• wystarczy zapytać w aptece ... Autor: ~Marek [37.128.83.*]
    "Emolliere: Jesteśmy dostępni w hurtowniach farmaceutycznych, wystarczy jedynie poprosić farmaceutę o sprowadzenie produktów do Apteki"

... tak to działa. wystarczy o produkt zapytać ;)
  • Re: wystarczy zapytać w aptece ... Autor: ~lilka [46.113.7.*]
    A o marketingu szeptanym Pan Marek nie słyszał? Albo o reklamowaniu produktu przez blogerki modowo-kosmetyczne? :)
    Świat się zmienia Panie MArku, skuteczność kanałów dotarcia do potencjalnego klienta również.

• Re: wystarczy zapytać w aptece ... Autor: ~Marek [37.128.83.*]
    słyszał słyszał i klika i lajkuje i sam pewne działania blogowe prowadzi ;)
    ale tego nigdy za dużo ...

pozdrawiam
  • Re: wystarczy zapytać w aptece ... Autor: ~echo [213.238.81.*]
    Przypadkiem jest tak ,że ja mam skórę atopową, piszę prawdę ,sama się dziwię ,że trafiłam na spółkę,której mogę być klientką.
    Dotychczas używam (od kilku lat) produktu o na zwie Lipikar marki La Roche-Posay dostępne tylko w aptekach. Kiedyś będąc w galerii weszłam do drogerii , chyba Hebe ,zapytałam o produkty na skórę atopową a pani pokazała mi tylko jakąś niezbyt dużą tubkę produktu firmy AA. Wygląda na to .że jest luka handlowa w tego typu produktach w sklepach.
    Kto nie wierzy może sam sprawdzić.
    No i dobry pomysł chyba - z naszej strony pytajmy o produkty naszej spółki w drogeriach ,może to pomoże w sprzedaży ,a nic nie kosztuje :)
  • Re: wystarczy zapytać w aptece ... Autor: ~lilka [46.113.7.*]
    Echo, i nie testowałaś jeszcze Emolliera?! :D
  • Re: wystarczy zapytać w aptece ... Autor: ~s2p [31.63.234.*]
    pełna zgoda. a brak parafiny w składzie jest bardzo istotny :D
  • Re: wystarczy zapytać w aptece ... Autor: ~echo [213.238.81.*]
    Lilka myślałam już o tym,żeby przetestować Emolliere .
  • Re: wystarczy zapytać w aptece ... Autor: ~lilka [109.243.113.*]
    Ja bym przetestowała na bank, tylko że ja akurat nie mam takich problemów dla jakich te kosmetyki są dedykowane, więc kiepska byłaby ze mnie recenzentka jeśli chodzi o sprawy typu AZS i podobne.
    Ale jak skończy mi się żel do mycia to kupię Emolliera, tak z czystej ciekawości.
  • Re: wystarczy zapytać w aptece ... Autor: ~Ktoś_Jorg [94.254.145.*]
    Również zakupię w najbliższej przyszłości :) pytałem w kilku aptekach na śląsku i rzeczywiście nie maja na stanie ale moga zamówić, problem w tym że te apteki podbijaja cenę, dopóki nie bedzie ten produkt ogólnie dostepny bedzie drogi w aptekach, najwyżej przez neta zamówię, bo z przesyłka i tak taniej niekiedy. (byłem w 5 aptekach, dość lokalnych moze dlatego taka cena)
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.