• prawda jest taka Autor: ~as [95.49.247.*]
    okradać można legalnie , ale pisanie na forum prawdy jest surowo zabronione , to jest Polska i jej demokracja
  • Re: prawda jest taka Autor: ~POWAZNY [212.106.191.*]
    mam jeszcze jedno pytanie:

wejźmy przykładową licencję z strony MSX:

Chantuugin Khundiy
    ►Licencja poszukiwawcza nr 15559X.
    ►Obszar poszukiwań: 137,78 km2,
    ►Data wygaśnięcia: 8 kwietnia 2019.
    ►Wyniesione koncentracje mineralizacji Au, Cu i Ag; potencjał kolejnych odkryć.

MSX pisze że jest wazna do 2019 , zrobili odwierty, w akcjonariacie sa niby dalej duzi. JAK TO JEST MOŻLIWE ŻE TEGO NIKT NIE SPRAWDZAŁ (KNF) przecież to jest MEEEEEEEGA wałek od roku informacje bez pokrycia? tego nikt nie sprawdza?
  • Re: prawda jest taka Autor: ~POWAŻNY [212.106.191.*]
    Jak się poczyta inne infa to np:

udział msx w konferencji w Mongolii, otwarcie biura w mongolii, itd. ogólnie zmierzam do tego CZY KTOŚ KONTROLUJE CO FIRMA PISZE czy jest jakiś nadzór ?
  • Re: prawda jest taka Autor: ~POWAŻNY [212.106.191.*]
    jak tak czytam wstecz np:

Badania   na   terenie   Mongolii   na   zlecenie   MSX   Resources   prowadzi   Wardell   Armstrong  International.

itd.

to wniosek jest jeden jeśłi nie będzie jakiegoś przejęcia czy jakiegoś cudu to jest to chyba najwiekszy wałek finansowy o jakim słyszałem MASAKRA
  • Re: prawda jest taka Autor: ~re [146.0.32.*]
    należy "zapytać" czy knf dopełniło wszytskich swoich obowiązków
    co do zarządzających konkretne działania ze strony prokuratury bo ewidentnie ktoś za to odpowiedzialność musi ponieść
    dzięki zaiweszeniu i wałkowi wartość akcji akcjonariuszy przed scaleniem to 0 zł
  • Re: prawda jest taka Autor: ~andre [83.11.187.*]
    a mnie interesuje co robi teraz zarząd z nadzorcą sądowym , bo cisza jak na pogrzebie u organisty
  • Re: prawda jest taka Autor: ~KKKKK [87.105.250.*]
    jaki zarząd przecież uciekali
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.49.247.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: prawda jest taka Autor: ~pokrzywdzony [89.74.183.*]
    nie płakać jak dzieci tylko składać do prokuratury wnioski o przestępstwie
  • Re: prawda jest taka Autor: ~andre [79.186.67.*]
    można złożyć rezygnację ale rezygnacja musi być przez walne zatwierdzona lub przez sąd.mnie ciekawi co ci ludzzie o sobie sądzą.przecież jeżeli został wyprowadzony majątek spółki do spółek powiązanych w jakikolwiek sposób z uczestnikami rady nadzorczej czy zarządu ,to po dojściu do władzy PIS -u siedzieć będą na bank.a ich dzieci i rodzina do 7 pokolenia spłacać będą długi.
  • Re: prawda jest taka Autor: ~ad [31.174.152.*]
    A może to byli ludzie z pisu

• Re: prawda jest taka Autor: ~as [79.191.198.*]
    co by nie było i skąd , to było gówno , stworzone do oskubania biedaka , pisałem gdzie narkiewicz tam smród
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.31.150.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
MSXRESOUR 25,00% 0,05 2016-03-31 15:28:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.