• Nowe produkty Autor: ~Kazek [83.28.226.*]
    Lada moment wejda nowe produkty Biomaxu do sprzedazy. Myslicie ze podbije to kurs akcji? Zawsze bedzie to info poztywne - rozwoj. Ale z drugiej strony nowe produkty nie oznaczaja wiekszej sprzedazy. Jakie jest wasze zdanie?
  • Re: Nowe produkty Autor: ~zielony [66.249.81.*]
    Kaziu lada moment to wg Ciebie za dzień, tydzień, czy może miesiąc?
  • Re: Nowe produkty Autor: ~Hydr0 [89.67.94.*]
    już spieszę z tłumaczeniem... "lada moment" oznacza mniej więcej "nie wiadomo kiedy"
  • Re: Nowe produkty Autor: ~echo [213.238.81.*]
    Jest duże prawdopodobieństwo ,że w III kwartale będzie większa sprzedaż ( w II trudno powiedzieć),bo jak może jeszcze pamiętacie około półtora miesiąca temu spółka chciala zatrudnić 9 przedstawicieli handlowych w całej Polsce i grafika ,a jeśli wprowadzą te nowe ptodukty z linii Emolliere , jeszcze 7 rodzajów to powinno zaskutkować wzrostem sprzedaży.
    Nie wspominam narazie o nowej linii dla drogerii Emollix.

Pożyjemy zobaczymy.
  • Re: Nowe produkty Autor: ~Haha [89.79.88.*]
    Dnia 2015-07-07 o godz. 22:36 ~echo napisał(a):
    > Jest duże prawdopodobieństwo ,że w III kwartale będzie większa sprzedaż ( w II trudno powiedzieć),bo jak może jeszcze pamiętacie około półtora miesiąca temu spółka chciala zatrudnić 9 przedstawicieli handlowych w całej Polsce i grafika ,a jeśli wprowadzą te nowe ptodukty z linii Emolliere , jeszcze 7 rodzajów to powinno zaskutkować wzrostem sprzedaży.
    > Nie wspominam narazie o nowej linii dla drogerii Emollix.
    >
    > Pożyjemy zobaczymy.

Zatem na przełomie września i października będzie można coś skubnac po nominale pod te super przychody. A póki co macie wakacyjne kiszenie ogórków bez obrotu. Ci, którzy zechca gdzieś wyjechać na wakacje w tym roku prędzej czy pózniej zaczną walić papierem na lewo wiec dalsze osuwanie sie kursu to kwestia czasu i żadne zaklinanie tu nic nie pomoże. Pozdrawiam

• Re: Nowe produkty Autor: ~echo [213.238.81.*]
    Czas szybko leci , ha ha .....
  • Re: Nowe produkty Autor: ~dust [83.151.36.*]
    Musisz założyć jeszcze możliwość istnienia kogoś kto zechce łapać więc taka obniżka ceny nie jest oczywista, przez co wypowiedź twoja jest bardzo subiektywna :D
  • Re: Nowe produkty Autor: ~kris [93.107.93.*]
    lada moment = od dwoch lat
  • Re: Nowe produkty Autor: ~Kazek [217.153.204.*]
    Licze ze w ciagu miesiaca te produkty wejda do obiegu nie dluzej. Kris rozumiem Twoje podejscie, nie dziwie Ci sie. Zalozylem watek nie zeby nakrecic w ktoras z stron tylko z osobami rozsadnymi po debatowac na ten temat. Wg mnie po info o nowych produktach mozemy podejsc znow na poziom 24grosze okolo. A dalszy krok to raport i czy gora na 1.30 czy dol na 7-14 gr. To zalezy juz od sprzedazy. Ew. Info o wspolpracy z duzymi sieciami moze podbic kurs na okolo 30/40gr.
    no dobra rozsadnie, skad masz pewnosc ze w ciagu miesiaca, raport mowi ze do konca roku, a jak sprawdzisz poprzedenie raporty to co roku od dwoch lat wychodzi nowa linia!dlaczego wiec sadzisz ze w ciagu miesiaca???poszlo jakies info ze zatrudnili ludzi????nie bo zaden szanujacy sie przedstawiciel nie pojdzie do pracy na umowe zlecenie, a jak juz pojdzie to poprostu z braku laku!!!!braak sprzedazy same koszta, to nie urosnie na bank bo ja wywale pakiet i kilku innych tez po cenie zakupu a to naprawde duza ilosc, nie wiem co to musialo by byc za info zeby to przeskoczylo. ta spolka jest skazana na syf!!!!
  • Re: Nowe produkty Autor: ~echo [83.238.237.*]
    To wywalaj i nie nadawaj ciągle ,ze syf, bo jesteś niewiarygodny ,a dla mnie zwykły naganiacz jak inni,którzy chcą się obkupić tanio.

