odradzam kupno syfu!!!! wydatki na sprzedaz i reklame, produktu nigdzie nie widac (nie mowie o kilku apteczkach internetowych) koszta rosna sprzedazy brak export to smiac mi sie chce, dramat!!!!! a nowa linia wchodzi juz 2 rok!!!!!
jestem stratny na tym syfie wiecej niz 5 takich jak ty echo!!!!poprostu przestrzegam!!!! kasa idzie na reklame a nikt tego nie kupuje bo nie ma gdzie!!!na jaka reklame zreszta jedna w gazecie, ca ja pisze, pani od exportu nie wie co sie dzieje,smiech na sali
a najlepsze sa komentarze o tym jak ktos zbiera, no nie moge z tego normalnie!!!obrot 1000zl dziennie i zbierali!!!wsadzili w rynek tyle akcji zee bedzie placz po walnym ff 100% w gore takie tu beda jaja jak nie wiecej!!!syf i tyle
niestety ja tez musze dlugoterminowo bo jak wyrzuce teraz akcje to beda za grosiki a w dlugim terminie moze wszystko sie zdarzyc, mozna nawet papieru toaletowego nie kupowac!!!!
Z drugiej strony nie dziwię się, miało byc troche inaczej, a od dłuższego czasu powolne osuwanie się kursu, czyli zapewne w niedługiej przyszłości powrót do bazy... No cóż zero pozytywnych informacji,ludzie się niecierpliwią,a póki co rynek wycenia spółeczkę,czyli jak 'narazie' czarna d...a:) A może nawet na dłuższe 'narazie'... Jak to mówią, co Pan zrobisz, nic Pan nie zrobisz...:)
Kris, a skad wiesz ze nic z tego nie bedzie w przeciagu roku albo dwoch? z tego co czytam to sa tutaj tylko gracze-naganiacze oraz swiadomi akcjonariusze, ktorzy CHCA (z wlasnej woli) miec te akcje i nie przeszkadza im trzymanie ich w dlugim terminie. Nie bardzo wiem, do ktorej grupy ty chcesz nalezec. To ze nie udalo sie zagrac na danej spolce to wina spolki?
Nie masz pewnosci, czy nie bedzie juz nigdy. A nie zapominaj, ze sa tutaj ludzie ktorzy CHCA ( z wlasnej woli) trzymac te akcje tak dlugo, jak bedzie trzeba. Ja moge nawet kilka lat wiec nie pisz, ze nic z tego nie bedzie bo jak w dlugim okresie jednak bedzie to bedziesz musial odkrecac. Albo sie zaprzesz jak pablo trojkata. Tez mozna :D
Jesli chodzi o glupabla i inne rowery to owszem - masz racje. Robia to specjalnie ale dla mnie taka naparzanka to wręcz forma relaksu :D Prace mam taką, ze muszę byc "ą-ę" i w ogole bulke przez bibulke a cukierek przez papierek, wiec po pracy bardzo chetnie wygospodarowuje chwile by "porozmawiac" z moim najlepszym przyjacielem glupablem. :D Rownowaga to podstawa zdrowia :D
Nigdy, w ani jednym swoim poscie nie napisalam, ze kupilam biomaxa do gry. Wrecz przeciwnie - zawsze klepalam ze to jest moja inwestycja. A ze sie okazalo, ze trzeba poczekac trocge dluzej niz sie zakladalo, no to sorry - to jest gielda a nie lokata bankowa na 2%(brutto) rocznie z gwarancja kapitalu. Takie rzeczy trzeba sobie uzmyslowic zanim w ogole zalozy sie konto maklerskie. Zreszta te obroty na spadkach w porownaniu do 500-700 tys ktore obserwowalismy w owym wzrostowym czasie, to rejestry glupabla a nie moje. Co ja Ci echo bede nawijac makaron na uszy. Jestes inteligentna i swiadoma, kumata kobieta, wiec rozumiemy sie bez slow :)
Zaraz oczywiscie odpowie mi glupablo. Czekam na niego :D