To byka ewidentna ustawiona transakcja pod wyjście Ganta, dogadali sie i sprzedali swoje ok. 17 mln akcji , tyle tez wisiało na sprzedaży po PKC. To otworzy drogę do zatwierdzenia przez WZA układu klepnietego przez sad miesiąc temu, teraz juz wiemy ze Gant nie bedzie układu blokował bo go juz nie ma, a to bardzo dobra informacja, za kilka dni bedzie pewnie info ze sprzedali swój pakiet.
na intakusie (teraz cfi) też wszyscy się cieszyli że będzie układ, spółka przez rok chodziła po 1 grosz, nawet po układzie, następnie zrobili resplit 1 : 2000 i dziś spółka kosztuje 12 pln (0,6 grosza), przy wartości nominalnej 20 PLN(1 grosz).
scenariusz jest swietny jesli budek wyszedl, no nie calkiem jeszcze bo chyba w polowie z tego co sie orientuje po ilosci posiadanych akcji. Wazne to ze wiekszosc jest zebrana na takim poziomie ze bajka.
Sbadlo wirtualnie cholernie to fakt , ciesze sie jednak ze juz po zawodach z gant
to ze była to ustawka z tym 1gr to widać jak na dloni....pytanie czy teraz to wyciagna od razu na 5-6gr czy trochce postraszą na tych poziomach? Ale jak dziś zbiora cale 3gr to później już pojdzie bez problemów......nabrali tanio to można zrobić pompke.
możliwe, że będą ciągnąć w górę - pod układ - tzn. by wierzyciele chcieli zamienić dług na akcje nowej emisji (była propozycja żeby po 10gr jak pamiętam)
Tak. Wg mnie pod zaakceptowanie układu z wierzycielami - cena akcji musi być wyższa. Pomysłodawcy układu włożyli już tyle pracy w to, że raczej się nie wycofają
ja wczoraj kupiłem 0 11godz. 210k po 3gr. (a myślałem że sie otworzy po 2gr.) i dziś sprzedałem po 4gr. szkoda że nie zauważyłem batonika na S w piątek bo pewnie bym się skusił na 1 może 2mln akcji po taniości, byłoby na fajne wakacje z rodzinką i coś by jeszcze zostało, no szkoda :-(((
ja nie zapominam od 2009 roku, kupowałem po 1,25-1,36, niedawno miałem średnią 0,26, teraz mam 0,05 po tym dziwnym ruchu na 0,01. NEVER_BUDOPOL. Siwych włosów mi ten papier dodał, a mówili, że budowlanka w 2014-2015 wyjdzie z kryzysu, tylko nikt wtedy nie pisał, że połowa firm upadnie, tak jak moja BUDA