• Udział w konferencji Autor: ~Krucik [108.163.182.*]
    ADVO bierze udział w 3rd Global Life Sciences Conference in Warsaw :)
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~Henk [195.154.116.*]
    I z czego tu się cieszyć ??? Już widzę te tłumy ustawiające się za kupnem tego WDM-owskiego śmiecia hehehe. Od kilku dni brak chętnych do kupna 30 akcji za 2,35 zł hehehe. Marzyciele.
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~Krucik [108.163.182.*]
    A według Ciebie udział Advo w konferencji to zła wiadomość ? Dobrze, że nie siedzą cicho tylko że chcą zaprezentować się światu, zawsze okazja na pozyskanie nowych inwestorów
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~Racer [81.95.123.*]
    Wiadomo co będą chcieli poruszać podczas konferencji ? Tylko swój patent okulistyczny czy coś innego ?
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~wing [212.227.137.*]
    Tak - będą jeszcze prezentować drukarkę darmowych akcji marki WDM-JET, na stoiskach AOS i Hydrophi, hahahaha
    Wymyśl coś nowego zamiast dalej pleść te bzdury. Żyj w swoim przekonaniu a obudzisz się w złotej epoce dla nich

Sukcesów Ci życze!!
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~wing [82.165.154.*]
    Krucik - też Ci życzę sukcesów. Tylko różnica między nami jest taka, że Ty bujasz w obłokach, a ja patrzę realnie na to co się dzieje. Nawet jeśli AOS zbuduje swoje urządzenie, nawet jeśli zacznie je sprzedawać, to kurs nie urośnie wyżej niż 4 - 5 zł. Nim ulica mająca 400 kilo akcji, kupowane po 4,5 zł wystawi je na sprzedaż, to WDM wywali swoje akcje wcześniej i suto na tym zarobi. Bo oni mają je za free. Już niedługo, gdy sąd zatwierdzi zmiany w akcjonariacie AOS i dowiemy się kto nabył 700 kilo akcji. Ja obstawiam, że inwestorem z Ameryki jest firma zaczynająca się na literkę .... E...... I radzę sobie również obserwować informacje z Hydro - tam również "ktoś" obejmie 8 mln akcji :) ... Wnioski wysnuj sobie sam. Pozdrawiam.
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~b_u [31.11.231.*]
    No to pomalutku na 3. Spodziewam się jeszcze czerwcu dwóch niezłych inf i 4.Zobaczymy czy tak będzie
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~wing [217.160.109.*]
    A jakież to dwa super infa mają być jeszcze w czerwcu ??? Bo chyba objęcie akcji przez inwestora z ameryki, którego nazwę obstawiam na literkę .... oraz złożenie wniosku o dofinansowanie z EU nie spowoduje wystrzału entuzjazmu. Złożenie wniosku nie jest jednoznaczne z jego pozytywnym rozpatrzeniem i zatwierdzeniem, choć sam cel jaki im przyświeca jest całkiem dobry. I pamiętaj jeszcze o tym, że jest tu mnóstwo ludzi "utopionych" jeszcze od września zeszłego roku, kiedy kupowali po 5, 6 zł.
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~b_u [31.11.231.*]
    pamiętam
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~mm [185.22.136.*]
    zbieranko akcji, ot co
    Na prawdę WIng patrzysz realnie na spółkę ? Według mnie jedynie próbujesz zniechęcać ludzi do tej spółki od bardzo dawna, żeby nabywać akcje taniej. Załóżmy, że dokończą pracę nad urządzeniem a kurs wzrośnie tylko do 5zł jak wspomniałeś. Czy to będzie źle ? Sporo spółek nawet nie ma 2zł a dobrze im się żyje na giełdzie. Przypominam, że kilka miesięcy temu mieliśmy komunikat o nominale 10zł i to jest cel spółki a nie laury na 5zł o których mówisz. Nawet jeśli inwestorem będzie E.... to co z tego ?
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~dominikanof [5.172.247.*]
    Masz rację... bo po co osoba która nie ma akcji tej spółki ciągle siedzi i nadaje jaka to zła spółka, że drukarnia, nie wchodzić itp
    taki ktoś jaki widzi tu gówno, to w ogóle nie bawiłby się w siedzenie na forum i co 2gi post to samo o drukarni ............................... i tak DUŚ (do usranej śmierci)
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~asds [31.24.34.*]
    Krucik, albo ty jesteś tak tępy, albo pracujesz w WDM jak tu niektórzy piszą i tylko udajesz tępego. To o czym pisze wing, to są suche fakty, a ty ciągle swoje o nominale 10 zł. Czy ty nie widzisz co tu się rozgrywa, czy jesteś ślepy ??
    to moze prosze nam objasnic
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~asds [31.24.34.*]
    Szczerze powiem, że nie mam na to czasu i ochoty by wam tłumaczyć, bo cokolwiek tu się napisze, to i tak wasz guru krucik zaraz napisze, że to bzdury i teorie spiskowe. Prześledźcie sobie raporty AOS, prześledźcie również raporty Hydrophi i czekajcie na info kto objął 8 mln akcji Hydro ... Wtedy dowiecie się, skąd spółka na E.... mieć będzie prawie milion dolców na opłacenie środków własnych w AOS, niezbednych do uzyskania dotacji. Prócz tego sprawdźcie sobie ile to WDM wydał na 400 tyś akcji jakie posiada. Podpowiem wam, że tyle co kapitał zakładowy AOS sp. z o.o.o. Bez odbioru - nie warto, bo wy wiecie lepiej.
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~123 [37.7.97.*]
    Brawo. To mamy nadzieję że się po tym poście żegnamy :-)
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~wing [212.227.141.*]
    No, no, ale się rozmowa wywiązała. Dzięki asds za twoją opinię, która pokrywa się w 200% z moją. Szkoda że zamilknąłeś, bo zostanę tutaj sam z kółkiem wzajemnej adoracji, któremu prym wiedzie Krucik :). Kilka dni mnie nie było, a tu taki folklor dzięki niejakiemu staworkowi nastał :))))) Ciekawe czy już sprzedał swoje 100 akcji ;) No cóż - raporcik się ukazał, oczywiście metodą ctrlC - ctrlV - te same bzdety o porównywaniu strzykawki z urządzeniem itp. Najbardziej bawi mnie punkt II harmonogramu:

