Vieira - oczywiscie, ze jest inaczej niz mialo byc, ale dla mnie osobiscie nie stanowi problemu poczekac tutaj nawet 2 lata. Od samego poczatku zakupow wiedzialam, ze Biomax biore na dluzej ( a w lutym jeszcze byly duzo lepsze perspektywy, a ja juz wtedy bylam przekonana do inwestycji a nie gry na nim - stad ten duzy pakiet w moim portfelu). Ja sie nie obrazam na gielde, bo cos idzie niezgodnie z planem i trzeba poczekac dluzej na zysk.
To jest wlasnie gielda. Jesli chcesz miec pewnosc inwestycji i gwarancje kapitalu, to idziesz do banku i zakladasz standardowy depozyt bankowy na 2% rocznie.
No niestety - gielda rzadzi sie innymi prawami i to trzeba sobie uzmyslowic zanim zalozy sie rachunek maklerski.
A co do krisa - gdybyscie wiedziali o co jeszcze ma do mnie pretensje w wiadomosciach prywatnych, to byscie sie za glowe zlapali. Kazde jego niepowodzenie na gieldzie to moja wina, ale jakakolwiek nasza udana zagrywka to oczywiscie o tym cicho sza :D
To moja wina, ze w spolki ktore urosly wlozyl male pieniadze, a w spolki ktore spadly wlozyl duze pieniadze. Obecne upaly w Polsce to oczywiscie tez moja wina :D
Standard.
Spodziewam sie calej wanny pomyj na moja glowe od wszystkich naganiaczy, ktorzy teraz czekaja na odkup po 300k akcji na glowe w cenie 10 gr. Lejcie smialo. Ja leje na was bo tez chetnie dobiore chociaz po 14 gr :D