... że jak spółka dostanie ostateczny harmonogram wypłaty kredytu to nie upubliczni o tym informacji? nie odpowie BoA na jakąkolwiek korespondencje?
czy to oznacza że nie będzie kasy z USA?
Fifa coś ty zrobił...
Tak na poważnie to nie bardzo rozumiem jak można było tak zszargać swoję imię panie b.k. (celowo z małej litery)
no ale zachowanie typowego polskiego pseudo milionera.... ciekawe jak się skur...wiel dorobił tego majątku, pewnie tak samo jak kulczyk, czarnecki i inni agenci...
Tego się właśnie obawiam, ze te pieniądze ostatecznie przepadną. A trzeba było poczekać, az w przyszłym tygodniu rozpocznie się audyt, skoro został już wybrany audytor i w połowie sierpnia byśmy wrócili na giełdę. A tak wszystko stracone. I pieniądze z kredytu i pieniądze zainwestowane przez każdego z nas.
o jakich pieniądzach mówicie???????????????? jaki wybór audytora? co casting pół roku trwał???? tylu chętnych było???? trzeba było pofatygować się na walne...po tym co byście usłyszeli nie mielibyście wątpliwości
a co do kredytu - to nie Kluba się o niego ubiega tylko Spółka...dobrze pamiętam?
Tu jeszcze sa wciaz naiwni. Ja tez bylem do pewnego momentu. Fifarafa robcie swoje, zwolac NWZA, wybrac nowe wladze, nakreslic nowe plany, zainteresowac jakiegos inwestora. Klube sie i tak rozliczy. Jesli nas wywala to Prokuratura i sad z mej strony pewne.
to nie sa naiwni to po prostu krety. Podburzają aby nie dobrał sie im nikt do skóry próbują skłócić osoby próbujące utrzymać spółkę na giełdzie. Myślę że w spółce niema tyle pieniędzy co deklarują w raportach i to jest powód ucieczki z gpw.
Spółka się ubiega, ale co będzie jak przyjdzie Pismo z boa, powiedzmy za tydzień i nikt nie będzie mógł tego pisma ani przeczytać ani na nie odpowiedzieć?
Z prywatnej rozmowy przed walnym z byłym prezesem. - PCG zapytane o zniknięcie ich strony internetowej miało podobno odpowiedzieć, że żadna firma nie ma obowiązku posiadania takiej strony. I jeszcze jedno. Nikt ze spółki nigdy nie spotkał się z przedstawicielami pośredników (AITI i PCG). Wszystko było ponoć załatwiane drogą listowną i mailową.
gdybyś był na walnym to byś się śmiał...przez łzy...ale ja wierzę, że jeszcze wyjedziemy na prostą, co więcej mam nadzieję, że w sierpniu GPW opublikuje dla nas istotny komunikat...związany z działaniami porozumienia.
GPW by musiała dac nam trochę więcej czasu na to, żeby zwołać NWZA, żeby wybrać nową RN i zarząd i żeby zrobić audyt. Inaczej ciezko się będzie wyrobić w czasie.
Załamany powiem ci tak: byłem na walnym i wysłuchał em tłumaczeń prezesa razem z innymi. Jak byś usłyszał to byłbyś załamany 100 razy bardziej niż pewnie jesteś. Także może dla swojego spokoju ciesz się ze nie miałeś tej wątpliwej przyjemności wysłuchiwać tego.
Pisanie, że Fifarafa i pozostali uczestnicy Porozumienia doprowadzili do obecnej sytuacji w spółce jest totalną bzdurą. Gdyby spółka oczekiwała pozytywnego zakończenia epopei kredytowej nie doprowadziłaby do sytuacji, w której nie ma osób zarządzających. Zadbano by o to, aby nowe władze zostały wybrane w odpowiednim czasie. A wygląda na to, że czekano z utęsknieniem na walne, aby dzień po nim nie musieć nic robić. Ale za wcześniejsze działania i zaniedbania trzeba będzie odpowiedzieć.
Prawdziwe klopoty p.Kluby dopiero przed nim. Jesli sie okaze,ze wyprowadzono kase nie informujac akcjonariuszy i GPW to jest juz nawet przestepstwo karno-skarbowe. Najwazniejsze teraz to przejac spolke, oby jak najszybciej i doprowadzic do odwieszenia notowan. Nawet oferta sprzedazy spolki notowanej na GPW moze sie okazac dobrym pomyslem, chyba zeby znalezc inwestostora i z nowym biznesplanem rozpoczac nowy etap dzialania. Jak mantre bede powtarzal, ze absolutnie mnie dziwi brak jakiejkolwiek reakcji glownego akcjonariusza.