Zadzwońcie do siedziby firmy - odpowie wam kobieta (sekretarka?), że to już nie jest Pc Guard ale firma Graffiti Erp Spólka S.A. Powiedziała, że to zupełnie inny podmiot gospodarczy niezwiązany z Pc Guard !!!!! . Na stronce Pc Guard w zakładce produkty (graffiti erp) jest przekierowanie do zupełnie innej firmy (według słów tej kobiety i danych w KRS) mieszczącej się pod tym samym adresem co Pc Guard (czyli graffiti erp S.A.). Niedawno była to Warszawa ( źródło Krs), ale na dniach zmieniono znowu na Poznań na stronie
www.pcguard.pl. Prezesem nowej firmy Graffiti erp jest ten sam gostek który do niedawna był prezesem Pc guard- Bławat. Ponadto sprawdźcie sobie "nową starą (??)" siedzibę firmy w Warszawie (najlepiej na gogle street view)) 02-569 Warszawa, ulica Różana 63A. Jak dla mnie to zwykła prawie rudera... Czyli miał rację Mądry Jan - z firmy została jedynie pani prezes Nikt i nazwa. Całą operację wyprowadzenia kapitału musieli uruchomić już przed rokiem. Praktycznie to wydmuszka bez niczego.... Wyobraźcie sobie sytuację, w której na stronie Apple po naciśnięciu zakładki z Ipodem pojawia się strona Firmy Sony z ich produktem nazywającym się Ipod..... Podobnie od strony prawnej jest z Pc Guard i Graffiti Erp S.A..... jaja jak berety.... Szkoda mi tylko, że w porę nie posłuchałem Jana- byłbym parę tysiaków do przodu. Ale podejrzewam , że to i tak niewiele w porównaniu do strat niektórych z Was.