• Tego nawet po 1 groszu nikt nie chce brac Autor: ~hmm [81.190.113.*]
    Masakra
  • Re: Tego nawet po 1 groszu nikt nie chce brac Autor: ~MEGA_DOŚWIADCZONY [89.77.86.*]
    Nie wiem jak do ciebie się mam zwracać gosciu długo grasz na gpw???Teraz śmieciuch prędko nie wstaniie prędko nie ma okazji na niczym haha wiem co mówię Panowie
  • Re: Tego nawet po 1 groszu nikt nie chce brac Autor: ~AT [89.107.152.*]
    .....jeszcze się naucz składnie pisać i Twoja wiarygodność wzrośnie do 100%
  • Re: Tego nawet po 1 groszu nikt nie chce brac Autor: ~hmm [81.190.113.*]
    co boli że prawdę pisze , miliony akcji jest PKC i zero zainteresowania ten co kupił po ten 1 gr to nigdy nawet tego nie sprzeda.
  • Re: Tego nawet po 1 groszu nikt nie chce brac Autor: ~pan [89.231.188.*]
    jak nie masz akcji to po co tu tkwisz na forum i prorokujesz kto nie inwestuje ten nie zyskuje i nie traci.
    Nieraz już na groszu wisiało i skakało TYLKO ze tym razem budynki stoją i coś jest zrobione ,
    i nie zastawia ktoś innej spółki pod hipotekę dla jaj tylko pod konkretny cel.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/IndygoTech-Minerals-S-A-Udzielenie-poreczenia-wekslowego-7265929.html

nie martw się ja swoich pkc niewystawię.
  • Re: Tego nawet po 1 groszu nikt nie chce brac Autor: ~BLOND [37.47.10.*]
    coś się zacięło w tym perpetuum mobile ?
    dzień odpoczynku przed wybiciem ??
  • Re: Tego nawet po 1 groszu nikt nie chce brac Autor: ~elektryk [85.83.105.*]
    Nie potrafie zrozumieć leszcza, kiedy spòłka nic nie miala ( zatrudniala 0 osòb na staly etat) wydzierali sobie akcje po 3-4grosze, teraz spòłka posiada fabryke, zatrudnia 18 osòb na stały etat, ma podpisane listy intencyjne na sprzedaz produktow i twierdzą, że to śmieć
  • Re: Tego nawet po 1 groszu nikt nie chce brac Autor: ~waemian [5.172.235.*]
    ...... żal dupsko ściska , bo się zawiesili na jakiś tam / śmieciach tak jak co niektórzy nazywają / i nie ma kasy aby w promocji kupic , standart , nie ma co z kimś takim tłumaczyć i czas tracjć pozdro ....
  • Re: Tego nawet po 1 groszu nikt nie chce brac Autor: ~bartosz [83.10.234.*]
    A ja uważam że akcje tej spółki są jak lokata na wysokim procencie...
    Obecnie stagnacja i jeszcze długo nic tylko 1 grosik, w końcu nastąpi wybicie i jest 100% zysku.
    Kilka miesięcy temu zabijali się po 2, 3 i 4 grosze więc dziś to naprawdę promocja!!!
    Ja mam 3 mln akcji po groszu i cierpliwie czekam, nic nie stracę bo niżej nie spadnie, jedyny minus to koszty transakcyjne i tyle w temacie... Pozdrawiam wszystkich cierpliwych ;))
  • Re: Tego nawet po 1 groszu nikt nie chce brac Autor: ~Marek [83.31.171.*]
    Ja też trzymam - jednak jest to mocno denerwujące jak jakaś menda stale podsyła miliony akcji - ciągle się pytam - kto to robi???
    już dawno spokojnie byłoby 0,02 zł i powoli się rozchodziło, taka jest logika - nie ma po groszu to kupię po daw - ponieważ realizują ciekawą inwestycję - produkcję - czyli w niedalekiej przyszłości DOCHODY !!!!!!!

A tu Gucio - bo stale jakaś menda dokłada akcje - to i potencjalnych inwestorów zniechęca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Tego nawet po 1 groszu nikt nie chce brac Autor: ~Maestro [37.47.43.*]
    Dnia 2015-10-14 o godz. 14:53 ~Marek napisał(a):
    > (...) A tu Gucio - bo stale jakaś menda dokłada akcje - to i potencjalnych inwestorów zniechęca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Taaaak a ktoś tu nie pamiętam już nicku pisał że "DLA NIKOGO TOWARU po 1 gr NIE Z A B R A K N I E !!! "  
    jak mi się przypomni kto o tym tu pisał dam znać .

a p. BATROSZ [83.10.234*] nich nie będzie aż tak pewny , że nie straci na tym 1 gr ..... hmmmm ... nie wiem czy nie słyszał coś o SCALENIACH AKCJI tak popularnych na tzw. rynku N C .
    a po scaleniu w ok. 90% scaleń kurs dołuje i to dołuje konkretnie i w ten sposób z 1 gr robi się np. 0,60 lub 0,50 gr

• Re: Tego nawet po 1 groszu nikt nie chce brac Autor: ~bartosz [83.10.234.*]
    Z takiego poziomu po scaleniu jest tylko wzrost, to jest przecież najniższy poziom, popatrz na akcje bioton, ile było scaleń aż zjechał do 2 gr, zaczął od 2 złotych a teraz jest prawie 11 zł. Jeśli po scaleniu akcje spadną to wchodzi KNF bo to jest oszustwo!!!
  • Re: Tego nawet po 1 groszu nikt nie chce brac Autor: ~Maestro [37.47.35.*]
    Bardzo ciekawa spółka ten BIOTON ...., świetny obiekt do rozważań n.t. inwestowania ...., co prawda BŁOTON to rynek podstawowy a nie jakiś tam NC !!, ale analogie nasuwają się same ....

