• zwołanie walnego Autor: ~silesia [89.66.109.*]
    zwołanie walnego powinno odbyć się niezwłocznie w zaistniałej sytuacji ( rezygnacja audytora ) ale jak widać żadne info o walnym na horyzoncie się nie pojawia......ciekawe jak to uzasadnią panowie TT ?
  • Re: zwołanie walnego Autor: pandora [87.205.162.*]
    Dnia 2015-06-22 o godz. 19:40 ~silesia napisał(a):
    > zwołanie walnego powinno odbyć się niezwłocznie w zaistniałej sytuacji ( rezygnacja audytora ) ale jak widać żadne info o walnym na horyzoncie się nie pojawia......ciekawe jak to uzasadnią panowie TT ?

silesia wyluzuj, Tuorowie dochodzą do granic, a potem je przekraczają

to jest ich styl, wszystko co Tobie wydaje się normalne pomnóż przez dwa i dodaj jeden

napinają ludzkie nerwy jak cięciwę łuku licząc, że wcześniej niż trzeba wystrzeli, a wszystko to robią z uśmiechem na ustach, robiąc w ten sposób zarabiają duże pieniądze

obserwuj i ucz się, potraktuj to jako lekcję jak można przekraczać wszelkie normy i wychodzić z tego obronną ręką, nie denerwuj się bo w ich zamierzeniu ta sytuacja ma być "denerwująca", nie pozwól aby te zamierzenie wywołane emocje ograniczyły Ci racjonalność myślenia

Tuorowie ogłoszą to info wtedy, kiedy osiągną to, do czego przesuwanie ogłoszenia info jest im potrzebne, jak by nie chcieli powołać audytora to takie info daliby już w tamtym tygodniu
  • Re: zwołanie walnego Autor: ~Misza [89.73.17.*]
    Ja myślę, że nie ma w tym drugiego dna. Po prostu chcą jak najdłużej pokierować Orphee, a jeżeli przy okazji stresują tym Płocicę i Totala, to ich dodatkowa satysfakcja
  • Re: zwołanie walnego Autor: pandora [87.205.162.*]
    Misza, zawsze jest drugie dno, bo tak skonstruowane jest życie, trzeba je tylko umieć obserwować

o tym, że coś się święci po za plecami akcjonariuszy świadczy brak reakcji Płocicy

tu będzie albo koniec wojny, albo koniec obu spółek, nie ma innych rozwiązań

Janusz, zawiodłeś mnie, tak chciałam Cię usłyszeć, a Ty każesz mnie swoim milczeniem, myślałam że masz bardziej ludzkie oblicze, że stać Cię na te kilka słów otuchy, ale nie.... jesteś jak ci nikczemnicy.... razem z nimi w zmowie, przeciwko tym którzy Tobie zaufali..... tik... tak... tik... tak.... i zaufanie pryska..... uczciwość???.... nigdy nie zostaniesz liderem, bo lider uwzględnia ludzkie emocje, Ty jesteś zimny jak ryba....

".....Polacy, nic się nie stało,...... akcjonariusze nic się nie stało....."
  • Re: zwołanie walnego Autor: ~Misza [89.73.17.*]
    Za to TT są bardzo aktywni. Kilka sponsorowanych artykułów w mediach, wywiady. A w nich, snują plany jakby mieli Orphee rządzić jeszcze wiele lat. Schizofrenia czy drugie dno?
  • Re: zwołanie walnego Autor: ~ksiegowy [195.116.31.*]
    Dnia 2015-06-23 o godz. 08:47 ~Misza napisał(a):
    > Za to TT są bardzo aktywni. Kilka sponsorowanych artykułów w mediach, wywiady. A w nich, snują plany jakby mieli Orphee rządzić jeszcze wiele lat. Schizofrenia czy drugie dno?

poszukiwanie inwestorów dla nowego biznesu, który stworzą po odejściu z Orphee, przecież nie dla Ciebie te artykuły
  • daremny trud, nikt z oszustami interesów nie robi Autor: ~inwestor [37.190.213.*]
    niech robią sami ale za kratkami
  • strach bo każda zabawa się kiedyś kończy, wyjdzie Szydło w worka po wybo Autor: ~inwestor [37.190.213.*]
    rach, takich jak Tuory będą modelowo tępić
  • lubisz tych panów pomimo, że tracisz przez nich pieniądze Autor: ~inwestor [37.190.213.*]
    dziwne, a nawet podejrzane. tym łobuzom należy się uczciwy proces i paka
  • Re: lubisz tych panów pomimo, że tracisz przez nich pieniądze Autor: ~idol [87.205.44.*]
    ktoś ma przecieki że tak rośnie czy co
  • rośnie bo jest tanio a kursem manipulują od początku roku Autor: ~inwestor [37.190.213.*]
    też do sprawdzenia tak samo tuory jak totale. stała dezinformacja w sumie to gra w 3 karty
  • Re: rośnie bo jest tanio a kursem manipulują od początku roku Autor: ~ktostam [193.239.125.*]
    obroty jednak są
  • Re: rośnie bo jest tanio a kursem manipulują od początku roku Autor: ~JB [81.190.167.*]
    http://www.sportingvideo.tv/20150623/vv5588cdd74e96e3.32156085-1095630.html
  • Re: lubisz tych panów pomimo, że tracisz przez nich pieniądze Autor: ~ksiegowy [195.116.31.*]
    Dnia 2015-06-23 o godz. 09:18 ~idol napisał(a):
    > ktoś ma przecieki że tak rośnie czy co

