W tym roku na pewno nic tu wielkiego nie będzie...powolne osuwanie kursu z mini podrygami...lepiej wyjść i odrobić gdzie indziej...przez pół roku dacie radę...
Dnia 2015-06-16 o godz. 22:08 ~graham napisał(a): > czekam do piątku na 50 gr, później zejdę na 25 gr, oczywiście na ukrytym kupnie, 60 k do odebrania, więcej nie wezmę bo nie chcę przekroczyć 5%.
To może za 59gr kupisz już jutro...otworzy się luką w dół? jak sądzisz?
Moim zdaniem, aktualnie nie ma lepszej okazji inwestycyjnej na GPW od spółki ASBIS.
WK/akcję około 7 złotych przy obecnej cenie 93-94 grosze, w ubiegłyym roku prawie 20 groszy dywidendy na akcję. Mnóstwo kasy własnej i kilka funduszy w akcjonariacie. Moim zdaniem to świetna okazja do tanich zakupów :)
przyjdzie jedno info z dnia na dzien podpisanie listu intencyjnego na duza kwotee lub cos innego i beda wzrosty na ok 8zl jak dawniej ale co tam sypcie dalej leszcze jednak nigdy nie zmadrzeja zawsze w dolku oddaja podobnie jak TFI :D
8 zł to już było i nie wróci więcej !! można zaryzykować po 50 gr i poczekać na 1 zł, albo kupić i marzyć o 8 zł, Na tej spółce nie ma porządnej ekipy, spójrzcie tylko na Prime ( wcześniej Certus) tam była jazda z 5 albo z 10 zł na prawie 300 zł , później zrzutka na 2 zł, a teraz jest z powrotem na 42 zł ( a było przez chwilę 60 zł ) można było zarobić , tylko że ulica tam nie siedzi, ulica kupiła formułę i się modli o wzrosty. 50gr na formule będzie można zaryzykować i kupić trochę makulatury oddać za 1-2 zł,
a Ty jak zwykle swoje nie ma co z wami dyskutowac wiecej juz sie nie udzielam tu robta co chceta ja sie doczekam moich 10zl kiedys chocby za rok lub dluzej mam czas wy go nie macie co widac dzis po kursie :)
Nie życzę Wam źle, nie naganiam...uważam po prostu, że będzie niżej...płynność spada i nie wyjdziecie z tego przez grube miesiące...macie jednak możliwość odrobienia gdzie indziej... Tak jak ktoś słusznie tutaj wcześniej wskazał, ciężko się będzie podnieść z groszy kursowi...szkoda...miały być inaczej
Obroty rosną mimo coraz niższych poziomów...w lipcu zmiana kodu na 4 z przodu...niestety jeden z forumowiczów chyba miał rację...kurs nie podniesie się z takich groszówek prze długo...szkoda