• Jak wygląda sytuacja? Autor: ~Seba [77.255.47.*]
    Hej. Jak wygląda sytuacja w spółce? Kurs wygląda zachęcająco, ale warto ładować się w ich akcje, czy lepiej odpuścić i wybrać inną? Małe zainteresowanie po forach, daje mi obawy co do inwestowania w ich akcje...
  • Re: Jak wygląda sytuacja? Autor: ~Tanczacy_z_akcjami [147.252.213.*]
    Zainteresowanie na forum nie przeklada sie na wycene spolki a raczej na ruchy spekulacyjne.

Ta spolka nadaje sie do inwestowania a nie spekulowania. Czy CLOUD lub PILAB maja duzy ruch na forach?
    Nie a sa wyceniane wysoko tak jak MIDVEN.

Dziwny sposob inwestowania po liczbie wpisow na forach !!!

No ale, zycze powodzenia z taka startegia.
  • Re: Jak wygląda sytuacja? Autor: ~Tanczacy_z_akcjami [147.252.213.*]
    Wyglada tak, ze nikt nie chce sprzedawac akcji i kurs lata jak zyd po pustym sklepie. +/-20%
  • Re: Jak wygląda sytuacja? Autor: ralphstw [160.83.30.*]
    dokładnie, nie ma zainteresowania akcjami MIDVENa.
    Zastój, zastój ... niebawem będą kolejne przejęcia wiec może coś ruszy - kupno/sprzedaż.

• Re: Jak wygląda sytuacja? Autor: ~Tanczacy-z-akcjami [79.97.58.*]
    To nie jest spolka na DT !!! To jest spolka dla cieprliwych. Ja kupowalem po 3.X zl i ciagle trzymam, bo tu szykuje sie cos grubszego. 

Ciagle inwestuja w nowe spolki, a to jeszcze nie koniec zapowiedzi Prezesa. 

A dzisiaj to calkiem ladne obroty. Trzeba pamietac jaki tu jest FF. ZNIKOMY !!!!
  • Re: Jak wygląda sytuacja? Autor: ~ggg [199.67.203.*]
    Tańczący z akcjami, a to nie Ty jesteś prezesem?
  • Re: Jak wygląda sytuacja? Autor: ~piroman [94.246.69.*]
    oj leszczyki tu sie poluje, a nie kupuje i sprzedaje, młodzież niech spiergziela, nie znacie to do mamuni po drobne na myjnie...
    trzymaj sie Tańczący!!!!
  • Re: Jak wygląda sytuacja? Autor: ~Tanczacy-z-akcjami [79.97.58.*]
    No i widac, ze leszcze potrzebujana wodke. No trudno. Trzeba odebrac ale FF = 0 i dopiero bedzie problem jak po komunikatach wybije powyzej 200 zl

Gielda nalezy dla cieprliwych i tylko ci zarobia. Moja srednia 3.XX zl ale jakos nie korci mnie realizowac zyski. Nie na NC !!!
[x]
AALLIANCE 15,29% 19,60 2025-09-24 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.