Podobne marki jak "AA" czy "Irena Eris" ile czasu zajęło im wchodzenie na rynek ?

To tyle.
  • Re: Nowe produkty Autor: ~Kazek [217.153.204.*]
    Kris tylko to nie lata 90 ze w pol roku mozna bylo zbijac kokosy. Poza tym te produkty to nie herbatka na chudniecie ze zmieszasz 3 trawy i powiesz ze dziala a inni uwierza. Z opinii osob ktore korzystaja ( kobitki na blogach) mozna doczytac ze produkty sie sprawdzaja i dzialaja - a jak tak jest to sprzedaz bedzie (o ile nie bedzie bakrutu do tego czasu) bo to rynek ciagle z duzymi mozliwosciami rozwoju. Ja nie krzycze kupowac dzis bo to ostatni dzwonek. Nie wie lm - ale sam zainwestowalem, w zwiazku z tym licze jednak na to ze sie rozwina. Chociaz patrze na to tez z mozliwoscia roku... prezentu w postaci wzrostu po raporcie za 3 kwartal. W takich spolkach zawsze jest ryzyko (newconnect) ale wiemy ze mozna zarobic duzo. Jak firma okaze sie strzalem w 10 i wejdzie dobrze na rynek to za 2 lata - 3 lata akcja moze kosztowac 5 zl. Jak sie nie uda to albo zamykaja biznes, albo akcje beda sie bujac 10/30gr w zaleznosci od informacji. Nir mowie ze to pewniak i ze bedzie latwo. Ale to co robia jak ma byc dobre to wymaga czasu.
  • Re: Nowe produkty Autor: ~pan [89.231.191.*]
    zawsze mozesz byc przedstawicielem i bendziesz miał rozeznanie w firmie ja jestem pewny ze moja kasa nie zleci na grosza jak na
    innych badziewiach bo cos sie tu dzieje inwestują w produkt a nie niewiadomo, co najpierw trzeba kupic potem zakopac i czekac az urosnie.
    http://www.pracuj.pl/poznaj-pracodawce/biomax-s.a.,20107897
    akurat ten link tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze firma syf, widac ze nikt nie chce dla nich pracowac bo warunki jakie oferuja sa poprostu nie do zaakceptowania przez szanujacego sie przedstawiciela!!!

echo ja ci nie mowie co masz robic wiec ty tez nie bedziesz mna rzadzic, forum jest dla wszystkich

jestem sporym udzialowcem tego syfu i mam prawo wyrazac moje opinie!!!!

O to chodzi Kris ,że ja ci nie wierzę.

