• tu pewnie już koniec Autor: ~ter [31.61.140.*]
    teraz bankructwa w modzie co chwile jakaś spółka bankrutuje a tu niespłacone obligacje zero kasy w spółce same zadłużenie sprzedane wszystkie wartościowe aktywa główni udziałowcy pouciekali , aż się sam dziwie że to na 1 groszu jeszcze nie jest , chociaż na gancie do końca wierzyli w spółkę pewnie teraz żałują
  • Re: tu pewnie już koniec Autor: ~Tommy [159.205.157.*]
    Zadzwońcie do siedziby firmy - odpowie wam kobieta (sekretarka?), że to już nie jest Pc Guard ale firma Graffiti Erp Spólka S.A. Powiedziała, że to zupełnie inny podmiot gospodarczy niezwiązany z Pc Guard !!!!! . Na stronce Pc Guard w zakładce produkty (graffiti erp) jest przekierowanie do zupełnie innej firmy (według słów tej kobiety i danych w KRS)  mieszczącej się pod tym samym adresem co Pc Guard (czyli graffiti erp S.A.). Niedawno była to Warszawa ( źródło Krs), ale na dniach zmieniono znowu na Poznań na stronie www.pcguard.pl. Prezesem nowej firmy Graffiti erp jest ten sam gostek który do niedawna był prezesem Pc guard-  Bławat. Ponadto sprawdźcie sobie "nową starą (??)" siedzibę firmy w Warszawie  (najlepiej na gogle street view)) 02-569 Warszawa, ulica Różana 63A. Jak dla mnie to zwykła prawie rudera... Czyli miał rację Mądry Jan - z firmy została jedynie pani prezes Nikt i nazwa. Całą operację wyprowadzenia kapitału musieli uruchomić już przed rokiem. Praktycznie to wydmuszka bez niczego.... Wyobraźcie sobie sytuację, w której na stronie Apple po naciśnięciu zakładki z Ipodem pojawia się strona Firmy Sony z ich produktem nazywającym się Ipod..... Podobnie od strony prawnej jest z Pc Guard i Graffiti Erp S.A..... jaja jak berety.... Szkoda mi tylko, że w porę nie posłuchałem Jana- byłbym parę tysiaków do przodu. Ale podejrzewam , że to i tak niewiele w porównaniu do strat niektórych z Was.

• Re: tu pewnie już koniec Autor: ~Tommy [159.205.157.*]
    I jeszcze jedno - tutaj chyba rzeczywiście będzie do dna.... O odbiciu w takiej sytuacji to chyba nawet nie można pomarzyć.... Ja sam sprzedałem akcje za grosze (8) - ale niedługo raczej nawet i na tą cenę nie będzie można liczyć. 
  • Re: tu pewnie już koniec Autor: ~MAPI [31.61.128.*]
    Strasznie mi ciebie żal, że sprzedaleś :))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [159.205.157.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: tu pewnie już koniec Autor: ~MAPI [31.61.128.*]
    Jak będziesz jeszcze sprzedawał jakieś papiery to nie omieszkaj nas o tym znowu poinformować. By, by.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [159.205.157.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Tommy [159.205.39.*]
    Czytałem poprzednie twoje posty z Janem i wiesz co- Janowi do pięt nie dorastasz. Taki typowy zawistny polaczek. Mam nadzieję, że dostaniesz to na co zasługujesz. Żegnam.
  • Re: tu pewnie już koniec Autor: ~kaziuk [89.229.219.*]
    tu cwaniaki zbierają, ja licze na to że spółka wroci do gry jak mit i bedzie grubo
  • Re: tu pewnie już koniec Autor: ~xaxa [85.11.86.*]
    tu trzeba zgasić światło bo szkoda prądu
[x]
PCGUARD 0,00% 0,38 2009-03-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.