Zdrowa korekta do 2,6 przynajmniej byłaby mile widziana i wzrosty od tego poziomu mogłyby wtedy sięgnąć 3 zł. Wydaje mi się, że wycelują z końcem korekty w dzień pokazywania wyników miesięcznych ;)
Ale nie ma co, to była udana transakcja - kupno 18.06 2015 po 2,46, sprzedaż 24.06.2015 po 2,78. Zysk na czysto 12%!
Są tu tacy co mają akcje od złotówki, pięćdziesięciu groszy?
korekta pewnie bedzie , ale dlaczego zaraz 2,6 ? no i zalezy kto jaka ma perspektywa czasową , wszyscy trąbia o podwojeniu zysku w 2015 i zarzad i anale , ja trzymam ten rok , ew.pod koniec roku zobacze po ile bedzie latał?
Tutaj kolego chodzi o strategię i umiejętności. To, że będzie tutaj niebawem pow. 3zł nie ulega najmniejszej wątpliwości. Autor postu słusznie zauważył, że może wystąpić płytka korekta(można pod to zagrać) i potem przebicie najwyższej rekomendacji 2.9. Wówczas prognozuję, że pojawia sie kolejnie wynoszące spółkę na wyższe poziomy. Jeśli ktoś posiada odpowiednią wiedzę i doświadczenie to może na wzroście np 50% zarobić 70%. Cięzki kawałek chleba, ale kto bogatemu zabroni ??? :)
oczysta oczywietosc , potrzebna wiedza ale tez czas zeby codziennie sledziec przed kompem,ja nie za bardzo mam , dlatego przyjałem cene i na nia czekam , tylko ze od jakiegos czasu przesuwam ja do góry :))