Widocznie mało prezesowi długów, chce jeszcze kary za brak raportu na dobicie a potem to tylko do paki bo chyba tam zmierza swoim postępowaniem. Za brak raportu dodatkowo dochodzi zawieszenie. Jak widać nikt nie kupuje i nie kupi, a tyle mln rozdane po infie.
Dnia 2015-07-01 o godz. 10:51 ~Maestro napisał(a): > raportu brak ...., a zaraz zabraknie akcji po 1 gr !!! PKC już prawie wyczyszczone > > Brać póki jeszcze są !!!
Pewnie twoje tam stoi i naganiasz żeby wyjść, już ci dołożyli.
Dnia 2015-07-01 o godz. 12:06 ~Maestro napisał(a): > Dnia 2015-07-01 o godz. 11:34 ~vbol napisał(a): > > Pewnie twoje tam stoi i naganiasz żeby wyjść, już ci dołożyli. > > Pewnie sam sobie dołożyłem PEWNIE że tak !!! > i sam od siebie kupuję ...... > > HAAHaaHAHahahahahahaaa >
To po co zachęcasz do kupna, czemu sam nie kupisz jak przewidujesz wzrosty a raczej chciałbys przewidzieć :)
Z treści komunikatu wynika, że Prezes już odpuścił sobie firmę. Chyba wszyscy, którzy uważali wniosek jako formę szantaży dla dostawców mylili się. Nicoś już praktycznie nie istnieje.
Nie ma raportu, jest śmieszne wytłumaczenie. To że sąd rozpatruje sprawę to nie wpływa na to żeby nie opublikować raportu, leją wodęi nawet terminu nie podali, takie info równa się z zawieszeniem notowań .
A pkc stoi i systematyczna dokładka, nie ma chętnych, tylko desperaci podbierają, trzeba wystawiać i liczyć na cud.
Kazdy w swojej karierze na GPW, otarł sie o takie sytuacje. Nie martw się, sam nie jesteś. To nie naiwność to tylko zdrowa chęć zysku. Jak nie dyktujesz ceny wystawiając odpowiednie pakiety to po lewej , to po prawj stronie , to jesteś, jak każdy z nas, leszczem. I liczysz na łut szczęścia, że w odpowiednim momencie wskoczysz i wyskoczysz. Najgorzej jest z tym wyskakiwaniem. najczęściej pod "pędzace koła". Ja zostaję.. Liczę, że predzej czy później odbije ( vide: DSS, Uboatline, Budopol, IDMSA itp). Nie ma tu racjonalnego myślenia ale giełda opiera sie nie na logice tylko na odruchach ludzkich i stadnym instynkcie. Ktoś skupił potężna ilośc po 1 gr. Ten ktoś może taka ilością wywołac któtkookresowy wzrost. Trzeba tylko nie nastawiac się na pazerność tylko na odzyskanie czegokolwiek.
Może być tak , może nie. Ustawiłem po 4 gr do końca wakacji. Nie zaglądam, aż dzwonek szkolny mnie obudzi .Kupilem po 3 gr. Lato lato, lato czeka... W końcu to tylko pieniądze.