kurs akcji przez ostatni rok a w szczególności przez ostatnie 6 miesięcy bieżącego roku 2015 zachowywał się tak że wiele osób zostało wytrzepanych z akcji jwc i nie wsiadło do tego pociągu i przynajmniej póki co nie załapało się na tę podróż. a podróż zapowiada się na długą i długotrwałą. ale to jest trochę tak jak z biletami na podróż pendolino - kupując bilet na podróż wcześniej płacisz cenę przedsprzedażową a im pózniej decydujesz się na podróż tym bilety są droższe. ciekawe czy stacja docelowa w tej podróży jest taka jak podana przez boś czyli 5,6pln?
dla tych co nie wykupili biletów na tę podróż sugeruję spoglądać czy nie będzie ruchu powrotnego na 3,6pln albo nawet poniżej 3,6pln. mam nadzieję że ewentualny zjazd poniżej 3,6pln byłby fałszywym wybiciem w dół a nie że obecny ruch pokonujący 3,6pln jest fałszywym wybiciem w górę. jeśli zaczynamy mieć jednak odwracanie trendu to cofnięcie na 3,6pln powinno być korektą wzrostów i kurs nie powinien zjechać poniżej 3,6pln. wiem, to wszystko są dywagacje czysto teoretyczne a czas pokaże jak będzie. póki co jednak wiele osób nie wsiadło do tego pociągu a w tej podróży ci którzy rozpoczęli podróż mkną pendolino.
Kto grał na JWC krótkimi wybiciami sie nie podnieca, kilka tygodni i kurs wróci w rejony 3,05. Gdy inni podniecaja sie wybiciem, ja ciesze sie ze sprzedazy resztek tego gniota za 3,8. Powodzenia z waszym pendolino.
i jak już cofnie się w okolice 3,05pln to chcesz odkupić? biorąc pod uwagę że jak piszesz sprzedałeś po 3,8pln, zamysł byłby sluszny. czy wykonalny w najbliższych miesiącach? czas pokaże.
Dlaczego akurat 3,3 bo nie widzę. Linia wg mnie opada ale aż tyle to chyba nie. Córka na 3.55 to była korekta wg mnie. Ja złamie linie spadkową to może być ciekawie.