnie dziwi brak jakiejkolwiek reakcji glownego akcjonariusza.
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.