Tak sobie pomyślałem, że nie byłby to chyba najgłupszy pomysł. Epic Games mógłby dostać trochę udziałów w spółce za zaległe tantiemy i postawić Nicolasa na nogi. Epic Games miałby na dzień dobry ludzi znających się na ich silniku, którzy mogliby robić dla Epica jakieś projekty. Taka myśl mnie naszła.
Roznica jest taka ze Nicolas to juz nie spolka ale trup trzymany przez Majke na patyku i udajacy ze jeszcze zyje. Chociaz zdrugiej strony Majka juz chyba schowal patyk i wszyscy widza ze to zwloki
Na razie Nicolas jest na intensywnej terapii. Sąd jeszcze nie stwierdził śmierci pnia mózgu. Na ratunek może przyjść Epic. Przejąć spółkę postawić swój zarząd i odblokować Afterfalla na Steamie.
Dla mnie to dziwne, ze tak szybko odpuścił. Ktoś tam pisał, że winni im są ok 50 tys. zł. Kolejna teoria może coś z techlandem ? W końcu w wersji pudełkowej AR przewija się techland.
Komu bedzie sie chcialo moze sobie poczytac historie spolki PSW Capital i jej wlascicieli Krawczykow. Wizje, obietnice, spolka nic nie robila, niczym sie nie zajmowala a naiwni do konca wierzyli w cuda na kiju. Wlasciciele przez kilkanascie miesiecy opychali akcje z locupami nie dajac zadnych komunikatow. Uplynnili prawie wszystko, spolka zostala wykluczona, wlasciciele dostali kary ktorych nigdy nie zaplacili, a naiwniacy zostali z papierem spolki widmo, ktory zalega na rachunkach. New Conect. Ale mozecie wierzyc w Epic, Techland i Walta Disneya
A skad wiesz ze nie sprzedal? Bo nie dal komunikatu? Nie musi, to jast Polska tu nie takie walki przechodza. A co mu zrobia jak sprzedal i nie powiadomil? NIC. Zapomnieliscie jak zapomnial poinformowac o emisji ktora przeprowadzil? Wtedy zwalil na sekretarke
Dokładnie tak. Jestem na NC od początku istnienia tego rynku i z doświadczenia wiem, że nie jednemu opłaciło się nie informowanie akcjonariuszy o sprzedaży akcji!!!! Niektórzy doradcy nawet nie jednemu prezesowi doradzali by nie informował rynku o sprzedaży akcji!!! Po prostu to się kalkuluje!!! Kary są tak małe, że się opłaca ;)
Jak będzie raport za 2 kw. q to będzie ciekawie i weryfikacja tego co podał w raporcie za 1 kw., jeśli to blef to będzie podstawka do działania na szkodę akcjonariuszy. Tu podaje że wzrosty, istotne zmiany w wynikach a jednocześnie zarząd rzuca wniosek. Majka nie jest głupi, wystarczy odblokować sprzedaż i dalej będzie trzepał kasę leżąc. Wniosek był wymogiem prawnym, pozwala zarządowi uniknąć odpowiedzialności za długi i jednocześnie wydłuża majce czas do działania w sprawie z epiciem (nic nikomu nie musi płacić do czasu rozpatrzenia). Ciekawe czy majka go podpisał i wniosek dotarł do sądu,( trzeba będzie zadzwonić i sprawdzić w przyszłym tygodniu ). Tu się skończy na wycofaniu za kilka tygodni jak na podobnych śmieciach które w ten sposób kombinują. Ciekawe ile słupów majki kupowało akcje po 1gr, bo po takim wniosku to powinni ludzie uciekać i wycofywać zlecenia a tu po tym infie na 1gr nie wycofano tych 20mln tylko dołożono jeszcze 16mln . Jak jest wniosek to się cofa zlecenia a nie dokłada. Już to gdzieś widziałem, banda cwaniaków. Ciekawe ile kasy jest w Intoxicate bo do ngs pewnie nie wiele przelewa jako wydawcy. Może sobie wachlować kasą w jedną i drugą stronę jak mu się podoba tyle że tu widać tylko raporty z ngs a nie z Intoxicates.
