A dlaczego ma sie otworzyć? Brak raportu to dobry powód do kolejnego zawieszenia. Napisałem do KNF skargę na spółkę, rade nadzorczą oraz na samą KNF. Niestety nabrali wody w usta i nawet nie odpisali. Pytanie moje po co wogóle jest taki twór jak KNF...
przecież to jeden wielki przekręt który miał na celu okradzenie akcjonariuszy u zwinięcie kasy tylko prokuratura i sądy knf to instytucja zbędna prokutarura i sąd zbada czy dopełniła obwiazków i czy nie wprowadziła ludzi w błąd jednocześnie zawieeszając notowania pozbwaiła ludzi z możliwości wyjścia z inwestycji na dziś dzień akcje warte 0 zł knf nie ochroniła ludzi przed przekrętem pytanie czy złożyli też zaiwadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa w stosunku do pańczyka i staniszewskiego ?
Zawieszenie obowiązuje do 08.07 włącznie i prawdopodobnie zostanie przedłużone o kolejny miesiąc co mnie wcale nie cieszy, zwłaszcza teraz gdy Tarantoga nie będąc wierzycielem MSX składa wniosek o upadłość.
Nie boisz się as, że Ci nicków zabraknie? Ile lat tu siedzisz bo znalazłem wpis z kwietnia 2010. Powinieneś już z tej spekulacji mieć na tyle aby nie produkować się na forach.