• Uśrednicie sobie po 10 gr. Autor: ~12345 [5.172.233.*]
    Po co teraz uśredniać?
    Nie lepiej poczekać na 10 groszy?
    Przecież to kwestia tygodnia.
  • Re: Uśrednicie sobie po 10 gr. Autor: ~lilka [109.243.45.*]
    Rozumiem, ze mianujesz sie odpowiedzialnym za zorganizowanie takiego obrotu na 10 gr, by kazdy z nas mogl sobie usrednic pakietem chociaz 80 tys akcji?
    Bo jesli nie jestes w stanie tego dokonac, to lepiej zawczasu sie nie kompromituj. Sprobuj najpierw zebrac taki pakiet po 17 gr, jak juz ci sie to uda to wtedy dopiero mozesz sobie pogdybac o 10 gr.
    Pamietaj - nie jestes tutaj sam, ktory sie czai na tak duza przecene akcji :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [93.107.77.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Uśrednicie sobie po 10 gr. Autor: ~zero [5.172.233.*]
    I tak ten badziew jest przewartościowany, zresztą widać, popyt zerowy.
  • Re: Uśrednicie sobie po 10 gr. Autor: ~lilka [109.243.90.*]
    A to akurat dobra wiadomosc - o jednego mniej w kolejce po zakupy.

• Re: Uśrednicie sobie po 10 gr. Autor: ~kris [93.107.77.*]
    syf,syf,syf...
  • Re: Uśrednicie sobie po 10 gr. Autor: ~vieira [82.177.80.*]
    No cóż Liluś, widac,że ja, Ty i jeszcze parę osób zostało z tymi akcjami, wierząc,że nadchodzą lepsze czasy, i myślę,że do końca zostaniemy,choc szczerze mówiąc,ciężko przewidziec w którym z kolei roku Pańskim to nastąpi...:)
    Jak dla mnie, spółeczka zaczyna z nami nieładnie pogrywac... Niby ciągle zwiększają sprzedaż,ale pieniędzy brak,niby już wprowadzają kolejną linię kosmetyków,a jednak nie, co raport to zatrudniają nowych przedstawicieli handlowych,sprzedawców,a efekty mizerne...Ciągle tylko opisy do raportów, jak to będzie kolorowo,a jak jest każdy widzi...
    Czekając na raport za II i III kwartał tego roku,jeszcze niedawno byłem wręcz pewien,że to wszystko ruszy z kopyta,a teraz wydaje mi się,że znowu będą plecy,i piękny opis,jak to za niedługo będzie fajnie i przyjemnie,obym się mylił...
    Rozumiem krisa,że ma dośc...
    Fakty są takie a nie inne,to rynek wycenia spółkę,a nie forum bankiera...
    Mimo wszystko, STOP NAGANIACZOM...:):):):)
    Trzymka...
    syf niestety, jak mi pani gosia pisze o exporcie to az krew zalewa, albo wyminia sklad zarzadzajacy albo poprostu slepy slepego bedzie prowadzil
    tak czy inaczej lilka naganiaczka na 100% zrobila robote!
  • Re: Uśrednicie sobie po 10 gr. Autor: ~lilka [46.113.27.*]
    Vieira - oczywiscie, ze jest inaczej niz mialo byc, ale dla mnie osobiscie nie stanowi problemu poczekac tutaj nawet 2 lata. Od samego poczatku zakupow wiedzialam, ze Biomax biore na dluzej ( a w lutym jeszcze byly duzo lepsze perspektywy, a ja juz wtedy bylam przekonana do inwestycji a nie gry na nim - stad ten duzy pakiet w moim portfelu). Ja sie nie obrazam na gielde, bo cos idzie niezgodnie z planem i trzeba poczekac dluzej na zysk.
    To jest wlasnie gielda. Jesli chcesz miec pewnosc inwestycji i gwarancje kapitalu, to idziesz do banku i zakladasz standardowy depozyt bankowy na 2% rocznie.
    No niestety - gielda rzadzi sie innymi prawami i to trzeba sobie uzmyslowic zanim zalozy sie rachunek maklerski.

