• to co, dziś Autor: ~zielony [46.149.223.*]
    bez handelku ??
    wczoraj przepychanka na całego a dzisiaj ani S ani K

• Re: to co, dziś Autor: ~AT [89.107.152.*]
    dziś znowu ktoś sypnął.
    trochę to wygląda na specjalne zaniżanie bo jakiejś specjalnej paniki nie widać...
  • Re: to co, dziś Autor: ~dd [95.40.218.*]
    dajcie sobie siana chlopaki z tą firmą .....
  • Re: to co, dziś Autor: ~kris [93.107.7.*]
    odradzam kupno syfu!!!! wydatki na sprzedaz i reklame, produktu nigdzie nie widac (nie mowie o kilku apteczkach internetowych) koszta rosna sprzedazy brak export to smiac mi sie chce, dramat!!!!! a nowa linia wchodzi juz 2 rok!!!!!
    http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,951502

zatrudnili kogos??????
  • Re: to co, dziś Autor: ~echo [83.238.239.*]
    Liczyłeś dzisiaj na dolne widły ?

No nie udało się, bo się coś zacięło ,więc nic ci nie pozostaje Kris tylko brać się ostro do roboty ! Mylę się? Ha ha...
    jestem stratny na tym syfie wiecej niz 5 takich jak ty echo!!!!poprostu przestrzegam!!!! kasa idzie na reklame a nikt tego nie kupuje bo nie ma gdzie!!!na jaka reklame zreszta jedna w gazecie, ca ja pisze, pani od exportu nie wie co sie dzieje,smiech na sali

a najlepsze sa komentarze o tym jak ktos zbiera, no nie moge z tego normalnie!!!obrot 1000zl dziennie i zbierali!!!wsadzili w rynek tyle akcji zee bedzie placz po walnym ff 100% w gore takie tu beda jaja jak nie wiecej!!!syf i tyle
    Jak masz spółki dosyć to tnij straty i idź tam gdzie dobrze zarobisz ,a o nasze pieniądze możesz się nie martw .

Pozdr.
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    a co do dolnych widel to powiem Ci ze w najlepszym wypadku beda to gorne ale i tak w to watpie:)
    Chyba masz rację ,bo już odświeżają wątki uaktywniają się naganiacze na spadki :)

A jeśli nawet nie masz to ja i tak długoterminowo i takich jest chyba więcej.
    niestety ja tez musze dlugoterminowo bo jak wyrzuce teraz akcje to beda za grosiki a w dlugim terminie moze wszystko sie zdarzyc, mozna nawet papieru toaletowego nie kupowac!!!!
    Tylko między nami jest ta delikatna różnica ,że ty musisz ,a ja chcę mieć te akcje, mam sobie tylko znane powody.:)

Pozdr.
    uwierz mi ze jak bym Ci cos powiedzial to nie chciala bys miec:)
  • Re: to co, dziś Autor: ~vieira [82.177.80.*]
    No to pięknie, czyżby naszemu krisowi się odmieniło...?:)
    A może on po prostu wie coś,czego my nie wiemy...:)
    Pozdro...
    No tak jakby zmienił punkt siedzenia ,to jednocześnie punkt widzenia !:)

• Re: to co, dziś Autor: ~vieira [82.177.80.*]
    Z drugiej strony nie dziwię się, miało byc troche inaczej, a od dłuższego czasu powolne osuwanie się kursu, czyli zapewne w niedługiej przyszłości powrót do bazy... No cóż zero pozytywnych informacji,ludzie się niecierpliwią,a póki co rynek wycenia spółeczkę,czyli jak 'narazie' czarna d...a:) A może nawet na dłuższe 'narazie'...
    Jak to mówią, co Pan zrobisz, nic Pan nie zrobisz...:)
    dlatego mowie ze syf i nic z tego nie bedzie niestety:(
  • Re: to co, dziś Autor: ~lilka [31.174.19.*]
    Kris, a skad wiesz ze nic z tego nie bedzie w przeciagu roku albo dwoch?
    z tego co czytam to sa tutaj tylko gracze-naganiacze oraz swiadomi akcjonariusze, ktorzy CHCA (z wlasnej woli) miec te akcje i nie przeszkadza im trzymanie ich w dlugim terminie.
    Nie bardzo wiem, do ktorej grupy ty chcesz nalezec. To ze nie udalo sie zagrac na danej spolce to wina spolki?
  • Re: to co, dziś Autor: ~lilka [31.174.35.*]
    Nie masz pewnosci, czy nie bedzie juz nigdy. A nie zapominaj, ze sa tutaj ludzie ktorzy CHCA ( z wlasnej woli) trzymac te akcje tak dlugo, jak bedzie trzeba. Ja moge nawet kilka lat wiec nie pisz, ze nic z tego nie bedzie bo jak w dlugim okresie jednak bedzie to bedziesz musial odkrecac.
    Albo sie zaprzesz jak pablo trojkata. Tez mozna :D
    Lilka nie masz wrażenia ,że niektórzy specjalnie się z tobą droczą, taki kocioł robią ?
  • Re: to co, dziś Autor: ~lilka [109.243.11.*]
    Jesli chodzi o glupabla i inne rowery to owszem - masz racje. Robia to specjalnie ale dla mnie taka naparzanka to wręcz forma relaksu :D
    Prace mam taką, ze muszę byc "ą-ę" i w ogole bulke przez bibulke a cukierek przez papierek, wiec po pracy bardzo chetnie wygospodarowuje chwile by "porozmawiac" z moim najlepszym przyjacielem glupablem. :D
    Rownowaga to podstawa zdrowia :D

Nigdy, w ani jednym swoim poscie nie napisalam, ze kupilam biomaxa do gry. Wrecz przeciwnie - zawsze klepalam ze to jest moja inwestycja. A ze sie okazalo, ze trzeba poczekac trocge dluzej niz sie zakladalo, no to sorry - to jest gielda a nie lokata bankowa na 2%(brutto) rocznie z gwarancja kapitalu. Takie rzeczy trzeba sobie uzmyslowic zanim w ogole zalozy sie konto maklerskie.
    Zreszta te obroty na spadkach w porownaniu do 500-700 tys ktore obserwowalismy w owym wzrostowym czasie, to rejestry glupabla a nie moje.
    Co ja Ci echo bede nawijac makaron na uszy. Jestes inteligentna i swiadoma, kumata kobieta, wiec rozumiemy sie bez slow :)

Zaraz oczywiscie odpowie mi glupablo. Czekam na niego :D
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.