A żebyś dobrze mnie zrozumiał , to napiszę wyraźnie - ty nie masz nawet 1 akcji ,albo masz trochę nie pokolei w głowie.
  • Re: Nowe produkty Autor: ~Hydr0 [89.65.71.*]
    akurat tego, że Kris ma akcje, to jestem niemal pewien, bo widziałem jak się pienił na fanpage'u na FB ;)
    akcji mam i to niestety bardzo duzo:(
  • Re: Nowe produkty Autor: ~pan [89.231.186.*]
    zwracam honor

• Re: Nowe produkty Autor: ~vieira [82.177.80.*]
    Dnia 2015-07-08 o godz. 10:15 ~Kazek napisał(a):
    > Kris tylko to nie lata 90 ze w pol roku mozna bylo zbijac kokosy. Poza tym te produkty to nie herbatka na chudniecie ze zmieszasz 3 trawy i powiesz ze dziala a inni uwierza. Z opinii osob ktore korzystaja ( kobitki na blogach) mozna doczytac ze produkty sie sprawdzaja i dzialaja - a jak tak jest to sprzedaz bedzie (o ile nie bedzie bakrutu do tego czasu) bo to rynek ciagle z duzymi mozliwosciami rozwoju. Ja nie krzycze kupowac dzis bo to ostatni dzwonek. Nie wie lm - ale sam zainwestowalem, w zwiazku z tym licze jednak na to ze sie rozwina. Chociaz patrze na to tez z mozliwoscia roku... prezentu w postaci wzrostu po raporcie za 3 kwartal. W takich spolkach zawsze jest ryzyko (newconnect) ale wiemy ze mozna zarobic duzo. Jak firma okaze sie strzalem w 10 i wejdzie dobrze na rynek to za 2 lata - 3 lata akcja moze kosztowac 5 zl. Jak sie nie uda to albo zamykaja biznes, albo akcje beda sie bujac 10/30gr w zaleznosci od informacji. Nir mowie ze to pewniak i ze bedzie latwo. Ale to co robia jak ma byc dobre to wymaga czasu.

Brawo Kaziu, już dawno nie czytałem na tym forum tak 'od siebie' , myślę,że szczerej wypowiedzi...
    Szkoda,że z forum Biomaxa zrobiło się targowisko krzykaczy i krzykaczek... Pozdrawiam...
  • Re: Nowe produkty Autor: ~s2p [37.128.83.*]
    być może wcale nie będzie trzeba długo czekać, bo według mnie strategia jaką realizuje Biomax to tzw. me-too, co w skrócie polega na kopiowaniu pewnej sprawdzonej koncepcji po to żeby podebrać komuś rynek konkurując podobnym produktem, ale po niższej cenie. z tego co widać są gotowi do działania i działać zaczynają ...

czym innym oczywiście jest Emolix i tu nie pozostaje nam nic innego, jak wierzyć, że do końca ruku produkt będzie w sklepach, a taka informacja podawana była w różnych źródłach ...

• Re: Nowe produkty Autor: ~lilka [46.113.68.*]
    Kris ma duzy pakiet akcji, to moge wam potwierdzic. Ale wiecie co mnie rozbraja najbardziej? On uwaza, ze skoro on sam sie zrazil do tej spolki i bedzie wywalal w cenie zakupu, to tak samo zrobia wszyscy inni paosiadacze duzych pakietow. Zreszta napisal to wam kilka postow wyzej.
    No smiech na sali :)
    Oznajmiam wszem i wobec, ze mój pakiet poki co jest nieruszalny wiec juz na dzien dobry wypadam z grona tych "wszystkich" co rzekomo beda wywalac po obecnej cenie, a co dopiero po cenie zakupu.

Po drugie - obecna polska rzeczywistosc jest taka, że ze swieca szukac przedstawiciela zatrudnionego na umowe o prace. Zlecenia sa w tej branży wrecz normalnoscia, wiec kris jak zwykle lamentuje. Oczywiscie, ze tak nie powinno byc, ale niestety smieciowki zawladnely "mobilnymi" rodzajami pracy i nie ma sie co dziwowac. Polska to nie Irlandia, tutaj pracodawcy są górą.
    Zreszta niektorzy nawet wola dostac kilka zl wiecej do ręki niz placic ta kase do pudrowanego trupa jakim jest ZUS.