"stworzenie pisemnych opracowań zawierających zidentyfikowane kategorie potrzeb i wykazujących, że urządzenie do iniekcji doszklistkowych oka może zaspokajać te potrzeby oraz, że istnieje rynkowy popyt na tego typu urządzenie. Etap ten zakłada analizę wyników badań przeprowadzonych wśród wystarczająco dużej populacji okulistów do oszacowania poziomu ilościowego zainteresowania projektem. Zakończenie realizacji II etapu planowane jest do końca IV kwartału 2015 r"

he, he, he - potrzeby badali raptem kwartał, a cały rok będą tworzyć pisemne opracowanie :)))))) Coś mi się zdaje, że opracowanie będzie "miód malina", a może się to zbiec z .... zakończeniem lock-up na akcje dla WDM ..... ale ja nic nie mówiłem :)))
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~sedes [192.162.26.*]
    Zbieranko powiadasz hahahaha, to się nazbierali papieru, nawet nie całe 10 tysięcy i stop. Zbieranko - naiwniacy buahaha. Kto tego smiecia WDMowego miałby zbierać hahahaha
    jeszcze troche to sie bedziesz smial, ale nie z nas
    dalej sie Pan smieje
    Cieszę się, że ponownie nawiązała się jakaś dyskusje na temat spółki, lepsze to niż cisza ;)

Nie pracuję dla WDM (inaczej nie musiałbym siedzieć na giełdzie) tylko jak wy gram na giełdzie i śledzę to co się dzieje. Nie wychwalam spółki a ponadto, nikogo nie przekonuję na siłę do tego jaka świetna może być i nie zmuszam do kupowania akcji, ten kto będzie chciał to sam kupi jak i stwierdzi na co ich będzie stać za parę miesięcy z ich patentem. Najbardziej rozbrajają mnie wypowiedzi osób, które nie posiadają ani jednej ich akcji a negują każdy raport, komunikat oraz akcję spółki. Jeżeli wam nie odpowiada to po co dalej tutaj siedzicie zamiast znaleźć sobie coś lepszego ? Nikt wam nie każe tutaj być, każdy ma wolną wolę daną nam przez Boga :)

Ponadto po raz kolejny zadam to pytanie i proszę o sensowną odpowiedź zamiast zarzucania mi, że pracuję dla kogoś albo że jestem tępy. I co z tego jeżeli się okaże, że inwestorem jest amerykańska spółka zaczynająca się na E... ? Inwestor to inwestor, ma swój cel nabywając akcję spółki nie tylko w celu zarobienia ale i popchnięcia spółki do przodu bo to leży w jego interesie aby spółka dalej rozwijała się, co komu po spółce nic nie wartej ? To chyba jasne w jakim celu pojawia się inwestor i oznacza to tylko, że spółka ma dobre plany i zwiastuny w nadchodzących miesiącach.