MILIARDOWE emisje akcji (na BIO zabrakło już nawet alfabetu) jeszcze w połowie (czerwiec) 2006r. akcja BIO kosztowała ok. 35 zł , a już w lipcu 2006r. 1,80 - 1,70 zł (re-split ???), później lekkie wybicie do ok. 3,20 i zjazd do 2 GROSZY !!! i po 5 latach scalonko 100 : 1 .... i co ??? Czy ci którzy w 2006r. 'wskoczyli' w BŁOTONA po 3 - 2 zł mają teraz szanse na ... zarobek ???, no choćby zwrot kasy ??
    ile teraz musiałby kosztować ten 'walor' (BIO) 1 akcja ??? mnie wychodzi jakieś 200 - 300 zł !!! , a póki co na 'walorze" .... 10 zł .
    (nie będę to wspominał, że podobnie jak na ECR, Bioton też miał "innowacyjne" produkty przeważnie ... "opatentowane" i 'listy intencyjne' i zamówienia ze wszystkich stron Świata ....)

innym "dobrym" przykładem na "zarobek" dzięki scaleniom jest nijaki hmmm..... tzw. HOLDING SANWIL tam już było kilka scaleń a to chyba nie ostatnie słowo rodziny tam (za)rządzącej, a 'szczęśliwi' akcjonariusze ww. "HOLDINGU" cały czas tylko "zarabiają" ...
    Jak dobrze wiesz bioton to firma biotechnologiczna i w tamtym czasie prowadzila badania kliniczne, czyli cos ryzykownego i jak dobrze wiesz zawwlila badania , potym stalo sie co sie stalo, na tym etapie jest obecnie mabion, jak zaliczy badania to bedzie kosmos jak zawali bioton.
    Bioton nie mial produktu by zrealizowac listy intencyjne, ECR. ma fabryke, czyli bedzie produkował, a jak bedzie produkował to bedzie mògł sprzedawac i materializowac listy intencyjne.
    Sama fabryka jest warta 32mln zl, plus dzialka, plus patent, dzis wyceniana jest na 18 mln , maestro powiec mi jak ty i innimogli kupowac firme ktora nie robila nic ,nie zatrudniała ludzi, a dawaliscie 3-4 razy wiecej i sie podniecaliście.
    Szok
  • Re: Tego nawet po 1 groszu nikt nie chce brac Autor: ~Maestro [37.47.35.*]
    ja pisząc o Błotonie nie wnikałem głębiej w sferę działalności tego ....HOLDINGu, bo tam też spółek i spółeczek zależnych , córek matek, babci i pra pra babci i ich wzajemnych powiązań jest bez liku .... trudno się w tym połapać przeciętnemu dawcy kapitału ...
    Ale czy to , że "ZAWALIŁA" jakieś badania kliniczne to wina akcjonariusza-dawcy gotówki ?
    Tak jak pisałem wyżej nie będę wnikał głębiej w przyczyny upadku (i okresowych podrygów) spółki p. Rycha Krauze (jaki koń był i jest każdy może zobaczyć sam), ale myślę , że nie bez przyczyny mogło też być XXX (czy XL) piętro hotelu MARRIOTT ....

I tak jak w BIOTONIE mogą też i w ECR wydarzyć się po drodze jakieś "nieprzewidziane przypadki" jakich nie mało na tzw. rynku N C coś tam chłopcy "ZAWALĄ" i co wtedy z 1 gr zjazd na 0,00001 gr ???? tak jak na BIO z 3 zł na .... 2 gr

a ten 2 przypadek tzn. też "HOLDING" !!!! a co ?? SANWIL to jeszcze ciekawszy chyba?? przypadek niż BIO ..... tam 54 mln zł z emisji akcji w roku 2007 (?) rozpłynęło się już chyba w całości , dzięki 'zaradnej' działalności rodziny B. a na scaleniach akcji 'zadowoleni' akcjonariusze tylko zarabiają ....

ps. 
    powoli przypominam sobie kto to tu pisał o tym , że "DLA NIKOGO TOWARU po 1 gr NIE ZABRAKNIE" ....
    może jeszcze dziś sobie przypomnę ....???

• Re: Tego nawet po 1 groszu nikt nie chce brac Autor: ~sena9 [31.178.115.*]
    ja jako wierny akcjonariusz kałzy i ecr przypmne, że taka firma jak euroimplant też fabrykę postawiła, nawet miała jakiś produkt, i zbankrutowała, teraz za 22 mln można kupić tą halę sportową:)...wiec wybudowanie o niczym nie swiadczy, mnie martwią braki lokapów na obejmowane akcje...

Mnie martwi jak spòłka będzie chciała sprostać większemu popytowi na swoje produkty, z tym obecnie są mocno ograniczeni.
[x]
ECERAMICS 0,00% 0,01 2019-05-22 12:39:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.