• 50 gr będzie Autor: ~smok [85.202.220.*]
    j/w
  • Re: 50 gr będzie Autor: ~POL [87.205.40.*]
    cormay zrobił dobry dil że upuscił tego ścierwa
  • Re: 50 gr będzie Autor: ~dawnyPonarowiec [89.229.219.*]
    według mnie - gdyby cormay nie oddał orphee to było by tu już koniec z cormay bo tam same straty ale obawiam się że jak ponarowcy przejmą orp to zrobią z nim co zrobili z ponarem wadowice
  • Re: 50 gr będzie Autor: preve [5.173.142.*]
    Oczywiście, że będzie 50gr, skoro CRM technicznie "widzi" 1,60 :-)
  • Re: 50 gr będzie Autor: ~ksiegowy [195.116.31.*]
    tak w wolnej chwili do poczytania

http://biznes.pl/gielda/wiadomosci/akt-oskarzenia-ws-manipulacji-akcjami-na-wig20/rw298x
  • Re: 50 gr będzie Autor: ~123 [78.8.45.*]
    KARKOISKI SA JZU DANWO RPZGRANE!

W USA SEC NEI MAILBY LITOSCI I KUPE MILIONOW AKRY ZYSKU WRECZ Z TAKICH OSZUSTW!

NIESTETY POLSKA TO KRAJ 3 SWIATA JZU OGRABIONY DO ZERA!
  • Re: 50 gr będzie Autor: ~inw [89.229.219.*]
    czuje tu wielki smród trwa ewidentnie przerzucanie z wora do wora i ubieranie leszcza w śmieciowe akcyjki a jak Państwo myślą ?
  • Re: 50 gr będzie Autor: ~tothk2a11 [178.36.252.*]
    Ewidentnie ktoś przerzuca z wora do wora. Tyle tylko że to leszcze mojego pokroju - max 15 000 - 30 000 i sporo mniejszych płotek. Obracając akcjami obniżając średni kurs zakupu, lub wykorzystują wahania do zarobienia kilku stówek na dzień.

Z tego co dzisiaj widzę to ktoś władował około 30 000 zgarniając akcje po 0,97 i próbuje to upchnąć po 0,99. Pewnie liczył że będzie sytuacja jak wczoraj i we wtorek. I zarobi 3-5%. A tu lipa, dzisiaj będzie na minusie lub ktoś podciągnie do kursu otwarcia. Ale jutro jak nie będzie żadnego info to pewnie znowu będzie zjazd w okolice 0,90 może troszkę niżej.

Osobiście liczę na wzrost do około 2,00 po uspokojeniu sytuacji i kolejne kilka zeta więcej w dłuższej perspektywie. Obracam się sporo po rożnych firmach/laboratoriach/placówkach badawczych związanych z biotechnologią / chemią i z tego co się orientuje to Orphee ma z podstawowej działalności spore dochody, a niższe zyski w ostatnich 2 latach to tylko i wyłącznie wina kursu CHF.

Co do czarnego scenariusza w którym to Orphee i Cormay staną się groszówkami a na wprowadzenie hermesa nie będzie kasy to: Orphee zostanie pewnie przejęte przez kogoś z branży biotechnologicznej i stanie na nogi. A Cormay będzie w czarnej D....
    Z tego co mi wiadomo to nie mają patentów na technologie na której maja funkcjonować nowe analizatory. Wiec nawet jak by miał ten interes ktoś przejąć to i tak będzie ciężko z wprowadzeniem produktu na rynek przez nowy podmiot.

• Re: 50 gr będzie Autor: ~tothk2a11 [178.36.252.*]
    Ewidentnie widać że leszcz co rano kupili po 0,97 próbuje sie tego pozbyć przed końcem sesji po tej samej cenie.
  • Re: 50 gr będzie Autor: ~umoczony [89.229.219.*]
    to prawda liczyli na odbicie a tu będzie odbicie w inną stronę ,,, polecimy na 70 gr i wtedy może cwaniacy skupią i podbiją ze 20 gr do góry pozbywając się akcji, ja z dużą stratą sprzedałem syfa bo wiem że tu podobnie jak i na cormay będzie tylko niżej.
  • Re: 50 gr będzie Autor: ~kk [89.73.122.*]
    Naganiacz
  • Re: 50 gr będzie Autor: ~jużbezakcji [89.229.219.*]
    jaki naganiacz człowieku jesli masz te akcje zobacz ile już straciłeś a ile niebawem stracisz
[x]
ORPHEE -3,55% 0,50 2020-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.