A co do krisa - gdybyscie wiedziali o co jeszcze ma do mnie pretensje w wiadomosciach prywatnych, to byscie sie za glowe zlapali. Kazde jego niepowodzenie na gieldzie to moja wina, ale jakakolwiek nasza udana zagrywka to oczywiscie o tym cicho sza :D
    To moja wina, ze w spolki ktore urosly wlozyl male pieniadze, a w spolki ktore spadly wlozyl duze pieniadze. Obecne upaly w Polsce to oczywiscie tez moja wina :D
    Standard.

Spodziewam sie calej wanny pomyj na moja glowe od wszystkich naganiaczy, ktorzy teraz czekaja na odkup po 300k akcji na glowe w cenie 10 gr. Lejcie smialo. Ja leje na was bo tez chetnie dobiore chociaz po 14 gr :D

ty to mosz najebane welbie!
    spokojnie czekac na 10 gorszy moze za rok cos sie sprzeda po 11,syf

o jedno prosze, jak chcecie kupic ten syf to dobrze sie zastanowcie!!!!!
    sami podejmijcie dezyzje a nie zeyyyyby jakis furwiszon am podpowiadal!
    Cóż za klasa, mmmm! :D

Co do tego "spokojnego czekania" - na CLC wystarczylo wlasnie spokojnie poczekac miesiac dluzej i sprzedalbys kilka dni temu po 56gr, ale skoro wolales wywalic syfa po 39 gr bo masz ADHD i juz cie parzyl w raczki, to zle wybrales sobie adresatke swoich frustracji :D Sprobuj moze u basi.
    Nawet gpwatak podaje teraz CLC do zagrywki po przebiciu LAkt.

Frustrat. Wylewaj sobie swoje gieldowe zale, wylewaj. Posmieję sie troche :)
    To, ze ty nie masz zamiaru trzymac dluzej tych akcji nie oznacza, ze wszyscy tak maja. Jesli bedzie 10 gr to dobieram i zaden naganiacz mego zdania nie zmieni. Pod warunkiem, ze bedzie od kogo dobrac, bo jak mi skapnie 100 akcji to szkoda nawet na prowizje.
    hhahahaha smiiac mi sie chce z ciebie lafiryndo, opisalbtm cie ale zaraz usuna komentarz, zwykla kuuuu wa bladz
    Wiec nie pisz o mnie , tylko napisz o swojej mamie. Na jedno wyjdzie :)

Twoje obecne komentarze swiadcza o twojej poteznej frustracji na gieldzie. A moze i w zyciu prywatnym. A ze nie masz sie komu pozalic to wylewasz je na mnie. Klasyka gatunku.
    Co ja na to? A ja na to jak na lato. Upalne, polskie lato :D
    Dobranoc, buziaczki ;P
  • Re: Uśrednicie sobie po 10 gr. Autor: ~rower [85.222.26.*]
    A jakby szalona Lillka kazała sprzedac wam mieszkania i kupić Biomaxa za cała kasę to też byście
    to zrobili .
    Ja dzięki niej i jej licznym klakierom sprzedałem połowe akcji po 33 gr.
    ps unikam jak ognia spólek tak bezkompromisowo wychwalanych .
    Giełda pozwala zarobić, ale tym co samodzielnie myslą ( tłum ma wiele głów ale rozumu mało )
    Korzystając ze wskaźników NIE MOŻNA STRACIC NA GIEŁDZIE . Wystarczą średnie ruchome by
    bezpiecznie inwestować. RSI , MACD to skarby które uczynią was bogatymi .
    Kupujcie akcje które wygenerowały sygnał kupna (tzn odpowiednio wzrosły )
    Ale to wymaga samodzielności i pracy w ciszy . A szaleństwa Lillki wykorzystacie wg praw psychologii giełdy
    tzn odwrotnie POZDRAWIAM
    ps nie obwiniajcie jej , ale siebie że jej słuchaliście
    Brawo rower. Popieram w calej rozciaglosci. Pomijajac fakt, ze jeszcze kilka dni temu naganiales na spadek "smiecia" az sie kurzylo :D Ale ogolna teze popieram.

