Przypomina o sobie Tech Sim"Tech Sim will supply Guimbal Cabri G2 FTD to Polish Air Force Academy in Deblin. On 29th of June 2015, contract between Company and Polish Air Force Academy was signed. Simulator should be delivered up to the 25th of November 2015." Kolejna spółka Skyline okazuje się perełką.
I kolejne za ich stroną: On July 22, 2015 Tech Sim Company signed next contract with the Polish Air Force Academy in Deblin. The order includes the delivery of PC procedural simulators.
pytasz chłopcze czy warto inwestować pieniądze w TECH SIM ? pytasz pluszaku chyba retorycznie :), oczywiście że WARTO ! naprawdę warto , pozbywając się majątku przechodzisz z automatu ucho igielne i tafisz do raju jako ubogi i pełen wiary w ludzi człek TECH SIM to te same osoby zarządzające , nie trzeba szukać lepszych rekomendacji dla nich jak wyniki całego SKL za ostatnie kilka lat. Praktycznie peferkcyjnie z 9 zł doszli do bankructwa . Dlatego warto ! warto misiaku pluszowy ! Panu Jurkowi pomożesz a i sam się zbawisz, warto.......
Mam problem z odzyskaniem kapitału jaki wyłożyłem na obligacje Tech Simu. Na razie to 15 dni opóźnienia. Czy może orientujesz się w jakiej sytuacji finansowej jest Tech Sim i z czego wynikają problemy z płynnością
Ostrzegałam że mogą nie płacić za wszystkie usługi ............, ale żeby za faktury nie płacili :) lub obligacje :))) niby dlaczego maja płacić jak złe usługi świadczycie raczej grabarz powinien wystawić rachunek anie wy chłopcy bananowcy , to jedyna sensowna faktura