• Skup akcji Autor: ~RE [83.238.130.*]
    Wreszcie coś normalnego skup akcji od 50 do 80 zł za szt., cena pójdzie do góry
  • Re: Skup akcji Autor: ~kaz74 [78.8.148.*]
    Tylko pytanie czy to nie blef dla podbitki kursu bo ostatnio osoby zarządzaja ce skupowały akcje ale moze właśnie pod to info o skupie
  • Re: Skup akcji Autor: ~xyz [5.60.114.*]
    W piątek pięknie kurs poszybowal. ...w poniedziałek zakładam kolejne wzrosty, skoro skup ma być na poziomie 50-80, to mamy jeszcze ładne wzrosty przed nami....
  • Re: Skup akcji Autor: grzegorz53 [198.21.21.*]
    skupy akcji powyżej wartości akcji są szkodą dla spółki bo spółka skupuje swoje akcje po zawyżonych cenach....
  • Re: Skup akcji Autor: ~kaz74 [81.190.208.*]
    dlatego wszystko się okarze na walnym jak będą zatwierdzać skup akcji na razie zarząd podął że będzie rekomendował po min 50 zł skup - ale zgadzam się z zarzutem że skupownie po zawyżonej cenie to działanie na szkodę tylko może najpierw podbiją sprytnie kurs na 50 zł i pójdzie
  • Re: Skup akcji Autor: ~jas [164.127.190.*]
    A kto bogatemu zabroni?Mogą skupować nawet po 80 jeśli będzie mała podaż.
  • Re: Skup akcji Autor: ~RE [83.238.130.*]
    Na to od jutra skup wreszcie cena osiągnie min 50 PLN
    Na to od jutra skup wreszcie cena osiągnie min 50 PLN
  • Re: Skup akcji Autor: artolini [217.170.162.*]
    zakomunikowali że:
    - skupią do 100tys ,
    - przeznaczają na to 6mln,
    - cena między 50-80
    to na chłopski rozum obstawiam skup w granicach 60zl (6.000.000/100.000= 60) i kwota ładnie mieści się w nakreślonych widełkach.
    Niech mnie ktoś poprawi jeśli źle myślę.
    Dobrze że uchwalili ale sie nic nie dzieje.
  • Re: Skup akcji Autor: ~kaz74 [78.8.148.*]
    Tylko pytanie brzmi czy nie wydymają małych poprzez sprzedaż kilku większych pakietów między soba zgodnie z uchwałą jest kilka możliwości skupu oprócz bieżących notowań????
  • Re: Skup akcji Autor: ~zaangazowany [217.97.99.*]
    nie podzielam Twoich obaw. Jestem od kilku lat na tej spółce i dodychczasowe postepowanie nie wskazuje na takie zachowanie i postepowanie z udzialowcami. To nie spółka gdzie władze robią co chcą a mniejszościowi nie wiedzą o co chodzi. Moim skromnym zdaniem ta firma traktuje uczciwie swoich wspólników. 
    Jeśli tak dbają o klientów , to powinni dzisiaj coś kupić z rynku , a nadal nic się nie dzieje.
  • Re: Skup akcji Autor: ~kaz74 [81.190.208.*]
    dzięki za opinie i mam nadzieję ,że się nie mylisz (chociaz jeżeli długo inwestujesz na naszej GPW to wesz , że tutaj wszytko jest możliwe) - czekamy w takim razie na skup i że zobaczymy go na kursie!!!!!!!!!!!!!

• Re: Skup akcji Autor: ~1234 [194.145.96.*]
    A to nie jest tak, że zaczną kupować dopiero kiedy kurs osiągnie przynajmniej 50?
    I gdzie ten skup 2 tygodnie mineły i zadnego zakupu a cena cały czas 42
  • Re: Skup akcji Autor: ~Frank [217.97.99.*]
    na skup dali sobie 24 tygodnie to co to jest te 2 tygodnie o których piszesz. Troche bardziej optymistycznie na to trzeba spojrzeć a samo przyjdzie.
    Mnie zastanawia dlaczego informacja o skupie nie powoduje wzrostu ceny, która ma solidne fundamenty, dzieli się zyskiem co roku na przyzwoitym poziomie (około 7%) i zapowiada skup, który przy dolnej granicy daje w stosunku do ceny bierzącej prawie 20%.

Uchwalili skup 5% akcji po 55 na zasadach wezwania zakładając redukcję bedzie można sprzedać w w/w cenie 10% posiadanych akcji
  • Re: Skup akcji Autor: ~jas [109.243.150.*]
    Kiedy i gdzie zgłaszać chęć sprzedaży akcji?Kiedy jakieś nowe info?Dlaczego nie rosnie?????
  • Re: Skup akcji Autor: ~jas [46.113.130.*]
    czemu tak tanio oddajecie akcje????kto celowo zaniża kurs???????
  • Re: Skup akcji Autor: ~Re [85.221.255.*]
    wszystko jest opisane w komunikacie , jedno jest tylko pytanie czy głowni udziałowcy odpowiedza na wezwanie to kicha to tylko 5,5% z zgloszonych akcji w wezwaniu bedzie sprzedanych po 55 pln czylli dla malych slaby interes zwlaszcza ze swiadectwo depozytowe 30 pln
  • Re: Skup akcji Autor: ~adamus [91.227.212.*]
    niestety mam dla was kiepską informację. znam trochę ten rynek i wiem, że są dużo lepsze programy do zarzadzania firmą niż to co oferuje macrologic. dlatego ich przyszłość moim zdaniem nie jest kolorowa. spójrzcie sobie chociażby na to jak wygląda oprogramowanie Optima i jak idzie jej sprzedaż na rynku polskim
  • Re: Skup akcji Autor: ~Piotr [91.231.122.*]
    Po cóż ten czarny pr kolego z Comarchu? Nawet nie kryjesz się tym, że niby komentarzem robisz reklamę swojego produktu? Taki sam wpis w komentarzu do spólki ABS. Obawiasz się konkurencji ? Twoje IP wyświetla się w postach i nie problem sprawdzić skąd taka wnikliwość branży :-) https://www.google.pl/search?q=91.227.212&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=26NHWb6jKNKv8weI1pewBA Kogo Wy tam zatrudniacie w tym Comarchu ? :-)
[x]
MCLOGIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.