Raport za II kw powinien zawierać sprzedaż AR od początku roku do końca kwietnia
W I kwartale ponadto odnotowano znaczny wzrost aktywności klientów wokół pierwszej gry Spółki Afterfall InSanity
Wyniki finansowe nie obejmują sprzedaży nowej gry
Należy się spodziewać istotnej zmiany w wynikach za II kwartał
A to sprawdzimy, będziemy porównywać i ważyć słowa z raportów 1i 2 kwartału majka :)
Dnia 2015-06-11 o godz. 10:16 ~rudek napisał(a): > Jak będzie raport za 2 kw. q to będzie ciekawie i weryfikacja tego co podał w raporcie za 1 kw., jeśli to blef to będzie podstawka do działania na szkodę akcjonariuszy. Tu podaje że wzrosty, istotne zmiany w wynikach a jednocześnie zarząd rzuca wniosek. > Majka nie jest głupi, wystarczy odblokować sprzedaż i dalej będzie trzepał kasę leżąc. Wniosek był wymogiem prawnym, pozwala zarządowi uniknąć odpowiedzialności za długi i jednocześnie wydłuża majce czas do działania w sprawie z epiciem (nic nikomu nie musi płacić do czasu rozpatrzenia). > Ciekawe czy majka go podpisał i wniosek dotarł do sądu,( trzeba będzie zadzwonić i sprawdzić w przyszłym tygodniu ). > Tu się skończy na wycofaniu za kilka tygodni jak na podobnych śmieciach które w ten sposób kombinują. > Ciekawe ile słupów majki kupowało akcje po 1gr, bo po takim wniosku to powinni ludzie uciekać i wycofywać zlecenia a tu po tym infie na 1gr nie wycofano tych 20mln tylko dołożono jeszcze 16mln . Jak jest wniosek to się cofa zlecenia a nie dokłada. Już to gdzieś widziałem, banda cwaniaków. > Ciekawe ile kasy jest w Intoxicate bo do ngs pewnie nie wiele przelewa jako wydawcy. Może sobie wachlować kasą w jedną i drugą stronę jak mu się podoba tyle że tu widać tylko raporty z ngs a nie z Intoxicates. > > Raport za II kw powinien zawierać sprzedaż AR od początku roku do końca kwietnia > > W I kwartale ponadto odnotowano znaczny wzrost aktywności klientów wokół pierwszej gry Spółki Afterfall InSanity > > Wyniki finansowe nie obejmują sprzedaży nowej gry > > Należy się spodziewać istotnej zmiany w wynikach za II kwartał > > A to sprawdzimy, będziemy porównywać i ważyć słowa z raportów 1i 2 kwartału majka :) >
lawiny nie będzie wręcz odwrotnie. A lubiecie lawiny, prawda, heheh ja też.
Dnia 2015-06-11 o godz. 11:23 ~grand napisał(a): > Dnia 2015-06-11 o godz. 10:16 ~rudek napisał(a): > > Jak będzie raport za 2 kw. q to będzie ciekawie i weryfikacja tego co podał w raporcie za 1 kw., jeśli to blef to będzie podstawka do działania na szkodę akcjonariuszy. Tu podaje że wzrosty, istotne zmiany w wynikach a jednocześnie zarząd rzuca wniosek. > > Majka nie jest głupi, wystarczy odblokować sprzedaż i dalej będzie trzepał kasę leżąc. Wniosek był wymogiem prawnym, pozwala zarządowi uniknąć odpowiedzialności za długi i jednocześnie wydłuża majce czas do działania w sprawie z epiciem (nic nikomu nie musi płacić do czasu rozpatrzenia). > > Ciekawe czy majka go podpisał i wniosek dotarł do sądu,( trzeba będzie zadzwonić i sprawdzić w przyszłym tygodniu ). > > Tu się skończy na wycofaniu za kilka tygodni jak na podobnych śmieciach które w ten sposób kombinują. > > Ciekawe ile słupów majki kupowało akcje po 1gr, bo po takim wniosku to powinni ludzie uciekać i wycofywać zlecenia a tu po tym infie na 1gr nie wycofano tych 20mln tylko dołożono jeszcze 16mln . Jak jest wniosek to się cofa zlecenia a nie dokłada. Już to gdzieś widziałem, banda cwaniaków. > > Ciekawe ile kasy jest w Intoxicate bo do ngs pewnie nie wiele przelewa jako wydawcy. Może sobie wachlować kasą w jedną i drugą stronę jak mu się podoba tyle że tu widać tylko raporty z ngs a nie z Intoxicates. > > > > Raport za II kw powinien zawierać sprzedaż AR od początku roku do końca kwietnia > > > > W I kwartale ponadto odnotowano znaczny wzrost aktywności klientów wokół pierwszej gry Spółki Afterfall InSanity > > > > Wyniki finansowe nie obejmują sprzedaży nowej gry > > > > Należy się spodziewać istotnej zmiany w wynikach za II kwartał > > > > A to sprawdzimy, będziemy porównywać i ważyć słowa z raportów 1i 2 kwartału majka :) > > >
> lawiny nie będzie wręcz odwrotnie. A lubiecie lawiny, prawda, heheh ja też.
Ale miałem wyczucie, znam się na lawinach co nie? bo lubicie lawiny prawda, nie raz wam pisałem o pięknych lawinach podobało się hehehe Dziś nie gruchnie na 2, czekamy na odwilż.