Pozdrawia szalona Lilka wraz ze świtą swych klakierow :D
  • Re: Uśrednicie sobie po 10 gr. Autor: ~echo [213.238.81.*]
    " Uśrednicie sobie po 10 gr." -Dobry temat na niedzielne popołudnie. Nie masz facet o czym myśleć tylko o tym śmieciu? :))
    No tak ,sytuacja się trochę komplikuje ,bo w piątek ktoś tam jednak zaczął brać troszkę z prawej :)
  • Re: Uśrednicie sobie po 10 gr. Autor: ~JACEK [89.75.33.*]
    Musi być kolega nieźle ubrany na BIOMAX, że tak na niego pomstuje. Ja też nie jestem zadowolony z obrotu sprawy, ale cóż, można było wywalać po 32 33 itd. a tak wróciłem do bazy. Wpadaj na CLC tam można pograć na podbitkach i sobie spokojnie kapitał pomnażać. Tu nie wyszło, ale giełda z czasem zawsze daje nowe możliwości.
  • Re: Uśrednicie sobie po 10 gr. Autor: ~lilka [46.113.111.*]
    echo, Jacku - od teraz swoimi wpisami na wlasna odpowiedzialnosc wchodzicie wlasnie w sklad mojej świty klakierów :D
    Obym tylko takich kumatych jak wy klakierow miala, to byloby cudnie.
    Pozdrawiam i milego poniedzialku :)
    Lila raczej mnie źle zrozumiałaś :)
  • Re: Uśrednicie sobie po 10 gr. Autor: ~lilka [46.113.208.*]
    Żartowałam echo :) Ot taki żarcik sceniczny na poniedziałkowy poranek, coby się wbić w aktualną konwencję na forum :D
    Ty masz swój rozum, nie musisz nikomu klakierować.

Naganiacze się napaliły na 10 gr, a tu nawet 17 gr nie mogą zebrać.
  • Re: Uśrednicie sobie po 10 gr. Autor: ~Do_echo [77.114.86.*]
    Dnia 2015-07-06 o godz. 00:14 ~echo napisał(a):
    > No tak ,sytuacja się trochę komplikuje ,bo w piątek ktoś tam jednak zaczął brać troszkę z prawej :)

Dzisiaj rownież szarpia z prawej niczym Reksio szynkę.

Wyglada na to, ze wkrotce będziecie bogaci ;-)
  • RSI i MACD Autor: ~Marek [37.128.83.*]
    Dnia 2015-07-05 o godz. 23:13 ~rower napisał(a):
    > A jakby szalona Lillka kazała sprzedac wam mieszkania i kupić Biomaxa za cała kasę to też byście
    > to zrobili .
    > Ja dzięki niej i jej licznym klakierom sprzedałem połowe akcji po 33 gr.
    > ps unikam jak ognia spólek tak bezkompromisowo wychwalanych .
    > Giełda pozwala zarobić, ale tym co samodzielnie myslą ( tłum ma wiele głów ale rozumu mało )
    > Korzystając ze wskaźników NIE MOŻNA STRACIC NA GIEŁDZIE . Wystarczą średnie ruchome by
    > bezpiecznie inwestować. RSI , MACD to skarby które uczynią was bogatymi .
    > Kupujcie akcje które wygenerowały sygnał kupna (tzn odpowiednio wzrosły )
    > Ale to wymaga samodzielności i pracy w ciszy . A szaleństwa Lillki wykorzystacie wg praw psychologii giełdy
    > tzn odwrotnie POZDRAWIAM
    > ps nie obwiniajcie jej , ale siebie że jej słuchaliście

KUPUJ :)

syf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Uśrednicie sobie po 10 gr. Autor: ~rower [85.222.26.*]
    Lillka polubiłem Ciebie , ale proszę miej dystans do akcji ( nawet tych które posiadasz ).
    - nie przywiązuj się do spółek traktuj je wyłącznie instrumentalnie , a nawet odrobina nienawiści do nich
    dobrze Ci zrobi
    Rowerze Drogi - ależ ja właśnie mam dystans do tych akcji. Obecny poziom mnie nie rusza, nie wystawiam na sprzedaż ani jednej sztuki a wręcz przeciwnie - tak wieszczone wszem i wobec 10 gr spowoduje u mnie li tylko dobiórkę.
    Nie nabieram ciężaru w stringach tylko dlatego, że plany spółki nie idą tak idealnie jak się wydawało w lutym, że będą szły. Nie zarobię tutaj w tym roku, to zarobię w przyszłym.
    Czyż to nie jest wlaśnie dystans do inwestycji giełdowej?