niech ta prokuratura weźmie się do roboty, kto ma pierwszy informację ten zarobi, no a kto ma? no kto?
  • Re: lubisz tych panów pomimo, że tracisz przez nich pieniądze Autor: pandora [87.205.162.*]
    Dnia 2015-06-23 o godz. 09:12 ~inwestor napisał(a):
    > dziwne, a nawet podejrzane. tym łobuzom należy się uczciwy proces i paka

ja utożsamiam się z "ciemną stroną mocy", Lord Vader jest ciekawszy, bardziej fascynujący i nieodgadniony

a o moje pieniądze się nie martw, zarobie je dzięki Tuorom, a dokładniej dzięki nienawiści którą w ludziach wywołują

widzę że Zimna Ryba nadal milczy, a ktoś dla uspokojenia nastrojów drobnicy uspokoił spadki, dzięki "ktosiu"

to ile jeszcze sesji do 30 czerwca 5? kto pęka?

kto nie skacze ten ma Orphee..... hop... hop... hop.....

• Re: lubisz tych panów pomimo, że tracisz przez nich pieniądze Autor: ~ktostam [193.239.125.*]
    Pandora, jesteś wyjątkowe. przeglądam forum wiele lat i nigdy nie spotkałem tak mądrej, błyskotliwej i zabawnej osoby. powinnaś pisać książki. czytanie Twoich wpisów przyprawia mnie o intelektualny orgazm.
  • Re: lubisz tych panów pomimo, że tracisz przez nich pieniądze Autor: pandora [87.205.162.*]
    Dnia 2015-06-24 o godz. 08:52 ~ktostam napisał(a):
    > Pandora, jesteś wyjątkowe. przeglądam forum wiele lat i nigdy nie spotkałem tak mądrej, błyskotliwej i zabawnej osoby. powinnaś pisać książki. czytanie Twoich wpisów przyprawia mnie o intelektualny orgazm.

ktostam,

inteligencja nie jest moją najmocniejszą stroną, mam miseczkę 80E i jestem otwarta na wszelkie doświadczenia życiowe....

miło mi że Cie rozbawię, mam nadzieje że to trochę pomaga, nie wiem jak ze stresem radzą sobie inni, ale czekać dwa tygodnie na decyzje, która istotnie zmienia stan finansów stanowczo wymaga odreagowania

mój znajomy wróbelek, powiedział trzeba czekać, będzie dobrze, ja czekam
  • Re: lubisz tych panów pomimo, że tracisz przez nich pieniądze Autor: ~ktostam [94.254.209.*]
    Twoje teksty mnie nie bawią, jestem nimi zachwycony, wielki szacunek.
  • Re: zwołanie walnego Autor: ~hehe [89.229.219.*]
    HE,HE ILE UROSNIE JAK TOURA ZWOŁA WALNE, GORZEJ BEDZIE JAK NIE ZWOŁA I JAK NA 3 MCE ZAWIESZĄ NOTOWANIA
  • Re: zwołanie walnego Autor: ~hhee [89.229.219.*]
    jutro nikt naiwny nie da 1 zł za orphee, bedzie zjazd a dzisiaj kasiarze zrobili podbitkę pod wywalanko i ubraeli leszcza po 1 zeta
  • Re: zwołanie walnego Autor: ~tothk2a11 [159.205.137.*]
    Jakie są perspektywy po zawieszeniu notowań. Z tego co gdzieś czytałem jak nie zwołają walnego to będzie zawiecha na 3 miesiące (a może inny okres czasu?).

Co w takiej sytuacji mogą zrobić z TT ???

I co ważniejsze jakie przewidujecie otwarcie (2,00-4,00 czy to tylko moje złudne oczekiwania?)- jak dobrze liczę powinien to być już październik. A wtedy powinny być już jakieś konkretne informacje odnośnie postępu w pracach nad wprowadzeniem hermesa. 
  • Re: zwołanie walnego Autor: ~maxx [31.61.138.*]
    Dnia 2015-06-23 o godz. 16:44 ~hhee napisał(a):
    > jutro nikt naiwny nie da 1 zł za orphee, bedzie zjazd a dzisiaj kasiarze zrobili podbitkę pod wywalanko i ubraeli leszcza po 1 zeta

no tak kolego tak....pociąg jedzie dalej a ty się przyglądaj heh
  • Re: zwołanie walnego Autor: ~hehe [89.229.219.*]
    pociąg jedzie ale w odwrotną stronę to nie asbis tylko orphee, za dzień dwa bedzie 80 groni i znów niektórzy skupią i podbiją kurs leszczom na 1 zł, nie bądzcie naiwni, warto poczekać
[x]
ORPHEE 0,00% 0,50 2020-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.