• Perspektywy Autor: ~Kanibal80 [66.249.93.*]
    Perspektywa wygląda raczej nieciekawie, trzeba zastanowić się nad ewakuacja
  • Re: Perspektywy Autor: ~art [78.11.28.*]
    niechętnie to robię ale kanibalu naprawdę nie sądziłem ze bedzie tak zle, ale teraz po spotkaniu g7 jestem pewny ze to juz sa poczatki konca górnictwa w europie poza tym takie nakłady czech na oze które oni teraz postanowili poniesc świadcza tylko o tym ze sa swiadomi tego ze powoli gaśnie nadzieja na reaktywacje górnictwa nawet i prywatnego w czechach, strate mam ogromną ale jeszcze nie wszystko stracone i wytrwam do wyników za 2 kwartał majac na uwadze ze kurs wtedy bedzie ok 1-2 gr, ale to jest cena glupiej wiary w nieomylność swoją, poza tym zostały 4 kwartały fixów nie ma planu naprawy a otoczenie rynkowe nie ma szans na spowodowanie nagłegu ruchu na 50 gr bo to iluzja wiec zeka nas poprostu bankructwo badz scalenie przy dobrych wiatrach, szok ze dałem sie wmanipulowac w restrukturyzacje na tym gniocie majac do wyboru sfinksa i polimexa szok szok szok
  • Re: Perspektywy Autor: ~Kanibal80 [66.249.81.*]
    Hehe. Weź człowieku przestań
  • Re: Perspektywy Autor: ~art [83.30.58.*]
    o co ci chodzi
  • Re: Perspektywy Autor: ~Kanibal80 [66.249.93.*]
    O nic
    Wreszcie i u nas wolumen trochę większy hehe. Jak myślisz art kiedy wybicie?
  • Re: Perspektywy Autor: ~art [78.11.28.*]
    z1 na 2
  • Re: Perspektywy Autor: ~maarc [188.116.35.*]
    NA szczęście to nie UE decyduje o cenach węgla tylko Azja.
    Wbrew pozorom perspektywy może nie są aż takie złe. Warunkiem jest utrzymanie się na pow. Jeżeli się to uda, a przy okazji wyłąża się polskie molochy, to za kilka lat może być cieklawie. Pytanie, czy NWR nie wyłoży się razem z KW zamin ceny wreszcie odbiją.

Raczej tak źle nie będzie. Nwr powinno przetrwać ale jeszcze zejdzie zanim będą jakieś wzrosty
[x]
NEWWORLDR 0,00% 0,02 2016-05-02 15:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.