A to, że ktoś chce przykozaczyć i wali wyimaginowanymi trójkątami po całym forum, i wieszczy non-stop 10 gr podczas gdy nie jest w stanie uzbierać choćby 100 tys akcji po 16-17 gr, no to wybacz..... chwasty się wyrywa a nie podlewa.

Ale ok, rozumiem Twoją intencję i z tym się akurat nie sprzeczam.
    Tośmy się polubili :)

Jeszcze jedno słóweczko do Ciebie rower:
    mnie ciężko Ci będzie obrazić bo ja nie boję się odszczeknąć w dowolnie ciężkim kalibrze, ale wymień konkretnie kto jest tutaj owym "klakierem" wg Ciebie, żeby każdy mógł przeczytać i ocenić, czy czuje się obrażony czy nie, i ewentualnie odnieść się do twoich zarzutów
  • Re: Uśrednicie sobie po 10 gr. Autor: ~JACEK [89.75.33.*]
    Na razie to leży na plecach i się nie rusza, ale trzeba tu być.
  • Kiedy te 10 gr? Autor: ~lilka [109.243.15.*]
    Kiedy te wieszczone przez naganiaczy 10 gr? Bo od miesiaca obiecujo obiecujo i tylko w konia mnie robio!
    Wstydu ni majo!
  • Re: Kiedy te 10 gr? Autor: ~Ux [193.35.41.*]
    Nawet o 15 gr się nie oparliśmy :(
  • Re: Kiedy te 10 gr? Autor: ~lilka [46.113.61.*]
    Spokojnie. Zaraz ktos napisze, ze w piatek zawisniemy na 7 gr.
    Bo 10 gr juz im sie znudzilo.

• Re: Uśrednicie sobie po 10 gr. Autor: ~kris [93.107.69.*]
    i juz syf leci w dol
  • Re: Uśrednicie sobie po 10 gr. Autor: ~lukisz7 [188.146.95.*]
    Nie czesto podejmuje sie dyskusji ale uwazam kris ze jestes monotematyczny z tym syfem... jak Ci sie spolka nie podoba to idz sobie na mewe czy msx i inne "wartosciowe" spolki....bo tego juz nie da sie czytac ani sluchac
    nie bedziesz mi mowil co mam robic, podoba mi sie pisac ze to syf to bede sobie pisal
    !!!!
  • Re: Uśrednicie sobie po 10 gr. Autor: ~dust [83.151.36.*]
    Oczywiście kris, jak najbardziej masz rację. Mamy wolność słowa, wypowiedzi, myślenia i nic i nikt ! nie zabroni nam bycia idiotą.

pozdrawiam :)
    rozumiem ze piszesz o sobie???dobrze ze sie przyznales wiem z kim mam do czynienia
  • Re: Uśrednicie sobie po 10 gr. Autor: ~dust [83.151.36.*]
    Nie jesteśmy mędrcami i czynimy głupoty. Sztuką jest się przyznać kiedy czyni się idiotyczne rzeczy, lecz głupcy wolą iść w zaparte ...

p.s.: nie tutaj nie chodziło o mnie, ograniczam się do czynienia z siebie kogoś takiego w tak trywialny sposób :)

żegnam :)
  • Re: Uśrednicie sobie po 10 gr. Autor: ~echo [83.238.237.*]
    Bywaj :)
  • Re: Uśrednicie sobie po 10 gr. Autor: ~lb [83.29.233.*]
    No kiedy to 10gr.?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.234.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe