• Gremmedia na oporze-grafika Autor: ~AM [31.182.94.*]
    link
    1,5 roku czekałem na wyjście
  • Re: Gremmedia na oporze-grafika Autor: ~Akcjonariusz [37.31.84.*]
    Jak sądzisz jakie są perspektywy - odbije się od oporu i wróci do trendu spadkowego (fałszywe wybicie), czy jednak przebije opór i pójdzie w górę? Czy wg Ciebie w przypadku drugim będzie to zdecydowane pójście w górę czy jakaś konsolidacja w rejonie oporu?
  • Re: Gremmedia na oporze-grafika Autor: ~AM [31.182.87.*]
    na razie w piątek mieliśmy największy wolumen od prawie 4 lat, bardzo podażowo to wygląda, widać było wychodzenie "zarobionych" inwestorów. Trzeba obserwować jaki jest handel, czy dalej marazm jak przez ostatnie lata, bez żadnej płynności, czy coś się ruszy, co będzie się dziać przy ponownym podejściu do oporu. Wróżyć nie chcę, rynek podpowie rozwiązania. Jeśli byłaby korekta, to istotne będą okolice 2,50, zaś od góry ostanie szczyty
  • Re: Gremmedia na oporze-grafika Autor: ~inwestor [89.76.109.*]
    Pójdzie do góry bez problemu, a pomoże w tym mala ilość akcji na rynku !! Tutaj nie ma problemu z kopem w górę !!
  • Re: Gremmedia na oporze-grafika Autor: ~DJ [37.30.80.*]
    wszystko poszło w cholerę!!!!Nic z tego nie będzie...no może tylko niżej być.Poubierali przy oporze i tyle
  • Re: Gremmedia na oporze-grafika Autor: ~yourmilion [91.208.93.*]
    a ja wam powiem tak 3 będzie dzisiaj z przodu!!! ;)

3-4 większe zlecenia kupna i będą się zabijać o akcje!
  • Re: Gremmedia na oporze-grafika Autor: ~synek [31.2.30.*]
    Dnia 2015-06-05 o godz. 13:15 ~yourmilion napisał(a):
    > a ja wam powiem tak 3 będzie dzisiaj z przodu!!! ;)
    >
    > 3-4 większe zlecenia kupna i będą się zabijać o akcje!

Tak też tak sądzę
  • Re: Gremmedia na oporze-grafika Autor: ~XXL [95.171.206.*]
    Kolego, czy coś ciężkiego upadło Ci na głowę ? Nie czytałeś komunikatu o dodrukowaniu 91 mln akcji ?
    Takie same dyrdymały o rychłym wybiciu w górę na forum KCI wypisują marzyciele tacy jak junak, Metamorfoza, Hamburg.
    A tymczasem nie ma żadnego popytu nawet po 4 grosze.

Hajdarowicz ma w nosie drobnych akcjonariuszy i zajmuje się swoimi kombinacjami ze splitami, łączeniem akcji, wykupowaniem udziału w różnych spółkach i spółeczkach za fikcyjne i drukowane akcje i aktywa.
    Nie zajmuje się tylko najważniejszym czyli działalnością operacyjną swoich spółek.
  • Re: Gremmedia na oporze-grafika Autor: ~junak [46.238.200.*]
    Chłopie sprzedaj ze te akcje co masz i przestań seplenić na forach. 
    Nawet nie rozumiesz o co biega.
    Jestes gorszy jak tesciowa co nie dowidzi, nie dosłyszy, a wszystkiego sie czepia.
  • Re: Gremmedia na oporze-grafika Autor: ~chodzik [193.19.125.*]
    a o co biega?
  • Re: Gremmedia na oporze-grafika Autor: ~XXL [95.171.206.*]
    Ty za to dużo rozumiesz, chłopski filozofie. Jak długo masz akcje GREMMEDIA i KCI i od ilu miesięcy zaklinasz wzrosty ?
[x]
GREMINWES 4,08% 2,04 2016-05-05 17:04:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.