...z listu prezesa " Zarząd będzie na bieżąco informował o rozwoju zdarzeń w tej strategicznej dla obydwu spółek sytuacji." Pzy Pan zaginął czy też zwyczajnie nas lekceważy?
Powiem Ci zupełnie szczerze, że gdybym dzisiaj dostał extra dwie stówy to powolutku wydałbym je na Vedię. pomimo logiki i wk wienia na Włodarczyka. taka tam chora intuicja po 50tce.pozdr
Jeśli spółka jest dobra albo ma być u niej lepiej pod względem finansowym (poprawa) to inwestorzy to zauważą i będą kupować i do niczego nie jest potrzebne scalenie, wg mnie scalenie dał by odwrotne zjawisko w stosunku do oczekiwań tzn. skoro scalają to będą sypać.
Jeśli chodzi i PR z inwestorami to oni prawie zawsze nie dotrzymywali obietnic, choć sądziłem, że nowemu prezesowi można bardziej zaufać, i te 2 góra 3 tyg to realne, że podadzą jakiekolwiek info.
Podejrzewam, że Włodarczyk Podbielskiemu powiedział, że wciągu 2 tyg on ustali jakies konkrety z partnerem i podpiszą list dlatego p P podał info, najwidoczniej Pan W był zbyt optymistyczny w swoich zapowiedziach a p P był zbyt ufny. Druga opcja partner się wycofał ale o takim fakcie powinni poinformować a skoro nie informuje jestem zdania, że rozmowy trawają i ustalają szczeóły na czym konkretnie ta ich współpraca ma wyglądać.
Ja gdybym był tym partnerem to głownie by mi zależalo, żeby oni zrobili porządek z tym NDELem bo te ich rozliczenia to jakaś KPINA i nie wiadomo o co chodzi, a partnerowi zależy na przejrzystości spółki, też nie chce wchodzić w jakieś interesy z g... spółką, wszystko też zależy na czym ta współpraca polega to na razie tajemnica i koło się zamyka.
Myślę, żę pójdzie jednocześnie informacja o współpracy z partnerem a jednocześnie sposobie i terminie wykupu reszty NDEL.
co do środy to wszyscy chyba wiedzą co za kicha będzie w raporcie, miejmy nadzieje że podskoczymy na trochę wyższe poziomy i usłyszymy o nowych zamówieniach oraz jak prezes wyjdzie z amoku to może i coś powie więcej o połączeniu naszej perły z nową firmą