Dnia 2015-07-08 o godz. 10:15 ~Kazek napisał(a):
> Kris tylko to nie lata 90 ze w pol roku mozna bylo zbijac kokosy. Poza tym te produkty to nie herbatka na chudniecie ze zmieszasz 3 trawy i powiesz ze dziala a inni uwierza. Z opinii osob ktore korzystaja ( kobitki na blogach) mozna doczytac ze produkty sie sprawdzaja i dzialaja - a jak tak jest to sprzedaz bedzie (o ile nie bedzie bakrutu do tego czasu) bo to rynek ciagle z duzymi mozliwosciami rozwoju. Ja nie krzycze kupowac dzis bo to ostatni dzwonek. Nie wie lm - ale sam zainwestowalem, w zwiazku z tym licze jednak na to ze sie rozwina. Chociaz patrze na to tez z mozliwoscia roku... prezentu w postaci wzrostu po raporcie za 3 kwartal. W takich spolkach zawsze jest ryzyko (newconnect) ale wiemy ze mozna zarobic duzo. Jak firma okaze sie strzalem w 10 i wejdzie dobrze na rynek to za 2 lata - 3 lata akcja moze kosztowac 5 zl. Jak sie nie uda to albo zamykaja biznes, albo akcje beda sie bujac 10/30gr w zaleznosci od informacji. Nir mowie ze to pewniak i ze bedzie latwo. Ale to co robia jak ma byc dobre to wymaga czasu.
Brawo Kaziu, już dawno nie czytałem na tym forum tak 'od siebie' , myślę,że szczerej wypowiedzi...
Szkoda,że z forum Biomaxa zrobiło się targowisko krzykaczy i krzykaczek... Pozdrawiam...