• info pod pchniecie akcji przed podanie raportu idealne ah te Autor: ~www [82.115.65.*]
    przeszacowania i zabegiksiegowe :) a raport pewne marny to kombinuja :)
  • Re: info pod pchniecie akcji przed podanie raportu idealne ah te Autor: ~dobranowina [217.99.255.*]
    kupuj albo spadaj !!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: RAPORT Autor: ~Maro [83.11.104.*]
    kto wie kiedy raport bo miał być wczoraj ?
  • Re: RAPORT Autor: ~Rafalski [83.26.229.*]
    osłabiasz mnie :-)
    31 sierpnia 2015 r.
    już sam znalazłem :-) dzięki
     rozszerzony skonsolidowany raport kwartalny za IV kwartał 2014 roku – 2 marca 2015 roku,
    - jednostkowy i skonsolidowany raport roczny za 2014 rok – 30 kwietnia 2015 roku, 
    - rozszerzony skonsolidowany raport kwartalny za I kwartał 2015 roku – 15 maja 2015 roku, 
    - rozszerzony skonsolidowany raport półroczny za I półrocze 2015 roku – 31 sierpnia 2015 roku, 
    - rozszerzony skonsolidowany raport kwartalny za III kwartał 2015 roku – 16 listopada 2015 roku. 
  • Re: RAPORT Autor: ~Rafalski [83.26.229.*]
    ooo właśnie :-)
    a masz jakieś przemyślenia ???
    Ja siedzie tu od 1,65 z około 30K papiera i te zabiegi księgowe mi się podobają puki rośnie.
    Już prawie "klikłem" enter jak spadło do 2,6 :-)
    ja jestem skoczkiem właśnie wyskoczyłem z 1 cybatona i myślę,że tu da sie zarobić jestem tu 3 raz narazie raz wyszedłem z zyskiem raz ze stratą. Myślę,że to już jest powrót do dalszych wzrostów.
  • Re: RAPORT Autor: ~roland [145.237.2.*]
    jezeli to ma rosnąć pod raport-do raportu,a może i dłużej to do jakiego poziomu, czytałem gdzies ze to ma byc drugie 11B. czas pokaże, morze faktycznie korekta juz za nami
  • Re: RAPORT Autor: ~Rafalski [83.26.230.*]
    Nie lubię porównań do innych spółek (drugie Monnari itp.)
    bo rzadko te porównania są trafione.
  • a otrzegalem Autor: ~www [82.115.65.*]
    w hjw
  • Re: a otrzegalem Autor: ~pastuch [83.4.77.*]
    Lepiej poczekać do przyszłego tygodnia z zakupami..
    Na weekendzie jak Grecy zagłosują za wyjściem z Unii (bankructwo), to będzie ciekawie w poniedziałek na giełdach.
  • Re: a otrzegalem Autor: ~Maro [83.23.56.*]
    to czekaj :-), to juz jest wliczone w ryzyko :-)
  • Re: a otrzegalem Autor: ~sss [91.224.185.*]
    nikt nie wypusci z rak tej niemieciej koloni bo merkel i jej kumpel francuz z włochem stracili by bzez powrotnie w cholere kasy,a jeszcze pozabierali by niemcom majatki w grecji, bo tak planowali zrobic.wiec reka reke myje.
  • Re: a otrzegalem Autor: ~pastuch [83.27.28.*]
    Teraz to już jestem pewien, że nie ma co teraz kupować.
    Raport dopiero na koniec sierpnia, więc większe zainteresowanie papierem dopiero się zacznie w drugiej połowie sierpnia. A do tego czasu to cena może i 1,xx polecieć, jeśli nie będzie znowu nowego pozytywnego infa.

Czas na sezon urlopowy... oczywiście nad polskim morzem :)

Dnia 2015-07-03 o godz. 11:35 ~sss napisał(a):
    > nikt nie wypusci z rak tej niemieciej koloni bo merkel i jej kumpel francuz z włochem stracili by bzez powrotnie w cholere kasy,a jeszcze pozabierali by niemcom majatki w grecji, bo tak planowali zrobic, wiec reka reke myje.

PS.
    Niemcy i Fancuzi to byli w panice kilka lat temu jak Grecja miała bankrutować, bo wtedy to faktycznie cały sektor banków prywatnych pożyczał Grecji. Ale przecież wtedy wymyślili program pomocy z funduszu Unii. Przez ostatnie lata ECB pożyczał pieniądze Grekom, a oni już prawie pospłacali te prywatne banki z Niemiec i Francji.  Teraz bankructwo Grecji, to już sprawa całej Unii i w razie czego wszyscy solidarnie zapłacimy za nich.
    Nowa historia tworzy się na naszych oczach.
    Chińczycy i Ruscy czekają cierpliwie, więc jak unia nie pomoże to oni pewnie chętnie.  
  • Re: a otrzegalem Autor: ~krwistyklocek [109.173.214.*]
    To znaczy ,że jutro ,bedzie można dać sobie bez wysiłku ostro w s>>>> na czczo i bez znieczulenia.
[x]
INTERBUD 5,00% 2,10 2026-01-07 14:51:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.