Po trzecie - ten kto tutaj jest od lutego jak ja, to zapewne pamieta z tego forum, jak klepalam ze Biomax to dobry typ juz przy 14 gr. Kris uwazal, ze kupi po 10 gr. Tak czekal na te 10 gr az w koncu zaczal kupowac po 18 gr i wyzej :)

P.S. A teraz z lubością czekam na siarczyste "komplementy" krisa ku mej osobie :D
    "Bladź" wymiata :D
    nie chce mi sie komentowac twoich wpisow, porownam cie do fredka kiepskiego i tyle trol i naganiacz jak wiadomo
  • Re: Nowe produkty Autor: ~iinvestorka [188.33.96.*]
    Kris jak nie sprzedaż po 0,19 gr to w ciagu miesiaca bedziesz chciał sprzedac po 009 a nikt nie kupi tego badziewia masz dobra intuicję i jej posłuchaj a reszta niech latami trzyma ten szajs
  • Re: Nowe produkty Autor: ~lilka [46.113.76.*]
    Ja kupie po 10 gr, wiec klamiesz jak z nut o tych 9 groszach.
    A na dodatek nie jestem sama na gieldzie, wiec nawet te 10 gr bedzie tu problemem
    wsadziles na gielde pieniadze, ktorych potrzebujesz na biezaco wiec nie dziwie ci sie, ze akcje biomaxa cie parzą a kazdy kto pogodzil sie z dluzsza inwestycja na tej spolce to naganiacz i trol.
    Jeszcze niedawno chwaliles sie na forum, ze ustawiles sprzedaz po 20 zl i masz chrapke na 4 bańki szybkiego zysku na tych akcjach, a teraz masz do wszystkich pretensje ze zamroziles tu kase potrzebna do życia na bieżąco.
    Niestety - gielda jest kaprysna, na jednej spolce robi sie strzal życia w ciągu miesiaca (np.11Bit), a na innej z szybkiego strzalu trzeba zrobic dluzsza inwestycje. I dlatego nie wsadza sie tutaj innych srodkow niz te calkowicie wolne bo wtedy nerwy jak postronki.
    Tego, kto ma akcje ,czy nie i ile się nie dowiemy , jak również ,co z nimi robi , bo to tylko forum ,na którym rzadko kto pisze prawdę .
    Zastanawia mnie jednak wskaźnik AD ,który pokazuje znaczną akumulację waloru.
    Faktem jest ,że od wybicia w lutym przemieliły się wszystkie akcje w ff. A teraz pytanie- kto je ma ?

Pozdr.
    Zakupy przy obrotach 700 tys dziennie, sprzedaz przy obrotach o wieeeele wiele mniejszych, przemielony FF i AD niezmienie wysoko. Ktos konkretny ( lub kilku takich ktosiów) zakopalo sobie te akcje na przyszle, lepsze czasy. Takie moje zdanie a kto ma inne niech ma inne. Nie przeszkadza mi to :)
  • Re: Nowe produkty Autor: ~JACEK [89.75.33.*]
    Jak słyszę "kto ma akcje?" albo "takie jest moje zdanie" to zaraz mam przed oczami FREDKA z CLC
  • Re: Nowe produkty Autor: ~lilka [109.243.102.*]
    dla ciebie Jacku moge byc Ferdkiem z CLC, a nawet samym Waldusiem Cycem Kiepskim :)
    Na moje akcje nie ma to najmniejszego wplywu.
  • Re: Nowe produkty Autor: ~JACEK [89.75.33.*]
    Na FREDKA jestem uczulony i żadne leki nie działają
  • Re: Nowe produkty Autor: ~Ktoś_Jorg [89.75.98.*]
    Troche nam popularność skoczyła na biznesradar, ludzie się interesują :) a z prawej pusto.
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.