Przed kolejnymi śmiesznymi wypowiedziami w których usłyszę ponownie, że pracuję dla WDM i jestem głupi - nie pracuję dla WDM ani nie jestem głupi a was proszę w końcu o sensowną odpowiedź co wam nie pasuje w tym jeśli inwestorem okaże się amerykański E.... ?
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~wójt [82.220.39.*]
    Otóż - już raz spółka na E.... została "inwestorem" jeszcze EWH, kiedy to za potrącenia wierzytelności ;) dostała blisko 200 tys. akcji. I jaki miała wpływ na rozwój spółki - żaden. Co zrobiła z akcjami - wywaliła po dobrych infach powyżej 4 zł. Prześledź sobie co dzieje się na Hydro.. Tam również działa spółka na E .... Poczekaj kto obejmie 8 mln akcji nowej emisji ... Jeśli jesteś tak mało rozgarnięty to poczytaj tamtejsze forum ... aaaa zapomniałem, przecież ty też tam piszesz pochwalne komentarze i udajesz tępaka. Chyba .... udajesz ....
    Szkoda, że oceniasz spółki w momencie kiedy E... wchodziło w te spółki będące w nienajlepszej kondycji a od czasu wejścia w nie sytuacja zaczęła natychmiastowo się poprawiać. Nagle EWH po zmianie na ADVO zaczęło pracę nad kluczowym urządzeniem okulistycznym i tak samo Terra po scalenia i zmianie nazwy na HydroPhi zaczęła pracę nad HydroPlant, który jeszcze przed zakończeniem testów zyskuje na popularności. Dobrze, że zauważyłeś, że się tam udzielam i w przeciwieństwie do Ciebie, nie muszę bawić się w zmiany nicków bo duża część z was to robi ale jeśli dalej twierdzicie, że E to zły inwestor bo przejmował spółki w nienajlepszych dla nich chwilach i ładnie zaczął je pchnąć do przodu, nazywacie go złym. Widać kto jaką ma wiedzę o giełdzie :)
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~klej [83.13.238.*]
    Jak tam po konferencji ? Było coś interesującego? Chyba nie bo nie przełozylo się to na wzrost kursu acji. Jest jakiś zapis tego wszstkiego co tam sie działo?
    Wzrostu kursu akcji musi być równoznaczny z atrakcyjnością na konferencji ? :D Konferencja ma na celu pozyskania nowych inwestorów. Przebieg póki co nie został opublikowany, dopiero po jego publikacji cokolwiek dobrego zacznie dziać się z kursem
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~klej [83.13.238.*]
    Krucik, możesz mi podać swój adres? Chciałbym Ci wysłać słownik poprawnej polszczyzny...
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~b_u [95.160.96.*]
    mocno zdziwieni?
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~joe [176.221.121.*]
    Zdziwieni czym?
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~b_u [95.160.96.*]
    KURSEM 3,14?
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~Enigma [178.36.241.*]
    Co to za niespodzianka? Skąd taki kurs i obroty - może jakieś info w drodze?
  • Re: Udział w konferencji Autor: ~greg [195.20.110.*]
    jeśli tak, to znaczy że jest przeciek informacyjny w spółce i wszyscy akcjonariusze nie są równo traktowani
  • Re: Udział w konferencji Autor: inwestor1977 [213.238.87.*]
    Dzwonił ktoś do spółki kiedy pojawi się prezentacja z konferencji?
    Z tego co się orientuję to nie ma jeszcze żadnych konkretnych informacji z konferencji, coś długo im to zajmuje więc może podadzą dobry materiał skoro tyle czekamy.

Kurs 3,14zł ładny, może to sprawka konferencji jeśli nie mamy na razie żadnych komunikatów ?
[x]
PRIME 0,00% 0,95 2026-05-13 10:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.